Ruský CPU Bajkal

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
Re:Ruský CPU Bajkal
« Odpověď #195 kdy: 15. 01. 2017, 19:18:51 »
Nezazil som Rusa? V kontakte som bol s niekolkymi rusmi, programatormi, aj som s nimi spolupracoval, profesionalne a aj vo volnom case, a boli fakt spickovi, od ktorych som sa dost naucil. K praci pristupovali profesionalne a vobec to neboli hovada. Ty si videl rusa jedine tak v TV na NOVA.

Ano, potkal jsi par Rusu, byli inteligentni.... z toho vyplyva, ze Rusko je dobra zeme. Promin, ale mezi nami je par lidi, kteri v tom ruskem dobroserstvi museli zit a tak to vidime trochu jinak. A i ja a nejen ja jsme potkali par Rusu. Treba to i byli dobri lide, nekteri i inteligentni, to ale neznamena, ze Rusko je dobra zeme. Rusko, to bohuzel nejsou jen dobri a inteligentni lide. Hned tak v okoli nenajdes jinou zemi, kde maji tak malo respektu pro zivot jinych. To musis az do  Ciny, Turecka nebo Severni Korei.

mmm

« Odpověď #196 kdy: 15. 01. 2017, 19:25:05 »
Aby clovek ziskal jaksi first hand experience, ze  jo. Na to je prvni varianta z nabidky od ehmmm uplne nejlepsi.

Kolik let jsi tam žil ty?

Zivota v SSSR/Rusku jsem byl nastesti usetren. Vim dost od jinych lidi a z jinych zdroju, abych tam i nadale zit nechtel. Nicmene lidi, jako ty, si nazor bez osobni zkusenosti udelat neumi, protoze vse povazuji za protiruskou propagandu. Cili jed tam, zij tam. A nezustavej jen v Moskve, procestuj mala mestecka, vesnice.... Pokud te tam nezabijou, muzes nam pak vypravet. Ostatne muzes o tom nekde zalozit blog.

Já jsem narozdíl od vás Rusko navštívil. Viděl jsem čistá a spořádaná města s fungující infrastrukturou. Žít tam neplánuji. Mám v Čechách rodinu. Předpokládám, že vaše zdroje jsou nesnášenliví debilové typu Štětina. Znám spoustu "cestovatelů", kteří cestují, jen aby se mohli ujišťovat o své nadřazenosti. To neplatí jen pro Rusko.

Jožo Ráž procestoval Rusko i Ameriku. Jeho názory se od vašich zdrojů liší. Mám věřit jemu nebo vám?

Tomáš Roll

« Odpověď #197 kdy: 15. 01. 2017, 19:27:43 »
Jožo Ráž procestoval Rusko i Ameriku. Jeho názory se od vašich zdrojů liší. Mám věřit jemu nebo vám?

Jožo Ráž je magor, kterému bouračka na motorce poškodila mozek. Od té doby má divné názory.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #198 kdy: 15. 01. 2017, 19:31:16 »
hawran, vies vobec kto boli bolsevici? vsak ty si uplni magor. tvoji rodicia sa nedostali do KSC, mali z toho traumu a deti vratane teba si to odniesli.

Ano, stara dobra ruda strategie argumentum as hominem.... Fungovalo to za Gottwalda, tak proc by ne dnes.

Citace
vstepovali do vas, zle zle rusko. Sa uvedom, lebo to co tu vypustat su same sracky. A len nevzdelany de*il (neberte to urazku, to je diagnoza), dokaze vypotit hlasku, ze nas rusi mozu napadnut. Kedy nas napadli? Prerozdelenie krajin na vychodny a zapadny blok bolo nenasilne. Vstup varsavskych vojsk neboli len rusi ale aj ini vojaci. V USA narodna garda chodi pravidelne potlacat protesty.

Tak predne Sovetsky svaz nas neprisel osvobodit, ale sebrat Hitlerovi, rozumej dobyt a obsadit dle zasady, ze kam ruska noha vstoupi, tam sice trava sto let neroste, ale patri to Rusku. Za Rudou armadou tahla armada druha, slozena z agentu a agitpropciku. Ti sirili propagandu a podle predem pripravenych seznamu likvidovali politickou opozici.

Nasledne nas napadli v roce 1968 a 20 let se od nas nehnuli. Bordel po nich jeste nikdo nestihl uklidit, na uzemi, kde byli, se neda vstoupit, pokud clovek neni sebevrah.

Tak a hupky do postele, zitra si kup listek do Vladivostoku a uz tam zustan.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #199 kdy: 15. 01. 2017, 19:34:42 »
Fašisti zničili další diskuzi :(

Tak ja nevim, kdo tady zacal s ruskou propagandou. Ale nahlednuti na zacatek rika, ze to byl jpu a velmi brzy se pridal mmm. BTW, kolik za u ruskou propagandu plateji? A mate to placene na smeny nebo spis od poctu slov?

mmm

« Odpověď #200 kdy: 15. 01. 2017, 19:36:55 »
Fašisti zničili další diskuzi :(

Tak ja nevim, kdo tady zacal s ruskou propagandou. Ale nahlednuti na zacatek rika, ze to byl jpu a velmi brzy se pridal mmm. BTW, kolik za u ruskou propagandu plateji? A mate to placene na smeny nebo spis od poctu slov?

Začal jste vy hloupým vtipem o největších procesorech. Já jsem reagoval protiargumentem.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #201 kdy: 15. 01. 2017, 19:38:26 »
Já jsem narozdíl od vás Rusko navštívil. Viděl jsem čistá a spořádaná města s fungující infrastrukturou. Žít tam neplánuji. Mám v Čechách rodinu. Předpokládám, že vaše zdroje jsou nesnášenliví debilové typu Štětina. Znám spoustu "cestovatelů", kteří cestují, jen aby se mohli ujišťovat o své nadřazenosti. To neplatí jen pro Rusko.

Tak ono i v Severni Korei urcite najdete cista a sporadana mesta.

Jinak mezi me zdroje patri napriklad osoba, ktera se kdysi zucastnila vypravy, ktera do Ruska vezla par kamionu leku, kdyz tam doktori nemeli co lidem predepsat a velmozum to bylo uplne putna.

mmm

« Odpověď #202 kdy: 15. 01. 2017, 19:43:51 »

Tak ono i v Severni Korei urcite najdete cista a sporadana mesta.

Jinak mezi me zdroje patri napriklad osoba, ktera se kdysi zucastnila vypravy, ktera do Ruska vezla par kamionu leku, kdyz tam doktori nemeli co lidem predepsat a velmozum to bylo uplne putna.

Ti stejní lidé, kteří tam vozili léky, podporovali oligarchy a čečenské teroristy.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #203 kdy: 15. 01. 2017, 19:44:13 »
Začal jste vy hloupým vtipem o největších procesorech. Já jsem reagoval protiargumentem.

Aha. Netusil jsem, ze v Rusku je na vtip treba reagovat "argumentem". Chapu, v Rusku se kdysi za vtip zaviralo i popravovalo, pokud tedy tak necini i dnes.

Ale popravde receno, nevim, ktera cast vety "trpis syndrom ZSSR?" ma vyt argumentem ze strany  jpu.

A jak presne odpovida na vtip "argument" "Potom co Rusové vyřadili USS Donald Cook, mohou ruskou elektroniku podceňovat jen ignoranti.", ktery navic nejsi schopen dolozit?

mmm

« Odpověď #204 kdy: 15. 01. 2017, 19:49:05 »
Neziskovky parazitovaly na chudobě v devadesátých letech. Je logické, že nemají rády Putina. Stejně jako u nás. Charity a neziskovky jsou největší bojovníci proti bezplatnému zdravotnictví a školství.

ZAJDAN

• 2 092
    • Zobrazit profil
« Odpověď #205 kdy: 15. 01. 2017, 19:50:35 »
JardaP... Je jedno jestli jses z ruska nebo usa,  dukazem o statusu debilisimo forte je treba tvoje neunavna tendence tu agonii prodluzovat.  A prave v tve milovane usa by lidi jako ty z dikuze okamzite zabanovali,  stack oveflow, stack exchange,  scn sap., etc
Vesele, vesele do továrny dělník běží...vesele, vesele do továrny jde. Vesele se usmívá když mu soustruh zazpívá...vesele, vesele do továrny jde. Vesele si poskočí když se soustruh roztočí ...vesele, vesele do továrny jde.

mmm

« Odpověď #206 kdy: 15. 01. 2017, 20:07:26 »
A jak presne odpovida na vtip "argument" "Potom co Rusové vyřadili USS Donald Cook, mohou ruskou elektroniku podceňovat jen ignoranti.", ktery navic nejsi schopen dolozit?

Uznávám, že ta zpráva není ověřitelná. Ale, že ruské rušičky radarů fungují se potvrdilo několikrát. Například ten incident kdy izraelský systém patriot nedokázal sestřelit ruský dron. Nejsem odborník, ale předpokládám, že je k tomu třeba moderní elektronika.

Unknown

« Odpověď #207 kdy: 15. 01. 2017, 20:08:58 »
JardaP... Je jedno jestli jses z ruska nebo usa,  dukazem o statusu debilisimo forte je treba tvoje neunavna tendence tu agonii prodluzovat.

Kdo zlu neceli, stava se spolupachatelem...

hu

« Odpověď #208 kdy: 15. 01. 2017, 20:17:09 »

Aha. Netusil jsem, ze v Rusku je na vtip treba reagovat "argumentem". Chapu, v Rusku se kdysi za vtip zaviralo i popravovalo, pokud tedy tak necini i dnes.

Ale popravde receno, nevim, ktera cast vety "trpis syndrom ZSSR?" ma vyt argumentem ze strany  jpu.

Jardo, všechna čest za výdrž, ale všimni si, žes tu zůstal už skoro sám, protože hádat se sympatizanty našich okupantů většině aktivuje dávicí reflex.

TVL

« Odpověď #209 kdy: 15. 01. 2017, 20:20:12 »

Můžete ta čistá a spořádaná města jmenovat? Já v Rusku byl - ano, ve velkých městech jsou nějaké čtvrti, kde to na první pohled vypadá čistě a spořádaně - jenom nesmíte jít pod povrch.
Jinak mimo Moskvu a Petrohrad je v každém městě na první pohled zoufale zastaralá infrastruktura úplně všeho. A v Moskvě a Petrohradu je to vidět taky - jenom musíte opustit centrum.

Jako špinavá města, nebo města, kde se bojíte vystrčit nos z taxíku - taková jsou v mnoha zemích - v takových zemích, co běžně považujeme za bohaté a vyspělé. Ale v Rusku mluvit o těch šílenostech, co se v Rusku nazývají silnice, ulice a chodníky jako o čistotě - to je nesmysl a nic jiného.