Ja som presiel vela updatami, upgradami cez 4 verzie a bolo to napocudovanie hladke. Co sa u debianu nedalo povedat (tam som musel vzdy minimalne pol dna fixovat)[...]
ja sem *buntu prosel povysenim pres 6 vydani a v pohode, fixnul sem par veci za max hodinku a to jen veci ktere sem si zpusobil nestandartni predchozi moji zmenou, takze pohoda

jak se psal je to probllem na tve jiste luxusni a super hyper drahe turbo zidli...

[..] macbook pro 2016 zacali len pred chvilov shipovat a uz spolahlivo viete, ake je to kazove a ze treba 20 kil redukcii ... A to v case, ked prichadzaju na trh usb-c zariadenia[...]
o tom uz vi spolehlive kazdej, protoze uz cetl o rozsypanem rozbrazeni na LCD (delal to pribalovanej sw), problem s polovicni vydrzi baterie(nejspis spatna podpora sleep stavu cpu), zruseni zobrazeni zbyvajiiho cas behu na baterie (najednou to u tohodle modelu a teto verze systemu je uzivatele matouci, tak rekl iOvci o velky iBuh

o konektorech take vi kazdej, bez dokoupeni kabelu a/nebo redukci si ani nepripojis sluchatka od iPhone7, nebo nenabijes iPhone7, nepripojis si zadnou uz vlastnenou USB flasku, mys, klavsnici, externi HDD, externi Ethernet(kdyz notebook za desitky tisic ho nemuze dat vyklapeci aby nezabiral teda misto) apod... ono "tve na trh prichazi usb-c" je take ta iSlepota, co se tvari ze lide doma nemaji zadne zarizeni na USB(tedy 1/2/3.0), nebo ze to hodej na skladku (ve jmenu zniceni sveta je to idealni) a pobezej si do iStore koupit nejakou iVec

prestan se chovat jak arogantni sracovado, stejne jsou ty tvoje solvetni trolloviny vsem k smichu