ja mam nasledovnej problem. vedouci chce ode me nejakej odhad. ja mu ho dal. on nato, ze to je dlouho. tak ja mu nato, ze radeji vic, nez min a nestihnout to. on je ale kreten, a trva na tom. ja mu rekl, ze klidne, ale ja nebudu nesedet v praci po nocich a kdyz se to nebude stihat muj problem to neni. setkavate se s necim podobnym taky?
To je jednoduchy, tak at si to udela sam, kdyz to chce driv. Predevsim si na svym terminu musis zcela vzdy a za vsech okolnosti trvat. Jakmile jedinkrat ustoupis, bude se vzdy ocekavat, ze to bude driv.
Vsechny terminy se v normalne fungujicim prostredi stanovujou tak, aby se to za danej cas stihlo udelat nejmin 3x. Protoze, zcela vzdy se 100% jistotou narazis na veci, ktery te pri zadani ani nenapadly.
Muzu klidne hodit konkretni priklad ... prisel kkt, s tim, ze prece eshop pro firmu za milion je hovadina, ze eshop stoji 30k ... tam sem mu rek, ze za 30k ho okamzite objednavam, samo vcetne napojeni do ERP. Za tejden ten imbecil prisel s tim, ze eshop uz mu mezi ... tak sem to chtel videt, a on mi zacal ukazovat, jak si tam muzu zadat zbozi ... tak sem mu rek, ze to zbozi tam bude !!!v cene!!! zadavat on, a to porad - rekneme 5k karet rocne, a ty objednavky bude tam a zpet prepisovat taky on(rekneme tak 50k/rok). A ze za kazdou chybu pri prepisu dostane 1k penale ... teprv pak mu doslo ...