Parkování u prodejny - aneb zatracená inkluze

javaman ()

Re:Parkování u prodejny - aneb zatracená inkluze
« Odpověď #15 kdy: 22. 01. 2017, 17:14:51 »
Myslíš tu Ostravu, kde se jen chlastá a doluje uhlí? Všechna inteligence historicky utíkala do Prahy, takže dnešní potomci mimo Prahu jsou to nejhorší, co zůstalo. Nevím, jestli je to zrovna ideální místo na bydlení. Možná záleží na tom, jestli máš rád alkohol, kouření a hromady lopat.

Inkvizitor

« Odpověď #16 kdy: 22. 01. 2017, 17:23:12 »
No nevím, nadávat na blbost ostatních a nezvládnout parkovací automat...

Reditelbackberrrry

« Odpověď #17 kdy: 22. 01. 2017, 17:37:50 »
Všimli jste si v poslední době výsledků Inkluze?
Já tedy jo!

...

Pošta, DPD a PPL jsou fajn pro firmy, bohužel za skoro třicet let od revoluce jim nedošlo, že lidi jsou přes den v práci a když tam nějaký čůráček zvoní v 10 hodin, je to k prdu. Není to tak dlouho, co jsem se dohadoval s pošťákem, že do schránky hází lístek a ani se neobtěžuje zvonit, řekl mi, že stejně 95 lidí ze sta není přes den doma, že stejně dělá zbytečnou práci a že to ví, tak co by se otravoval. A má pravdu.
jednak asi nevíš co je "inkluze", ale to je jedno a poraď se s internetem.

A co se týká doručení? Tvrdíš, že nelze zastavit před pobočkou a přepravní služba tě nezastihne doma ... napadlo tě si nechat poslat balíček na poštu před kterou zastavíš a pošťák tě nemusí nahánět? A co PPL parcel Shop nebo ta samá služba od DPD kde si opět vyzvedneš balíček kde  a kdy potřebuješ?

... mě se zdá, že tvůj problém neni způsoben "inkluzí", ale nedostatkem mozku.

javaman ()

« Odpověď #18 kdy: 22. 01. 2017, 17:40:13 »
Miluju nošení 30 kg balíků přes půl města, když v ceně je dovoz ke dveřím ;D

Tonda

• 694
    • Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 22. 01. 2017, 17:43:26 »
Jenže to stojí tak kilo navíc, což je u myši za tři stovky celkem problém.
Proč si každej autozmrd myslí, že mu cokoliv dává právo zaparkovat do 20m od jakéhokoliv místa na které si vzpomene. A myš není něco, pro co by bylo potřeba jet autem.

MouchaNaSkle

« Odpověď #20 kdy: 22. 01. 2017, 18:09:54 »
Miluju nošení 30 kg balíků přes půl města, když v ceně je dovoz ke dveřím ;D

Takhle jsem táhl OKI 471 a musím říct, že to byla poslední kráva, co jsem v CZC koupil.
Táhl jsem to z Fügnerky až na parkoviště u krajského úřadu a oči měl velký jako ten vlk z pohádky O červené Karkulce.
Mimochodem jsem měl celou dobu před obličejem ten obrázek, že to mají tahat dva, nejspíš tam ty piktogramy k něčemu přeci jen jsou.

Radovan.

« Odpověď #21 kdy: 22. 01. 2017, 18:36:29 »
Proč si každej autozmrd myslí, že mu cokoliv dává právo zaparkovat do 20m od jakéhokoliv místa na které si vzpomene. A myš není něco, pro co by bylo potřeba jet autem.
Protože je lepší být autozmrd než kolokomouš :-D
Pěší zónu na tebe!