Nový formát reklam - na pozadí načítané stránky

rasko

Re:Nový formát reklam - na pozadí načítané stránky
« Odpověď #45 kdy: 15. 12. 2016, 15:02:42 »
skusil som uBlock Origin, Privacy Badger, aj update AdBlock Plus ale reklama sa stale zobrazuje

Stejne jako u antiviru plati, ze nestaci jen nainstalovat, musi se i spravne nakonfigurovat aby pracoval tak jak se po nem chce ;)

neplati vzdy, v mojom pripade co islo rano (vyssie) teraz zase nejde. (vsetky filtre zapnute)

nobody(ten pravej)

« Odpověď #46 kdy: 15. 12. 2016, 22:38:18 »
Podle definice na me vegetarianstvi jako uchylka pusobi (navic uchylka neni nutne negativni). [...] Počet vegetariánů v zemi 1-2 %
Podle slov Vraha ovsem slo o notne negativni ;) Takze podle tebe jsou vsichni uzivatele GNU/Linuxu Uchylaci? ;)

Normální člověk, taky mě těšilo. [...] Jsem na tom v tomhle ohledu stejně jako většina, tzn. jsem normální. Nenormální bych si připadal, kdybych měl potřebu někomu kvůli jídle nadávat do vrahů. [...]
pletes si predstaveni se shrnutim tveho vystupovani. normalni ve smyslu vetsiny nerika nic o tom jestli je to v poradku nebo neco na co bys mohl byt hrdej... pripadej si ale nenormalni protoze s nadavanim si zacal ty...

ja nenadavam nikomu kdo ji maso do vrahu, ale ze ji maso ze zavrazdenejch zvirat, coz je FAKT, jo pockat, ty budes asi ten reznik nebo myslivec, tak to pak ano, to jsi MASOVEJ VRAH a zadne tve kecy na tom nic nezmeni...

Lol Phirae

« Odpověď #48 kdy: 16. 12. 2016, 00:37:09 »
Doporučím zvýšit dávku sedativ.  ::) ;D

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #49 kdy: 16. 12. 2016, 00:56:42 »
.... pravil Lol Phirae pote, co dojedl nadivanou lisku. BTW, uz mas spocitane BMI?

Vrah

« Odpověď #50 kdy: 16. 12. 2016, 03:06:07 »
nobody: Abych tuhle nejapnou debatu shrnul, tak prostě na začátku někdo řekl fór a tys to nějak nepobral. Nejíš maso, nepoznáš vtip.

Hexagram

« Odpověď #51 kdy: 16. 12. 2016, 05:56:02 »
Citace
uz mas spocitane BMI?

To taky občas musej zvednout zadek od počítače, pane Jára. Takhle jim samozřejmě stačí cizrna a semínka slunečnice. Já 2x týdně posiluju a ten zbytek běhám nebo si dávám sprinty do kopce - jako vegetarián bych při takových výdejích za chvíli vypadal jako ti nebožáci z Dachau, co jsou tady kousek výš. Jinak BMI je naprosto nevypovídající hodnota. Při svých 110 kilech budu mít BMI tragické, přitom fyzicky jsem na tom líp, než drtivá většina místního osazenstva. Na čem opravdu záleží, je poměr svaly/tuky, pane Jára. Ale ať si jedí třeba bambus, hlavně ať mi to necpou. Maj se krásně.

nobody(ten pravej)

« Odpověď #52 kdy: 16. 12. 2016, 06:07:55 »
pro pripomenuti na co a jak sem reagoval ;)
2. na psech neni nic špatného. je to pochoutka jako jakékoliv jiné maso.
to je take nadsazka nebo projev debility? nebo snad jis i lidske maso a nejradeji zabijes dite kdyz mel hlad a lednicka je prazdna?

jak sem psal, tak jsou lidi kteri jedi psy, proto nebylo jiste jestli jde o nadsazku, coz sem ve sve reakci psal... ze by to mel byt vtip? tak pak by mel byt bran jako vtip i ma reakce, haha :) to ze mi JardaP mam (z jeho pohledu logicky) napsal ze jestli delam rozdil mezi psem a prasetem tak sem pokrytec, tak bylo logicke ze jsem reagoval vysvetlenim jak to ma, ze rozdil nedelam ani mezi zvire Vs clovek...

a to ze je neco normalni a/nebo vtip? je normalni ze clovek poleje redidlem a zapali kocku a neni za to potrestan? ze clovek rozreze kone za ziva a neni potrestan? ze clovek zebra na utulek aby pak nechal umirat kocky po desitkach a neni potrestan dokud se nezjisti ze ma danovej unik? ze jeste pred par lety bylo zvire v zakonech brano jako vec???

a pokud to nekomu neprijde v poradku, neni pokrytec ze podporuje chov zvirat pro maso? ono se spousta lidi tvari ze maso roste na strome zabalene v celofanu s etiketou...

nobody(ten pravej)

« Odpověď #53 kdy: 16. 12. 2016, 06:13:26 »
jinak pro srovani/zamysleni... predstava baleni lidskeho masa:
http://www.toxel.com/inspiration/2010/08/07/human-meat-packages-from-peta/

Vrah

« Odpověď #54 kdy: 16. 12. 2016, 06:38:28 »
Jsi zdegenerovaný pohodlím dnešního života. Nebýt civilizace, tak teď pobíháš venku s bederní rouškou a za pokřiku umba umba lovíš prasata holýma rukama. Slovo vegetarián bys ani neuměl vyslovit, natož aby tě napadlo o něčem podobném uvažovat. Ale to je poslední poznámka, nemám v úmyslu ti svůj názor vnucovat, nejsem totiž vegetarián.

nobody(ten pravej)

« Odpověď #55 kdy: 16. 12. 2016, 07:01:01 »
Jsi zdegenerovaný pohodlím dnešního života. Nebýt civilizace, tak teď pobíháš venku s bederní rouškou a za pokřiku umba umba lovíš prasata holýma rukama.[...]
Ty jiste nejezdis autem, na motorce ani na kole... protoze preci nebyt civilizace tak chodis pesky nebo na mamutech...
Tohleto "za soucasne situace delas to a to" s odvolanim "za jine situace by to preci bylo normalni" je hodne trapne ;)

Vrah

« Odpověď #56 kdy: 16. 12. 2016, 07:52:47 »
Ty to fakt nechápeš? Naprosto přirozenou věc, jako je boj o přežití, spojený se zabíjením všeho kolem, považuješ za špatnou, protože žiješ v podmínkách, ve kterých přežiješ i na zrní, které ti někdo doručí až pod nos. Dej si kus masa, třeba ti to zase začne pálit. Už mě fakt nebavíš, takže pá pá pampalá.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #57 kdy: 16. 12. 2016, 10:17:30 »
Já 2x týdně posiluju a ten zbytek běhám nebo si dávám sprinty do kopce - jako vegetarián bych při takových výdejích za chvíli vypadal jako ti nebožáci z Dachau, co jsou tady kousek výš. Jinak BMI je naprosto nevypovídající hodnota. Při svých 110 kilech budu mít BMI tragické, přitom fyzicky jsem na tom líp, než drtivá většina místního osazenstva. Na čem opravdu záleží, je poměr svaly/tuky, pane Jára. Ale ať si jedí třeba bambus, hlavně ať mi to necpou. Maj se krásně.

Pockej, az jednou zestarnes a zacnes byt liny posilovat. To se ty svaly krasne roztecou a je z nich sadlo a to BMI najednou bude mit velkou vypovidaci hodnotu.

Jinak ja nejsem vegetarian, ale vsezravec. Kdyz na to prijde, jim i ten bambus a maso, na rozdil od lidi, kteri se jim zivi obvykle aspon 2x denne, mam na taliri spis tak parkrat za mesici.

Hexagram

« Odpověď #58 kdy: 16. 12. 2016, 10:53:16 »
Nesouděj podle sebe ;-) Není jediný důvod přestávat. Znám dost starých lidí, silnějších, než polovina mladíků s nagelovanou patkou, abych věděl, že aktivní člověk může být až do posledního vydechnutí. Lidé, pečující o sebe celý život mají navíc proti peciválům zlomek problémů spojených se stárnutím - jak praví pěkné anglické úsloví: use it or lose it. A když jsme u toho: "Tajemstvím úspěchu je vytrvalost." A jinak BMI je hovadina už principu, nehádaj se se mnou, něco málo o tom vím ;-)

Stan

« Odpověď #59 kdy: 16. 12. 2016, 11:13:57 »
A přitom to mohla být tak užitečná diskuse. Škoda, že tu není možnost některé uživatele nezobrazovat...

K věci:
Na nelegitimní obrázky na idnesu a mobilmanii mi fungují tyhle filtry:

||*.idnes.cz/*/*/*/*$image
||*.idnes.cz/*/*/*$image
||*.mobilmania.cz/*/*/*/*$image
||*.mobilmania.cz/*/*/*$image

Ale oni jsou potvory. Že to funguje teď, neznamená, že to bude fungovat i za hodinu.