Mám jít ještě studovat VŠ

Lama

Re:Mám jít ještě studovat VŠ
« Odpověď #30 kdy: 19. 07. 2016, 21:39:33 »
Možná by nebylo od věci, kdyby se témata starší jak 2-3 měsíce automaticky zamykala. Že má dycky někdo potřebu vyhrabat z tý hory hnoje x měsíců starou hromadu a na ní začít vršit další kopu howen. Jako by toho už tak nebylo málo.

javaman

« Odpověď #31 kdy: 19. 07. 2016, 21:56:12 »
si vo veku ked si uz mozes dovolit brat to cele ako hru a bavit sa na tom ake je to lahke a ako to odrazu ide.
Na druhou stranu ono se vždy najde nějaký předmět co takové sranda neni. Ono sice může být dobrý programátor, ale nějaká algebra ho může strašit i ve snu.

Dobrý programátor a neumí algebru? Tak to bude fakt špička :D

Nechciz

« Odpověď #32 kdy: 09. 08. 2016, 21:06:46 »
si vo veku ked si uz mozes dovolit brat to cele ako hru a bavit sa na tom ake je to lahke a ako to odrazu ide.
Na druhou stranu ono se vždy najde nějaký předmět co takové sranda neni. Ono sice může být dobrý programátor, ale nějaká algebra ho může strašit i ve snu.

Dobrý programátor a neumí algebru? Tak to bude fakt špička :D
To je jako napsat, že dobrý řidič musí umět jezdit i s ponorkou ... co na tom, že je to autobusák. ...chápeš? Ne každý programátor potřebuje ručně řešit třeba derivace a podobné.

Michal Kovačič

« Odpověď #33 kdy: 09. 08. 2016, 21:58:58 »
Mám jít ještě studovat VŠ? Pokud to spočtu od doby kdy jsem začal programovat v kroužku mladých techniků. Tak 31 let praxe. Matematika je mým koníčkem. Od VŠ již dnes očekávám zábavu, mejdany a hezké holky v budově... Jo a neprudící učitelstvo. Případně jakou fakultu by jste mi doporučili.

Ne