Tak kolik ti může být let? Pokud tu praxi bereš od té doby co jsi začal v kroužku mladých techniků, tak možná 40. V tom věku já jsem absolvoval postgraduální kurs. To docela šlo, vybral jsem si ten kurs, abych se zdokonalil v tom co bylo mou profesí. Ale když si vybavím, co všechno jsme se museli naučit na VŠ tak to ani omylem. V tvém věku by asi nějaké mejdany a hezké studentky už moc nepřipadaly v úvahu, brali by tě spíš jako "vrať se do hrobu, mrtvolo". Ale jako nápad to není špatné. Napiš sem něco bližšího, co by sis tak představoval a co už máš za sebou.
Tahne mi na 40

Zazil jsem trosku i hruzy jako smep,ec,adt

Ale v krouzku byly superstroje jako iq151 nebo pmd85. pak jsem presel na ibm xt/at a zacal programovat takove ty kravinky jako ruzne graficke knihovny v asm pro tp nebo c. Nebo si hral s code page pro tiskareny ktere umeli skvele cesky. Obcas nejaky ten driver ci utilitka pro disketovku aby zkusila sifrovat a obsluhovat vlastni format. Jako jini jsem se nepoustel do tvorby vlastniho os ale zkousel jsem napsat vlastni db engine

posetila leta... A jak roky plynuly zabrousil jsem do automatizace. Takze jsem si hral s hrackami jako s5,ab, nebo menicema. Pak jsem si dal na 5 semestru voraz a studoval aplikovanou matematiku. A pritom se vrhl na webove technologie jeste za vlady netscape. Nasledne pracoval ve spolecnosti kde jsem se obcas mohl vratit do davnoveku treba v podobe cobolu kdyz uz me web veci nudily. A dnes se venuju security vecem okolo webu pripadne ms technologiim jako wcf a .not. A kdyz nemuzu spat a zenske me neberou... tak si hraju s vecma okolo kryptografie.
Mimochodem vrat se dohrobu mi jeste zadna nerekla... bud jsem osobnost a nebo je to kreditkou

ja verim v to prvni samo.

ps: poslu fotku o pomnik bych fakt stal... kod po me asi zadny moc dlouho nezustane ale sutr by mohl vydrzet.