Aha. Je za tim konspirace.
To ze farmaceuticky priemysel sa snazi minimalne dezinformovat, je holy fakt a nie konspiracia. Pre farmaceuticky priemysel su lieky jednym z hlavnym ziskov. A lieky, podotykam chemicke lieky, sa budu predavat len vtedy, ked budu ludia chori. Farmacii nejde o to, aby sa ludia vyliecili, farmacia potrebuje chorych ludi, ktori budu kupovat lieky.
Ano, to je pravda. Ovsem zapominate, ze i ten vitamin C pochazi typicky od nejake Big Pharma a je synteticky.
Dnesna lekar funguje ruka v ruke s dealermi liekov. Prisiel som k lekarovi, ze mam teplotu a boli ma hrdlo. Lekar nespravil odber krvi, nespravil vyter. Iba sa pozrel do hrdla, popocuval ma, a predpisal mi ATB, ktore boli na choroby dychacej systavy a este k tomu sirokospektralne.
Ze vam predepsal antibibliotika jeste neznamena, ze byl podplaceny od Big Pharma. To by byl, kdyby vam predepsal antibibliotika jiste konkretni firmy, coz se casto deje. To, ze vam predepsal antibibliotika, je proste standardni postup. Zdravotni system neni nastaven na to, aby i obvodak dlal vytery a posilal lidi na specializovana vysetreni kvuli kazde banalne vypadajici nemoci. To by museli podstatn nafouknout laboratore a jine zdravotnicke filialky, nakoupit MRI masiny atd., aby se to stihlo. A na to by ani nebyly prachy. Takze clovek s obycejnym zdravotnim pojistenim proste defaultne dostane antibibliotika a smytec. Doktor se tim take kryje pro pripad, ze by se rozvinula nejaka vyzivna infekce a nekdo by pak rikal, ze je to jeho vina, protoze vam nepredepsal antibibliotika.
Pokud nekdo sezere vsechno, co mu doktor predepise, je to jeho vina. Ja, kdyz jsem nemocny, potrebuju doktora nanejvyse kvuli neschopence. A doma se pak potim v posteli, zeru cesnek a piju bylinkove caje. Bumazku od doktora nepouziju, necham si ji leda pro pripad, ze by slo do tuheho a moje standardni lecba nestacila, coz se zatim nestalo.
Prisiel som na ORL. Lekar prezrel, urobili RTG dutin....
No vidite, tak jste si jeste za sve penize pomohl ke zcela zbytecne davce rentgenoveho zareni, pravdepodobne zcela zbytecne. To mate z toho, ze chodite k doktorum a nechate je do vas stourat. Nevim, co jste cekal jineho, kdyz znacna cast mediciny neni nic jineho, nez "vedecke" sarlatanstvi, protoze takovy obvodak nebo ORL doktor obvykle netusi, co vam je a muze se leda dohadovat a delat na vas pokusyse vselijakym chemickym sajrajtem, ktery vas vetsinou nevyleci, pouze obcas potlaci priznaky (casto pri tom rozvine nejake nezadouci ucinky).