Těžko blokovatelné reklamy na stejné doméně

spacek

Re:Těžko blokovatelné reklamy na stejné doméně
« Odpověď #45 kdy: 12. 08. 2017, 21:32:40 »
Mě stačí (pro FF) pouze NoScript s tím, že prostě na webech, kde to zkousnu, si jednotlivé skripty povolím ručně. Buď jen dočasně (při každé návštěvě) - to je spíš výjimka, nebo trvale (při první návštěvě). A mám klid, který převažuje nad "nepohodlím" to "odklikat"...

knizmi

« Odpověď #46 kdy: 14. 08. 2017, 08:35:56 »
Budoucnost blokovani reklamy: https://plus.google.com/+Jakub%C4%8C%C3%AD%C5%BEek/posts/SA7u6t3yY5w

Paradoxne od jednoho z autoru na Zive.cz :)

« Odpověď #47 kdy: 15. 08. 2017, 23:03:50 »
Pro Chrom[ium] je asi nejlepší kombinbce uBlock Origin + dtto Extra, z 3rd party filtrů je potřeba uBlock Experimental a Unbreak (mimo jiné).

Pro Palemoon (a tedy asi i FF) pak hlavně uMatrix, ideálně opět s uBlock Origin, ale chce si to trochu pohrát s ideálním nastavením. Každopádně podařilo se mi zobrazit games.tiscali.cz zcela bez reklam a nerozsypaně  ;D
I'm a salamander!

Rickyy

« Odpověď #48 kdy: 10. 10. 2017, 14:07:59 »
uBlock origin - do vlasních filtrů si dej jako základ:

idnes.cz##script:contains(bmone2)
idnes.cz##script:contains(roleta)
||gemius.pl$script,domain=idnes.cz
||intext.lookit.cz$script
||trackad.cz$script,domain=idnes.cz
||video-adserver.ibillboard.com$xmlhttprequest,domain=idnes.cz
@@||1gr.cz/reklama/banner.js?clickthru=advert$script,domain=idnes.cz
idnes.cz###foto-ochrana
idnes.cz###ads-sticky

a zkus co to udělá. obecně ty první 2 ( idnes.cz##script:contains(xxxxx) )  za to xx dosadíš název nějaké funkce v inline scriptech - che to na webu použíd unpacked ať se v nich trochu vyznáš

olio

« Odpověď #49 kdy: 11. 01. 2018, 13:14:51 »
Zkoušeli jste někdo  "pihole" nebo pix(el)srv?

>Ricky : script:contains bohužel nefunguje v chrome , navíc tento filtr musí obsahovat specifikátor domény (tedy by ho bylo nutné neustále opakovat na idnes,aktualne,novinky stále přidávat)
více zde

Osobně vidím pouze tyto východiska:
-Vypnout cookies všude kde to jde 
-blokovat globálně 3rd party scripty ; + 3rd party cokoli (což je více paranoidní, ale i méně komfortní)
-vypínat i inline scripty

Pmocí ublocku nebo umatrix.