Weather.com bude dle meho odborneho nahledu a znamych dat mit na backendu nekde mezi pulmega a mega radku kodu.
Jenže tady mluvíme a já jsem mluvil o frontendu.
V ČR vidim jen par projektu u nichz bych so mohl myslet, ze maji vic pageloads nez tento projekt.
Zátěž (pageloads) je zas jiný rozměr.
Jestli si myslis, ze Java je jedine spravne a univerzalni reseni na vse tak nemas pravdu. Neni.
Není, psal jsem to už před několika příspěvky, gratuluji, že jsi konečně dospěl k témuž jako já

Výsledná aplikace bývá tedy obvykle slepencem mnoha jazyků, často doménově specifických, z nichž každý dělá jen to, na co se opravdu hodí.
Ano, EL je čiré zlo. Proto mám rád Wicket, který funguje bez berličky dalšího jazyka.
Až se do mainstreamu prosadí čisté FP jazyky, budou zase zpětně nasávat prvky OOP, protože si je vynutí tlak programátorské veřejnosti.
Koukám další frikulín co naprosto nic netuší o historii a honí si nad tím, jak programuje v tom "moderním" FP a ne v "zastaralém" OOP

Když se FP do mainstreamu neprosadilo za tu spoustu desítek let co existuje, proč by se mělo prosadit v blízké budoucnosti?