WTF? Ty mu říkáš, že 60 FPS je sekaná. On ti říká, že je to divný, protože 60 je OK. A ty začneš něco rozdílu mezi 30 a 60  Máš nějaké video, kdy 60 je viditelně sekané?
 Máš nějaké video, kdy 60 je viditelně sekané?
Mňo, evidentně není sám, kdo nedokáže udržet víc, než poslední myšlenku.
Abych to učesal pro ty méně bystré a ty, kteří byli v Devo chamber: 
https://www.youtube.com/watch?v=yIP7JaYv9OUZávěrem píšu, že JÁ OSOBNĚ VNÍMÁM VIDEO 60 Hz jako trhané V URČITÝCH SCÉNÁCH.
To je pravda, někdo má mozek rychlejší a dokáže poznat rozdíl 60 a 75 Hz, někdo normální a pozná rozdíl 30 a 60 Hz a někomu připadá 30 Hz naprosto plynulých. Pokud chceš vést diskuzi kdy mi přijde obraz trhaný, tak prosím zavítej mezi lidi preferující 120 nebo 144 Hz monitory. Vysvětlení najdeš. Doplním, že v řadě scén nepoznáš rozdíl 1 a 60 FPS, například sekundový záběr na statický trávník. Rozdíl 15 a 30 FPS poznáš při pohybu, rozdíl 30 a 60 FPS poznáš při jakémkoliv rychlejším pohybu a třeba i sledování sportu. Rozdíl 60 a 120 Hz (100/120/144Hz) poznáš pouze za určitých okolností. 
Otázka do davu: 
Najde se tu někdo, kdo dokáže vyjmenovat všechny důvody, proč nemá smysl posílat ukázku 120/144Hz záběrů někomu, kdo má možná upatlaný 30Hz tablet nebo 60Hz monitor?
Teď mě napadá, že část z Vás má stejně LMD a nezvládli jste to dočíst až sem...hm...no to je fuk. Už jsem to napsal, nenáviďte mě :-D
No a protože chci končit smířlivě: V první řadě píšu, že video 30 Hz je oproti 60 Hz dost hrozné, na tom se doufám shodneme.