neidentifikovaný odchozí hovor

hovorník

neidentifikovaný odchozí hovor
« kdy: 25. 05. 2017, 18:28:43 »
Zdar všiml jsem si ve výpisu volání odchozího hovoru (vidím délku hovoru 0 sekund)  v noci chvíli po půlnoci. +48790200200. Nevíte co to může být?  Pochopil bych příchozí, ale proč zrovna odchozí. Nikdy jindy se mi podobná věc nestala.

MilHaus

Re:neidentifikovaný odchozí hovor
« Odpověď #1 kdy: 25. 05. 2017, 19:34:25 »
Nejprve jsem to chtěl ignorovat, ale zase si říkám, že člověk by měl pomáhat i mentálně postiženým  ;D
Ono to chce fištrón ;D aby to číslo zkusil zadat do googla :-D

Tak prosím tě, řekni tvému opatrovníkovi, aby ti z telefonu vyndal simkartu, zakázat mezinárodní hovory mu nedoporučuji.
Chytil jsi do telefonu vejra a ten se snaží provolat nějaký lowe.
Opatrovník už bude vědět, co to ten vejr je.
A pozdravuj mezi ploty.

PS: pokud nejsi retarda, použij příště google.

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 26. 05. 2017, 13:15:51 »
Nejprve jsem to chtěl ignorovat, ale zase si říkám, že člověk by měl pomáhat i mentálně postiženým  ;D

Tak prosím tě, řekni tvému opatrovníkovi, aby ti z telefonu vyndal simkartu, zakázat mezinárodní hovory mu nedoporučuji.
Chytil jsi do telefonu vejra a ten se snaží provolat nějaký lowe.
Opatrovník už bude vědět, co to ten vejr je.
A pozdravuj mezi ploty.

PS: pokud nejsi retarda, použij příště google.

Nezlob se, ale jako retard mi přijdeš ty ne tazatel. Dotazované číslo je číslo hlasové schránky polského mobilního operátora Play. Tipuji to na přednastavenou rychlou volbu do hlasové schránky nastavenou v mobilu a žádného "vejra".

Livan

« Odpověď #3 kdy: 26. 05. 2017, 14:28:37 »
Když jsem viděl tuto reakci, taky jsem to chtěl nejdříve ignorovat ale nakonec mi to nedalo. Proč prostě neodpovíš na příspěvek bez těch blbých invektív. Kdybych tě měl podle tohoto hodnotit, taky bys neobstál nejlépe. Bylo by fajn se naučit určité kultuře projevu a hned by to tady vypadalo o hodně líp.

UF

« Odpověď #4 kdy: 26. 05. 2017, 17:28:47 »
Když jsem viděl tuto reakci, taky jsem to chtěl nejdříve ignorovat ale nakonec mi to nedalo. Proč prostě neodpovíš na příspěvek bez těch blbých invektív. Kdybych tě měl podle tohoto hodnotit, taky bys neobstál nejlépe. Bylo by fajn se naučit určité kultuře projevu a hned by to tady vypadalo o hodně líp.
kdyz jsem videl tuhle reakci na reakci - chtel jsem to nejdriv ignorovat ale nakonec mi to nedalo. Proc proste milhouse neposles do*rdele aby tomu rozumel?

pistelak

« Odpověď #5 kdy: 26. 05. 2017, 17:35:22 »
Telefon z šedého trhu. Následně nezamknutý a v noci zalehnutý a vytočena hlasová schránka od té pšonky co ti to prodala.

Livan

« Odpověď #6 kdy: 26. 05. 2017, 17:44:31 »
kdyz jsem videl tuhle reakci na reakci - chtel jsem to nejdriv ignorovat ale nakonec mi to nedalo. Proc proste milhouse neposles do*rdele aby tomu rozumel?
No a kde by potom zústala ta kultura projevu? :D

UF

« Odpověď #7 kdy: 26. 05. 2017, 18:05:59 »
No a kde by potom zústala ta kultura projevu? :D
todle rozebirat nak dal nehodlam nebo se zjevi Novy a ten nam to vytmavi ... proste poslat je efektivni zpusob bez ohledu na kulturu - nemuzes kulturu vyzadovat za kazdou cenu

MilHaus

« Odpověď #8 kdy: 26. 05. 2017, 18:25:42 »
Konečně jsem Vám dal smysl života!
Neděkujte mi, je to moje práce!