pro pripomenuti na co a jak sem reagoval

2. na psech neni nic špatného. je to pochoutka jako jakékoliv jiné maso.
to je take nadsazka nebo projev debility? nebo snad jis i lidske maso a nejradeji zabijes dite kdyz mel hlad a lednicka je prazdna?
jak sem psal, tak jsou lidi kteri jedi psy, proto nebylo jiste jestli jde o nadsazku, coz sem ve sve reakci psal... ze by to mel byt vtip? tak pak by mel byt bran jako vtip i ma reakce, haha

to ze mi JardaP mam (z jeho pohledu logicky) napsal ze jestli delam rozdil mezi psem a prasetem tak sem pokrytec, tak bylo logicke ze jsem reagoval vysvetlenim jak to ma, ze rozdil nedelam ani mezi zvire Vs clovek...
a to ze je neco normalni a/nebo vtip? je normalni ze clovek poleje redidlem a zapali kocku a neni za to potrestan? ze clovek rozreze kone za ziva a neni potrestan? ze clovek zebra na utulek aby pak nechal umirat kocky po desitkach a neni potrestan dokud se nezjisti ze ma danovej unik? ze jeste pred par lety bylo zvire v zakonech brano
jako vec
a pokud to nekomu neprijde v poradku, neni pokrytec ze podporuje chov zvirat pro maso? ono se spousta lidi tvari ze maso roste na strome zabalene v celofanu s etiketou...