kto ma zaujem o auto, ktore musis nabijat asi 40min? ja nepotrebujem cakat na cerpacke, aby sa mi dobilo auto a mohol zas prejst nejakych par sto kilometrov. benzin natankujem, zaplatim a o 4 min som prec z cerpacky. nehovoriac o tom, ze Tesla vobec nie je auto dostupne pre normalnu verejnost. Ropna lobby bude presadzovat svoje a uvedenie alternativ na trh bude problematicke. Ano vodik, o tom uz pocuvame tiez niekolko desiatok rokov
. Ano Elon Musk je hotovy priekopnik, skor len marketingovy saso.
Ach jo, debata právě klesla pod úroveň, kdy jsem ještě ochoten se ji účastnit. Jen heslovitě:
- Hybridy se nabíjejí za jízdy
- Vliv ropné lobby je otázka do zcela jiné diskuse
- Elon Musk jako marketingový šašek - tak tímhle jsi tomu fakt nasadil korunu....
ked sa dobijaju za jazdy, naco su tie stanice?
Podľa výrobcu dokáže Tesla Model S dokáže prejsť bez nabíjania takmer 500 km. Ak by sa to dobijalo za jazdy, potom by sme tu mali auto s nekonecnym dojazdom, nie? A elektromobily tu uz boli predtym nez dosiel Elon Muskat.
Hodnotí někdo, kdo sice v socíku evidetně nežil a rusáka taky nezažil, ale ví o tom víc, jak pamětníci.
PROČ SEM VLASTNĚ LEZETE, bolševičtí dobytkové?
Běžte s tou rudou propagandou do zádele, nejlépe rovnou do té liliputinovy.
pocuj, kritizujes tu rusko a nas posielas do zadeke? nezda sa ti, ze mozes diktovat akurat tak sam sebe? alebo ak sa ti to paci, chod do KLDR, tam mas diktaturu. Kde mas rusku propagandu? keby tu riesime americku, tak by si dostaval viacnasobne orgazmy?
Nezazil som Rusa? V kontakte som bol s niekolkymi rusmi, programatormi, aj som s nimi spolupracoval, profesionalne a aj vo volnom case, a boli fakt spickovi, od ktorych som sa dost naucil. K praci pristupovali profesionalne a vobec to neboli hovada. Ty si videl rusa jedine tak v TV na NOVA.