Pomoooct, co je to za sluníčko-trolla? Tak znova jak pro debila: Orgány mají dané postupy, jak si požádat o informace. Pokud tyto postupy nedodrží, nebo žádají o špatné informace, prostě to co chtějí NEDOSTANOU! A to už jen proto, že kdyby jim je někdo dal bez náležitého povolení, nebo jim předal data, o které nežádají, sám tím porušuje zákon! A to, že jsem jim nikdy žádný informace neposkytnul, protože NIKDY NEBYLI SCHOPNÍ (plácnu cca 30 případů z vlastní zkušenosti) si o ty informace správně zažádat, to je sice smutný, ale není to můj problém. Jestli moje zcela korektní a zákonné jednání vedlo ke smrti 80 dětí a 150 koťátek, tak je to sice smutný, ale rozhodně to není můj problém, ale problém těch dementů, kteří nejsou schopní fungovat podle vlastních pravidel.
Mimochodem, pokud by nešlo ve většině případů jen o blbý sdílení filmů (čímž se několikrát nezapomněli v "žádosti" pochlubit, což asi taky není v pořádku), ale šlo by třeba o to zmizelé dítě, tak bych logicky očekával, že nějakej fízl přiběhne s lejstrem, na kterým ještě nestihlo zaschnout razítko a bude nade mnou stát, dokud nedostane co potřebuje a každých 5 vteřin se ptát, kdy to bude, protože jakejkoliv jinej postup - v tomto případě datová schránka - logicky povede ke zpoždění, které může být až mnoho dní.