Nový formát reklam - na pozadí načítané stránky

Lol Phirae

Re:Nový formát reklam - na pozadí načítané stránky
« Odpověď #60 kdy: 16. 12. 2016, 13:12:21 »
.... pravil Lol Phirae pote, co dojedl nadivanou lisku.

Lišky se nestřílej na maso, ale z úplně jiných důvodů. Jinak zajíce a bažanty normálně žeru, taky nevím, proč bych neměl.

S pozdravem kořínkářům zdar, běžte si zobnout zrní na uklidnění...  ::) ;D

Na nelegitimní obrázky na idnesu a mobilmanii mi fungují tyhle filtry:

||*.idnes.cz/*/*/*/*$image
||*.idnes.cz/*/*/*$image
||*.mobilmania.cz/*/*/*/*$image
||*.mobilmania.cz/*/*/*$image

Ano, taky funguje.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #61 kdy: 16. 12. 2016, 14:57:15 »
Lišky se nestřílej na maso, ale z úplně jiných důvodů.

To sice jo, ale co je na lisce spatneho? Je to pomalu jak pes a pes je prece dobrej, ne? Nekteri Cinani je zerou bezne. Vietnamci podle vseho take: https://www.youtube.com/watch?v=w_cSNYYyTn8

adviser

« Odpověď #62 kdy: 16. 12. 2016, 14:59:29 »
Mám za to, že na iDnes přitvrdili. Nechceš koukat na reklamu a blokuješ ji? Tak my ti za to zablokujeme účet do diskuzí.
Ověřeno na FF s uB a IE bez ničeho.

Lol Phirae

« Odpověď #63 kdy: 16. 12. 2016, 16:16:45 »
Mám za to, že na iDnes přitvrdili. Nechceš koukat na reklamu a blokuješ ji? Tak my ti za to zablokujeme účet do diskuzí.

Tak účet do diskusí nemám od doby, co začali s tím ověřováním. Ostatně, se soudruhem cenzorem Bangou a spol. by ten účet nevydržel dýl jak tejden ani s reklamou.  ;D

Lol Phirae

« Odpověď #64 kdy: 16. 12. 2016, 16:18:03 »
Lišky se nestřílej na maso, ale z úplně jiných důvodů.

Tak nějak to mám dlouhodobě spojený se škaredejma chorobama jako je vzteklina, nic moc představa na jídlo.  ;D

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #65 kdy: 16. 12. 2016, 16:28:37 »
Tak nějak to mám dlouhodobě spojený se škaredejma chorobama jako je vzteklina, nic moc představa na jídlo.  ;D

Tak ne kazda liska ma vzteklinu. Krome toho dobre upecena vzteklina je dobra vzteklina. To je vetsi riziko treba kravske maso, protoze na BSE nema peceni na 100 % likvidacni vliv. S liskou staci, kdyz se pri priprave neporezes a nenapatlas si krev do oci a tak. Pri pouziti atombordelu jsi v pohode, s kravskym masem ne.

r443

« Odpověď #66 kdy: 16. 12. 2016, 16:37:12 »

Potvrzuji, taktéž se mi nejde přihlásit.. ale asi to nebudu řešit, to že můžu u příspěvku v diskuzi klikat na pluska a mínuska není dostatečná přidaná hodnota, abych kvůli tomu musel na ty reklamy koukat a hlavně je na LTE s FUPem stahovat. Vlastně by bylo úplně nejlepší, kdyby se iDnes se zapnutým blokováním reklamy nedal zobrazit vůbec, aspoň bych přestal ztrácet čas čtením těch exkrementů od Mánerta a Barochové  ;D

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #67 kdy: 16. 12. 2016, 17:17:57 »
Žerte kameny, rostliny jsou taky živé. A když jsme u těch rostlin... Zabij bobra, zachráníš strom!
Zabít zvíře kvůli nějakému kousku, nebo třeba jen proto, abych si něco dokázal je zvěrstvo, ale jídlo je prostě jídlo. Chudáci květiny, který nějakej vrah natrhá jen proto, aby je po týdnu ve váze vyhodil... stydět by se měli. No podívejte se na tu masovou vraždu!

Tu je ještě něco zajímavého pro vegetariány... https://www.youtube.com/watch?v=z0O_VYcsIk8

kapr

« Odpověď #68 kdy: 16. 12. 2016, 17:19:13 »
Ja bych do toho co jdej v Asii moc nezabihal, dotedka si pamatuju na ty obrazky z rottenu a shownomercy ... =)

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #69 kdy: 16. 12. 2016, 19:09:38 »
@kapr: Asi jsi jeste neslysel o shnilem zralocim mase na Islandu. http://www.meemalee.com/2010/12/hakarl-rotten-shark-worst-thing-i-have.html

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #70 kdy: 16. 12. 2016, 19:28:29 »
@kapr: Asi jsi jeste neslysel o shnilem zralocim mase na Islandu. http://www.meemalee.com/2010/12/hakarl-rotten-shark-worst-thing-i-have.html
Hmmmm, ale ten žralok je nic proti tomu, jak se vyrábí pravá rybí omáčka :D

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #71 kdy: 16. 12. 2016, 19:38:21 »
@Tuxik: Tak to asi jo. Ale zase v Asii mas veci, ktere jsou divne, ale cerstve. Treba thajske smazene pavouky bych docela ochutnal. Neco na tom musi byt, kdyz se za tim v sezone sjizdeji lidi zdaleka.

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #72 kdy: 16. 12. 2016, 19:47:15 »
@Tuxik: Tak to asi jo. Ale zase v Asii mas veci, ktere jsou divne, ale cerstve. Treba thajske smazene pavouky bych docela ochutnal. Neco na tom musi byt, kdyz se za tim v sezone sjizdeji lidi zdaleka.
Tak to zase ne, já mám pavouky rád živý :D Ale smažení cvrčci nejsou špatní, když se člověk oprostí od toho, co vlastně jí. Vlastně jsou asi 100x lepší než nějaký ústřice.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #73 kdy: 16. 12. 2016, 19:55:13 »
Cvrcky jsem ochutnal akorat susene, s nejakou hnusnou rajcatovou prichuti. Nic moc, jako jidlo budoucnosti dost fadni a drahe jak svine. Jinak jsem ochutnal africke susene housenky. Susene nic moc a varene jsou jak guma. Navic ta hlava s kusadly skripe mezi suby jak pisek.

Lol Phirae

« Odpověď #74 kdy: 16. 12. 2016, 21:21:52 »
Hmmmm, ale ten žralok je nic proti tomu, jak se vyrábí pravá rybí omáčka :D

No pánové, přihodím trumf: https://en.wikipedia.org/wiki/Casu_marzu

;D ;D ;D