Co děláte po večerech, vzděláváte se?

Milos

Re:Co děláte po večerech, vzděláváte se?
« Odpověď #45 kdy: 16. 02. 2016, 15:19:26 »
nemate nekdo pdfko te knizky? Nikde to nemuzu najit

« Odpověď #46 kdy: 16. 02. 2016, 15:29:03 »

eBook AFAIK nikdy nevysel. Tistenou ma Kosmas skladem.

pdf

« Odpověď #47 kdy: 16. 02. 2016, 15:44:41 »

Pokud se nestitis warezu, tak http://ulozto.cz/hledej?q=kapitoly+z+diskretni+matematiky

Petr M

• 105
    • Zobrazit profil
« Odpověď #48 kdy: 16. 02. 2016, 19:03:36 »
Ja se po vecerich snazim bud neco delat jeste do prace, nebo si neco studovat do prace co budu delat dalsej den. nebo nejaky prednasky zhlidnout. mam obavy, ze kdyz se ozenim, tak ani studovat nebudu moci. Protoze i teraz mi pritelkyne rika, ze se ji vubec nevenuji, nech to vypnu atd. :D

No to je jednoduchý. Stačí se oženit, najít si bokovku, říct manželce, že jsi u milenky, milence, že jsi u manželky a máš čas na studium...

MK

« Odpověď #49 kdy: 16. 02. 2016, 23:35:15 »
Když jsem dělal zkoušky u Nešetřila, tak jsem se učil z László Lovász - Combinatorial Problems and Exercises, což je skvělá kniha řešených příkladů pro ty, kteří ještě nemají ženskou, nebo už jsou delší dobu ženatí a proto se radši chtějí po večerech vzdělávat v teorii grafů.

Kapitan RUM

« Odpověď #50 kdy: 16. 02. 2016, 23:55:56 »
Ja se po vecerech zdelavam rumem.

Lol Phirae

« Odpověď #51 kdy: 17. 02. 2016, 00:08:27 »
Ja se po vecerech zdelavam rumem.

Rum - to mají mazlíčci rádi!  8) 8) 8)

« Odpověď #52 kdy: 17. 02. 2016, 00:50:20 »
Třeba se na to rád podívám, ale už mě to nerozesměje. Dřív jsem se tlemil kdejaký hovadině, třeba Izerova Policejní akademie. Dnes už jen jako příposlech nebo před spaním.
Bojím se, že se ze mě stane morous. A je to čim dál horší.
A v Pelhřimově, už jste byl?

Ano. Jezdím tam téměř každý měsíc. Dokonce už tam maj i to krematorium. Ještě před pár lety tam nebylo. Někteří si možná díky jistému filmu myslí, že kremačka je v Pejru "od jakživa", ale není tomu tak. Takže momentálně ten film v podstatě nelže.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #53 kdy: 17. 02. 2016, 09:33:19 »
A v Pelhřimově, už jste byl?

Ano. Jezdím tam téměř každý měsíc. Dokonce už tam maj i to krematorium.

Jezdite si zvykat? Tak si to tam uzijte.

none_

« Odpověď #54 kdy: 17. 02. 2016, 15:58:13 »
Vzdelavani je hezky, ale nestalo by obcas vecer delat taky neco jinyho? Odreagovat se? Jit ven (at uz do hospody, se psem, nebo za sportem), uzit si s tou pritelkyni,...

Nevim, jestli to odlisuje ty lepsi od tech horsich, ale ja uz dost casto nemam chut vecer ten pocitac ani zaponout. Prece jen clovek zije jen jednou a prijde mi skoda ho stravit praci. Prace me ma uzivit, ale ne znicit.:)

Milos

« Odpověď #55 kdy: 17. 02. 2016, 16:30:12 »
No jenomze kdyz te prace bavi, tak proc se sem-tam nepovenovat taky praci? Jasne nenei normalni vzdelavet se kazdej den.

Zdenek Henek nereg

« Odpověď #56 kdy: 17. 02. 2016, 21:20:47 »
Vzdelavani je hezky, ale nestalo by obcas vecer delat taky neco jinyho? Odreagovat se? Jit ven (at uz do hospody, se psem, nebo za sportem), uzit si s tou pritelkyni,...

Nevim, jestli to odlisuje ty lepsi od tech horsich, ale ja uz dost casto nemam chut vecer ten pocitac ani zaponout. Prece jen clovek zije jen jednou a prijde mi skoda ho stravit praci. Prace me ma uzivit, ale ne znicit.:)

Jsou ruzne faze zivota. Pokud jsem byl sam bez rodiny, tak jsem byl schopnej se odstehovat 2000km a pres den se ucit-pracovat(programovat) v praci, vecer se ucit anglictinu a o vikendu se ucit neco noveho o programovani a tak porad dokola priblizne rok a pul. Pak uz nebylo potreba se ucit anglictinu a ted se venuju vecer spis detem, ale to mam za sebou dekadu, kdy jsem se doma opravdu ucil a zkousel nove veci. Ted uz to tak jednoduche neni, ale zase pozoruju, ze jsem efektivnejsi v praci, abych toho stihl co nejvic a mohl si neco precist-vyzkouset behem prace. Precejen jsem nejake novinky v praci prosadil a je jednoduche se domluvit, ze i to ze se v praci ucim-zkousim novinky, tak je to porad prinosne i pro firmu. Mozna mam jen stesti na zamestnavatele.

Petr M

• 105
    • Zobrazit profil
« Odpověď #57 kdy: 24. 02. 2016, 20:12:40 »
Tak tak, ono se ti vyvíjí... Po průmce, bez ženské a bez rodiny, to se to po večerech bastlilo a zkoumalo...  ;) V práci nuda, tak jsem se bavil doma. Pak už to začalo žrát moc času a financí, tak nazdar, šéfe, jdu se tím živit... a během VŠ při zaměstnání jaksi nebyla kapacita na to, zkoumat něco navíc z oboru... No ale postupně se to ustálilo na každé druhé "studijní" sobotě...

student

« Odpověď #58 kdy: 25. 02. 2016, 00:08:14 »
A co teprve po vejšce a bez ženský. To je času a dá se studovat ještě klidně 10 let. Není kam spěchat.

« Odpověď #59 kdy: 25. 02. 2016, 09:28:36 »
Je dobré sa po večeroch vzdelávať, ale treba sa trošku venovať aj športu. Ľudia od PC, ktorí nešportujú, sú silne náchylní na problémy s chrbticou. Netreba žiadne MMA alebo ultramaratóny, ale aspoň niečo. Nepočítam šach.
Čo sa týka vzdelávania, momentálne (ak mi náhodou vyjde čas) čítam Elasticsearch: The Definitive Guide. Inokedy čítam úplne iné témy, hlavne z histórie, aby si mozog trochu aj oddýchol. Niekedy sa hrám so svojou VPSkou, tým som sa naučil nemálo vecí.
Po večeroch robím aj bokovky, ale momentálne už sa ich snažím selektovať tak, aby mi to prinieslo nejaké využiteľné skúsenosti alebo aby ma to bavilo, nie iba zárobok za nudnú prácu. Keď som bral všetku prácu, bola to rýchla cesta k vyhoreniu.
Mám celkom šťastie, že moja druhá polovička má dosť práce, takže mám nejaký priestor.