Ano, ale jen pro registrované.
A jen pro pořádek, k té nechuti se někam registrovat:
tady na Rootu i jinde velmi často čteme o únicích databází uživatelů, obsahujících různé citlivé údaje.
Ano, všichni víme, že bychom měli používat pro každý účel jiné heslo.
Ale ruku na srdce: opravdu máte každý jiné heslo pro různé služby? Já bych to spíše viděl tak, že máme všichni jednotky hesel, které používáme podle důležitosti a míry rizika možného zneužití dané služby. Často se pak tato hesla různě kombinují a skládají dohromady podle potřeby. Tudíž s každou novou registrací se riziko toho, že se někdo nepovolaný dostane k opravdu citlivým datům, roste.
A představa, že to za mě vyřeší nějaký správce hesel je naivní, pak stačí, když jakýmkoliv způsobem (keylogger nebo jen prosté vysledování "přes rameno") někdo získá heslo k němu a jste stejně v řiti.
A i přes to vše - tady na webu, zaměřeném na IT a bezpečnost - jsme tlačeni k registraci. Když se proti tomu někdo ozve, vyskočí najednou deset dalších a označí ho za - v lepším případě - za paranoika. Ale já si nemyslím, že je to paranoia. Podle mě to je racionální rozhodnutí, omezovat počet registrací na nutné minimum.
Schválně, pamatujete si, kde jste se registrovali před deseti lety? Máte na ta místa vůbec ještě přístup? Jaká jste tam použili hesla?