Preto je tolko pracovnych pozicii v perlu, ze nie je lahke si vybrat, pravda 😃
Na perl sa vykasli. To nema perspektivu. Mozno python, alebo c#/.net, ci java. Najviac uplatnitelne na trhu prace
Perl ma zmysel. Programatorovi rozsiri obzor - velmi vyznamne. Napriklad pre programatorov v inych jazykoch su regularne vyrazy a hashe az pokrocilejsi koncept a mnohi sa ich nenaucia pouzivat.
A aký má súvis ísť sa naučiť nový programovací jazyk s počtom pracovných pozícií pre perl na trhu práce? Žiaden. A keby aj, programovanie sa nepoužíva iba pre činnosť, ktorá generuje $.
Odkdy vyšší počet pracovních pozic znamená vyšší výdělek?
Mam sa teraz zacat ucit fortran, ci basic, na rozsirenie obzorov?
Treba aj z niecoho zit. Ale netvrdim, ze sa nema ucit perl. A OOP, tak to potom C++. Mam sa teraz zacat ucit fortran, ci basic, na rozsirenie obzorov?
Citace: kontraband 02. 04. 2016, 23:15:35Treba aj z niecoho zit. Ale netvrdim, ze sa nema ucit perl. A OOP, tak to potom C++. Mam sa teraz zacat ucit fortran, ci basic, na rozsirenie obzorov?Perl by som rozhodne nezatracoval ako neperspektivny. Pozri si index rozsirenosti programovacích jazykov na tiobe perl je skoro tak rozsireny ako javascript - a to je pritom okolo jska dnes najvacsi hype. Najst si pracu ako perl programator by nemal byt problem... v nasich koncinach sice nie je moc rozsireny ale za velkou mlákou s hladanim prace urcite nebude mat problem.
Citace: xxar3s_______ 03. 04. 2016, 03:07:03Citace: kontraband 02. 04. 2016, 23:15:35Treba aj z niecoho zit. Ale netvrdim, ze sa nema ucit perl. A OOP, tak to potom C++. Mam sa teraz zacat ucit fortran, ci basic, na rozsirenie obzorov?Perl by som rozhodne nezatracoval ako neperspektivny. Pozri si index rozsirenosti programovacích jazykov na tiobe perl je skoro tak rozsireny ako javascript - a to je pritom okolo jska dnes najvacsi hype. Najst si pracu ako perl programator by nemal byt problem... v nasich koncinach sice nie je moc rozsireny ale za velkou mlákou s hladanim prace urcite nebude mat problem.Kolko ludi ide za velku mlaku? Tazatelov pripad to asi nebude