Jak se pozná senior

pavlix

• 253
    • Zobrazit profil
Re:Jak se pozná senior
« Odpověď #180 kdy: 17. 12. 2016, 13:50:36 »
Bavíme se o diskutérovi, který za poslední dobu vzbudil největší zájem ostatních diskutérů.

Stejne dobre by zabrala vousata zena nebo sloni muz...

Nemyslím si. Ti by vzbudili chvilkovou pozornost, ale on si ji drží už docela dlouho a spíše se mu dostává více reakcí a ty reakce jsou samy o sobě intenzivnější. Trolling is a art.

javaman ()

« Odpověď #181 kdy: 17. 12. 2016, 14:43:51 »
Já s tím ani nemůžu nesouhlasit, ...

Cool.

Protože pokud pak přijdeš do běžné firmy, kde sedí skriptíci a řekneš jim, že chceš víc než jejich nejlepší člověk, tak se diví. Nevidí mega praxi, nevidí VŠ a nevidí ani cool certifikáty. Tak pak nechápou. Ale skriptík to tu napsal přesně, jak lopaty uvažují.

pavlix

• 253
    • Zobrazit profil
« Odpověď #182 kdy: 17. 12. 2016, 14:53:06 »
Já s tím ani nemůžu nesouhlasit, ...

Cool.

Protože pokud pak přijdeš do běžné firmy, kde sedí skriptíci a řekneš jim, že chceš víc než jejich nejlepší člověk, tak se diví. Nevidí mega praxi, nevidí VŠ a nevidí ani cool certifikáty. Tak pak nechápou. Ale skriptík to tu napsal přesně, jak lopaty uvažují.

Tady ale nastává příležitost pro malý byznys, vlastní byznys, nebo freelancing, akorát je trochu problém, že náš stát proti lidem, co se snaží sami prosadit, aktivně bojuje, takže je otázka, jestli tu živnost/firmu nezaložit spíše někde za hranicemi, ale nemám moc přehled.

javaman ()

« Odpověď #183 kdy: 17. 12. 2016, 15:25:27 »
Zase jsem závislý na projektech. Nepotřebuju s sebou tahat partu "juniorů". Prostě přijdu na projekt, udělám to nejdůležitější a buď zůstanu a budu pomáhat a nebo můžu jít na jiný. To mi moc na freelancing nepřipadá. Na vlastní firmu mi zase chybí ti "junioři" a obchodníci.

Protože často vidíš, že oni ví, jak to dělat a nedají ti prostor. Když ví, jak na to, ať si to udělají sami. Když to dělám sám, tak přesně vím, co je potřeba a ne aby mi do toho nějaké lopaty kecaly. Tak nevím.

pavlix

• 253
    • Zobrazit profil
« Odpověď #184 kdy: 17. 12. 2016, 15:56:17 »
Zase jsem závislý na projektech. Nepotřebuju s sebou tahat partu "juniorů". Prostě přijdu na projekt, udělám to nejdůležitější a buď zůstanu a budu pomáhat a nebo můžu jít na jiný. To mi moc na freelancing nepřipadá.

Co ti teda přijde lepší? Možná jsem tvoji myšlenku úplně nepochytil.

Na vlastní firmu mi zase chybí ti "junioři" a obchodníci.

Tak dá se ledacos, firma může být extrémně malá až jednočlenná, není to tak dlouho, co
jsem se bavil s člověkem, který má s.r.o. jen proto, že někteří chtějí spolupracovat spíš
s ním a někteří spíš s firmou. :) Žádní junioři, žádní obchodníci, prostě one man show.

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #185 kdy: 17. 12. 2016, 15:56:36 »
Zase jsem závislý na projektech. Nepotřebuju s sebou tahat partu "juniorů". Prostě přijdu na projekt, udělám to nejdůležitější a buď zůstanu a budu pomáhat a nebo můžu jít na jiný. To mi moc na freelancing nepřipadá. Na vlastní firmu mi zase chybí ti "junioři" a obchodníci.

Protože často vidíš, že oni ví, jak to dělat a nedají ti prostor. Když ví, jak na to, ať si to udělají sami. Když to dělám sám, tak přesně vím, co je potřeba a ne aby mi do toho nějaké lopaty kecaly. Tak nevím.
V prvé řadě je potřeba psát funkční kód. Ty jsi ho na několika řádcích dokázal rozbít hned několikrát. Tohle je chlapče i zadarmo drahý a myslím jsi definitivně dokázal, že víš prd. Nejsi schopnej ani spustit nějaký IDE (který pravděpodobně ani nemáš), natož to dotáhnout do zdárného konce.

pavlix

• 253
    • Zobrazit profil
« Odpověď #186 kdy: 17. 12. 2016, 16:24:46 »
Nejsi schopnej ani spustit nějaký IDE (který pravděpodobně ani nemáš),

Taky nemám IDE. :)

Lopata

« Odpověď #187 kdy: 17. 12. 2016, 16:31:00 »
Citace
Jak se pozná senior
Že se tak blbě neptá...

javaman ()

« Odpověď #188 kdy: 17. 12. 2016, 16:40:26 »
Zase jsem závislý na projektech. Nepotřebuju s sebou tahat partu "juniorů". Prostě přijdu na projekt, udělám to nejdůležitější a buď zůstanu a budu pomáhat a nebo můžu jít na jiný. To mi moc na freelancing nepřipadá.

Co ti teda přijde lepší? Možná jsem tvoji myšlenku úplně nepochytil.

Na vlastní firmu mi zase chybí ti "junioři" a obchodníci.

Tak dá se ledacos, firma může být extrémně malá až jednočlenná, není to tak dlouho, co
jsem se bavil s člověkem, který má s.r.o. jen proto, že někteří chtějí spolupracovat spíš
s ním a někteří spíš s firmou. :) Žádní junioři, žádní obchodníci, prostě one man show.

Chtěl jsem být někde ve firmě, kde bych ty projekty dostával. To nezní nereálně, ale není to tak jednoduché. Kolikrát na podobných místech už lidi jsou :D

To zní dobře. Jen nevím, jak to bude s důvěrou.

V prvé řadě je potřeba psát funkční kód. Ty jsi ho na několika řádcích dokázal rozbít hned několikrát. Tohle je chlapče i zadarmo drahý a myslím jsi definitivně dokázal, že víš prd. Nejsi schopnej ani spustit nějaký IDE (který pravděpodobně ani nemáš), natož to dotáhnout do zdárného konce.

Jestli myslíš ten kód tady, tak ten posílal někdo jiný.

« Odpověď #189 kdy: 17. 12. 2016, 17:21:11 »
podle fousů
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
8) 8) 8)  hoši víc jak 50% těch smajlů jsou v rámci gender equality příslušníci LGBDSM minority  8) 8) 8)
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #190 kdy: 17. 12. 2016, 17:59:34 »
Jo ale to ti nikdo neřere, protože to každej ví, co jsi za neschopnýho trolla.
A pro nevím koho: IDE taky nepoužívám (ostatně na C je celkem k ničemu, syntax highlighting ve vimu mi bohatě stačí), ale Javoušek se tu už čímsi takovým chlubil, jak se bez toho ani nevykaká, takže se nevykaká ani s tím... smutný...

qwertz

« Odpověď #191 kdy: 17. 12. 2016, 18:08:51 »
podle wikipedie je jediným objektivním kritériem, jakse pozná senior, kalendářní věk jedince  ;D

javaman ()

« Odpověď #192 kdy: 17. 12. 2016, 18:31:56 »
Jo ale to ti nikdo neřere, protože to každej ví, co jsi za neschopnýho trolla.
A pro nevím koho: IDE taky nepoužívám (ostatně na C je celkem k ničemu, syntax highlighting ve vimu mi bohatě stačí), ale Javoušek se tu už čímsi takovým chlubil, jak se bez toho ani nevykaká, takže se nevykaká ani s tím... smutný...

Jen lopaty píšou bez diakritiky, tak se můžeš podívat, kolik lopatích příspěvků tu mám.

Lol Phirae

« Odpověď #193 kdy: 17. 12. 2016, 18:46:21 »

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #194 kdy: 17. 12. 2016, 18:56:26 »
Jen lopaty píšou bez diakritiky, tak se můžeš podívat, kolik lopatích příspěvků tu mám.
A jak to souvisí?