Ziadost o zvysenie platu

platan

Re:Ziadost o zvysenie platu
« Odpověď #15 kdy: 17. 07. 2016, 14:41:37 »
javamane tvoje vystupovanie a oznacovanie kazdeho za lopatu, bud si troll alebo hlupak. Predpokladam, ze ty v time nepracujes, lebo by ta ostatni hned "zabili". Zrejme lepis webiky niekde v garazi.  8) Uz sa nestrapnuj vyjadreniami, ze treba byt arogantny voci zamestnavatelovi a nepresviedcaj nas, ze nie si loapata

javaman

« Odpověď #16 kdy: 17. 07. 2016, 14:56:23 »
Já chápu, že hloupá lopata s titulem, která neodmlouvá, se líbí víc. Stačí jí málo peněz a dělá vše, co se po ní chce. Jen chci ukázat, že ne všichni jsou lopaty za 60, které jsou nahraditelné. Co já vím, kdo to všechno čte.

Pokud máš pocit, že se dnes dělá Java kvalitně a nedělají ji v 90 % lopaty, tak je asi někde chyba, ale určitě ne u mě.

eiffel

« Odpověď #17 kdy: 17. 07. 2016, 17:22:39 »
Výpověď můžeš dát, máš-li jinou alternativu.
To by jsi musel mít v práci pěkný teror, aby to peníze nevyvážily.
Je rozdíl se prosadit v malé soukromé firmě, kdy majitel koukne z okna a vidí vše a velkou společností s šílenou organizační strukturou, kde jsou i šéfové jen zaměstnanci.
Mimochodem:
Skutečný odborník většinou není takový idiot, že si jako první řekne o xxx EUR, ale napřed se zajímá o jakou práci půjde.
Přišel borec, dohodli jsme se na práci a když došlo na peníze navrhl "ve zkušební době mi stačí minimální mzda, pak chci hooodně tisíc EUR ... ".
A byli jsme domluveni.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 17. 07. 2016, 17:35:47 »
Jen chci ukázat, že ne všichni jsou lopaty za 60, které jsou nahraditelné.

Tak jiste, ty prece delas za tech 150 kilo nebo tak nejak a do roka a do dne tomu budes sefovat za dvakrat tolik.

javaman

« Odpověď #19 kdy: 17. 07. 2016, 17:58:00 »
Proč bych tomu měl šéfovat? Jsem snad hloupá lopata, která dostane po 6 letech čestný titul, ale schopnosti žádné? Na to zapomeň.

javaman

« Odpověď #20 kdy: 17. 07. 2016, 18:00:03 »
Mimochodem:
Skutečný odborník většinou není takový idiot, že si jako první řekne o xxx EUR, ale napřed se zajímá o jakou práci půjde.
Přišel borec, dohodli jsme se na práci a když došlo na peníze navrhl "ve zkušební době mi stačí minimální mzda, pak chci hooodně tisíc EUR ... ".

To je přístup lemplů. Pokud nedokážeš poznat, jestli za ty tisíce stojí, tak on tě dotovat přece nebude. Vedle mu to dají a ty budeš mít tamtoho.

eiffel

« Odpověď #21 kdy: 17. 07. 2016, 18:14:52 »
Je vidět, že máš diagnózu 12.05 (což znamená, že kdyby ti v 11.55 (za pět minut dvanáct) fotr dal přes hubu, třeba by jsi nebyl 5 minut po dvanácté tak samolibý)
Ale k tématu:
Ono totiž nějaké "vedle" musí být.
Když nemáš kde brát a nechceš se stěhovat,musíš přijmout podmínky takové, jaké jsou.

javaman

« Odpověď #22 kdy: 17. 07. 2016, 18:33:19 »
A už to z tebe leze. Chceš využívat lidi v tísni. Tak to je fajn, že to alespoň řekneš. U vývoje to ale normální zatím není a existuje hromada možností, protože málokdo na vývoj má. Proto mě překvapuje, že on by ti dal třeba deset tisíc eur jen tak zadarmo.

Martin

« Odpověď #23 kdy: 17. 07. 2016, 19:07:42 »
Na vývoj má hodně lidí tady i jinde. Vývoj se dá snadno outsourcovat. A bohužel celá ČR patří do toho outsourcingu, jsme taková luxusnější Indie. Domácí firmy s domácí klientelou platí úplně almužny a vedou je neodborníci. Zahraniční firmy nebo firmy se zahraniční klientelou (tzn. loutkové divadlo zahraničních firem) platí rozuměji, mají jakés takés technologie, ale outsourcují k nám to, co by se u nich nevyplatilo nebo by to nikdo rozumný nechtěl dělat. Z takové práce přímo vyzařuje její marnost a neužitečnost.

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 17. 07. 2016, 19:50:53 »
Javoušku, už jsi tu ze sebe udělal debila několikrát a to i po odborné stránce, takže je jasné, že nejsi žádný expert a pravděpodobně ani ta lopata, ale jestli máš vůbec něco společného s Javou, tak maximálně nějaké domácí špagetové šmudláníčko. Co se týče toho trollení, ono nic se nemá přehánět, některý lidi štveš, některým jsi k smíchu (třeba mně), ale vážně tě asi nebere nikdo, kdo sem chodí pravidelně a měl tu čest tě číst v různých diskuzích. Ale možná bych s tebou udělal kšeft. Jestli sem do hodiny napíšeš v javě úplně jednoduchej bubblesort pro pole integerů, tak na tebe nebudu reagovat a nebudu z tebe dělat ještě většího blbce, než jsi ;)

javaman

« Odpověď #25 kdy: 17. 07. 2016, 19:53:45 »
:D

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 17. 07. 2016, 19:58:28 »
To znamená, že ani těch cca 10 řádků kódu nejsi schopný dát dohromady? Nebo už na tom pracuješ? :)

eiffel

« Odpověď #27 kdy: 17. 07. 2016, 20:09:05 »
Asi jste se nedohodli na výši platu ...  8)

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: 17. 07. 2016, 20:29:26 »
Asi jste se nedohodli na výši platu ...  8)
No já myslel, že je to fér nabídka. Asi nebyla dost lukrativní no :D Ale uvidíme, dal jsem  mu hodinu, počkám hodinu. Jenom mám pocit, že jako člověk, který se programováním neživí, to z hlavy vybliju minimálně v céčku, perlu, PHPku a Javě tak do 10ti minut, v libovolném jiném jazyce do hodiny určitě s tím, že to nebudu opisovat, ale prostě si najdu ty tři příkazy, které jsou na to potřeba a napíšu to po svým :D Od experta Javíčkova formátu bych za hodinu očekával funkční multithreedové řešení a ještě mu zbyde čas na kafe a trolling v dalších 5ti diskuzích :D

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 17. 07. 2016, 20:56:17 »
Tak nic no :( Jsem velmi zklamán Javíčkovou neochotou a totální neschopností vytvořit jednoduchý kousek kódu, nebo alespoň použít Gougl. No nic, budu si dál užívat tróla a rejpat do něho ještě víc, než předtím :)