Predtim nez emigruju na Západ - pěkná místa v ČR?

YF

Re:Predtim nez emigruju na Západ - pěkná místa v ČR?
« Odpověď #105 kdy: 23. 04. 2017, 12:35:35 »
Doporucuji naprosto zasadni a nadcasovy snimek mistra Kellyho: The Southland Tales - http://www.csfd.cz/film/179828-apokalypsa/prehled/ - nedejte se rozhodne odradit temi procenty :}

No z našeho kulturního prostředí nemůžete ten film tak docela chápat. V USA existuje jedině cesta od víry k ateismu, u nás v Čechách jedině od ateismu k víře. Proto některé symboly chápeme jinak, než Američané.
prosimte ty me rozhodne - rozhodne nepoucuj co muzu nebo nemuzu chapat ... diky debile
Tak vaše reakce neodpovídá tomu, že byste ho chápal.

az se umeni bude dat chapat tak urcite budu rad kdyz mi ho vysvetlis

YF

« Odpověď #106 kdy: 23. 04. 2017, 12:39:44 »
Doporucuji naprosto zasadni a nadcasovy snimek mistra Kellyho: The Southland Tales - http://www.csfd.cz/film/179828-apokalypsa/prehled/ - nedejte se rozhodne odradit temi procenty :}

No z našeho kulturního prostředí nemůžete ten film tak docela chápat. V USA existuje jedině cesta od víry k ateismu, u nás v Čechách jedině od ateismu k víře. Proto některé symboly chápeme jinak, než Američané.
prosimte ty me rozhodne - rozhodne nepoucuj co muzu nebo nemuzu chapat ... diky debile
Tak vaše reakce neodpovídá tomu, že byste ho chápal.

az se umeni bude dat chapat tak urcite budu rad kdyz mi ho vysvetlis
ne kecam vole - nebudu rad kdyz mi ho vysvetlis - emigruju nekam kde me nebudes moct najit a stejne nebudu mit nikdy klid!

Ivan Nový

« Odpověď #107 kdy: 23. 04. 2017, 13:00:41 »
Umění, které se nedá chápat, není umění, protože nevede k získání žádné informace, nebo speciálního případu informace, tedy emoce.

Ivan Nový

« Odpověď #108 kdy: 23. 04. 2017, 13:02:36 »
Dobrý úvod do americké kultury a emocionálního prostředí Ameriky, je Kafkova Amerika.

lopata

« Odpověď #109 kdy: 23. 04. 2017, 13:21:11 »
Ak nieco lepsie, potom sa da este uvazovat o zotrvani. Ale je jasne, ze v zahranici daju ovela viac. (Mne sa stacilo pozriet na chvilu ku schnitzlom do viedne, ake tam lietaju platy)

Tobě se, čobole, u nás nelíbí? Víš, co bych ti poradil?

Preboha, preco by som pracoval u pepanov? Alkoholik nie som, balfy nejem, lacne pivo a bustgulas nepotrebujem.

Presne tak, okrem toho platy v IT sú na SK lepšie ako v susednom Čečensku.

« Odpověď #110 kdy: 23. 04. 2017, 13:49:03 »
... blábol, další blábol, ještě větší blábol, ...

Nechceš už jít do (_!_), magore?

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #111 kdy: 23. 04. 2017, 13:59:41 »
Umění, které se nedá chápat, není umění, protože nevede k získání žádné informace, nebo speciálního případu informace, tedy emoce.

Aha, tak pan je mimojine i odbornikem na umeni.

Ivan Nový

« Odpověď #112 kdy: 23. 04. 2017, 15:16:54 »

Aha, tak pan je mimojine i odbornikem na umeni.
Vy jste se nikdy nezabýval sémiotikou? Je to docela zajímavé. Doporučuji.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #113 kdy: 23. 04. 2017, 15:55:52 »

Nezabyval, nicmene umeni rozdeluju hlavne na to, ktere se mi libi a na to, ktere se mi nelibi. Podeziram sice, ze rada soudruhu nejsou umelci, ale podvodnici, kteri za nesmyslne vytvory skryvaji skutecnost, ze a) nemaji co rici, b) neovladaji remeslo, bez ktereho jaksi to umeni nelze prevest do materialni podoby. Nicmene je mozne, ze jsem neco nepochopil, ale nejsa znalcem umeni, ponechavam rozhodnuti odbornikum na umeni a casu, ktery to probere uplne nejlepe. Ovsem odborniky na umeni leckdy podeziram, ze take nic nepochopili, coz skryvaji psanim oslavnych kritik. Kdyby napsali, ze se jedna o sracku, hned by se nasel nekdo, kdo by je obvinil z nepochopeni hloubky dila a jeho skryteho poselstvi, ktere nastavuje zrcadlo soudobe spolecnosti a jejim nesvarum.

hu

« Odpověď #114 kdy: 23. 04. 2017, 16:11:42 »
Novy, uz jste se zkousel obesit? Pri vsech tech hruzach, co nas od levoty cekaji, by to stejne pro vas bylo nejlepsi. Az levota vykona prevrat, vy prece pujdete do koncentraku uplne prvni, dokonce vas i nechaji slavnostne prestrihnout pasku. A mohl byste z toho udelat uplny "statement", staci napsat na zed nejaky duchaplny pamflet s biblickou a protestanstsko-krestanskou tematikou, ohledne optimalniho ozdelovani zdroju.

BTW, vas milovany Trump to nevytrhne. Ten si akorat z USA dela sinekuru.

Nový je sice přehnanej, ale aspoň není SJW, jako někdo. Ve spoustě věcí má pravdu.

hu

« Odpověď #115 kdy: 23. 04. 2017, 16:17:06 »

Nezabyval, nicmene umeni rozdeluju hlavne na to, ktere se mi libi a na to, ktere se mi nelibi. Podeziram sice, ze rada soudruhu nejsou umelci, ale podvodnici, kteri za nesmyslne vytvory skryvaji skutecnost, ze a) nemaji co rici, b) neovladaji remeslo, bez ktereho jaksi to umeni nelze prevest do materialni podoby. Nicmene je mozne, ze jsem neco nepochopil, ale nejsa znalcem umeni, ponechavam rozhodnuti odbornikum na umeni a casu, ktery to probere uplne nejlepe. Ovsem odborniky na umeni leckdy podeziram, ze take nic nepochopili, coz skryvaji psanim oslavnych kritik. Kdyby napsali, ze se jedna o sracku, hned by se nasel nekdo, kdo by je obvinil z nepochopeni hloubky dila a jeho skryteho poselstvi, ktere nastavuje zrcadlo soudobe spolecnosti a jejim nesvarum.

Tak jo, SJW a navíc technokrat bez imaginace. Já bych tě seznámil s krakonešem z Lupy, vy chlapci by jste si rozuměli. Kolik ti je let? Tipuju to na interval mezi 70 nebo 75. K volbám už nechoď, jestli tě můžu poprosit.

Ivan Nový

« Odpověď #116 kdy: 23. 04. 2017, 16:23:28 »

Ale ano, s tím se dá souhlasit. Ale i to líbí nelíbí je informace.

Například ve středověku to bylo jinak, zvláště v malířství, které je plné symboliky a ty symboly vytváří specifický jazyk. Dnes už to nejsme schopni vnímat, protože myšlení středověkého člověka bylo úplně jiné, než naše a  až na pár odborníků neznáme ten symbolický kontext, zvláště zde v Čechách, kdy dnes většina lidí ani nezažila pocit víry, který se dokonce dá zachytit magnetickou rezonancí (http://www.osel.cz/7411-zadratovani-mozku-a-sklon-k-nabozenske-vire.html). Což je v celosvětovém kontextu docela zajímavé a jedinečné. Všude jinde existuje cesta od víry k ateismu, jen u nás je to opačně.

Proto to taky přináší komplikace v normálním rodinném provozu, když někdo od nás žije jinde a není dostatečně přizpůsobivý, kdyby byl, nikam by neodcházel. Ono byt ve velkém paneláku ve Vancouveru se stropem ze syrového betonu, se kterým se ani nemáte komu pochlubit, není všechno, že.

Ivan Nový

« Odpověď #117 kdy: 23. 04. 2017, 16:29:46 »
Jo a ten doporučovaný film, vypadá jako eko propaganda vyrobená na zakázku. Datum vzniku by ukazoval na podprahovou propagandistickou přípravu před zvolením Obamy.

Existuje statistická závislost, mezi Hollywoodskou produkcí a v nich zobrazovaných prezidentech a později zvolenými prezidenty. Z nedávné produkce vidíte, že Američané byli připravováni na to, že prezidentem se stane žena. Předtím, tak od roku 2002, afroameričan. Schválně si toho všimněte v katastrofických a sci-fi filmech. Předbíhá to dobové názory, z toho je vidět, že jde o propagandu.

« Odpověď #118 kdy: 23. 04. 2017, 16:40:54 »
...
Tak jo, SJW a navíc technokrat bez imaginace. Já bych tě seznámil s krakonešem z Lupy, vy chlapci by jste si rozuměli. Kolik ti je let? Tipuju to na interval mezi 70 nebo 75. K volbám už nechoď, jestli tě můžu poprosit.

Wow, další internetový silák a všechnovím.
Přihoď sluníčkáře, nemá to tu šťávu...

« Odpověď #119 kdy: 23. 04. 2017, 16:43:54 »
...
Existuje statistická závislost, mezi Hollywoodskou produkcí a v nich zobrazovaných prezidentech a později zvolenými prezidenty. Z nedávné produkce vidíte, že Američané byli připravováni na to, že prezidentem se stane žena. Předtím, tak od roku 2002, afroameričan. Schválně si toho všimněte v katastrofických a sci-fi filmech. Předbíhá to dobové názory, z toho je vidět, že jde o propagandu.

;D  :D  :)  ;D  :D  ;)  :)