Co děláte po večerech, vzděláváte se?

čumil

Re:Co děláte po večerech, vzděláváte se?
« Odpověď #30 kdy: 15. 02. 2016, 23:13:02 »
Co dělám po večerech? Programuju na svejch projektech a nebo sem mrtvej ...

pavlix

• 253
    • Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 16. 02. 2016, 00:46:09 »
Nevím jak odpovědět. Z práce domů nechodím. Vzdělávám se převážně přes den.

lobo

« Odpověď #32 kdy: 16. 02. 2016, 00:46:36 »
Zena, dieta a ak zostane cas -  programovanie vlastnych veci pre NAS, Android, AWS. Hranie sa s fotkami v Photoshop LightRoom

« Odpověď #33 kdy: 16. 02. 2016, 01:19:11 »
Většinou poslouchám Tlučhořovi, nebo něco jiného podobně zábavného, třeba Večery pod lampou (myslím ty z Ypsilonky).

Ale horší je, že poslední dobou zjišťuju, že už se nemám moc čemu smát. Takový ty věci kterým jsem se smál dřív už se nesměju. Ať už různé scénky, vtipy apod. Třeba se na to rád podívám, ale už mě to nerozesměje. Dřív jsem se tlemil kdejaký hovadině, třeba Izerova Policejní akademie. Dnes už jen jako příposlech nebo před spaním.
Bojím se, že se ze mě stane morous. A je to čim dál horší.

A jak ste na tom vy?

Kit

« Odpověď #34 kdy: 16. 02. 2016, 01:32:12 »
Ale horší je, že poslední dobou zjišťuju, že už se nemám moc čemu smát. Takový ty věci kterým jsem se smál dřív už se nesměju. Ať už různé scénky, vtipy apod. Třeba se na to rád podívám, ale už mě to nerozesměje.

Obávám se, že se ti prostě zajídá takový ten laciný tuctový humor, kterému se směje většina. To je podle mne normální, protože ti tuctoví humoristé jsou prostě slabí. Většina se zase nezasměje vzorci H2SO5 - i když to už také není k smíchu. Možná se zasměješ tomuhle:
Kód: [Vybrat]
for(;;)fork();

Milos

« Odpověď #35 kdy: 16. 02. 2016, 08:14:05 »
Ja se po vecerich snazim bud neco delat jeste do prace, nebo si neco studovat do prace co budu delat dalsej den. nebo nejaky prednasky zhlidnout. mam obavy, ze kdyz se ozenim, tak ani studovat nebudu moci. Protoze i teraz mi pritelkyne rika, ze se ji vubec nevenuji, nech to vypnu atd. :D

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #36 kdy: 16. 02. 2016, 08:39:59 »
Ja se po vecerich snazim bud neco delat jeste do prace, nebo si neco studovat do prace co budu delat dalsej den.

Jezis, to by se nejak melo donest zamestnavateli, aby se mohl pocurat blahem, ze pro nej makate i v dobe, kdy vas za to neplati. Nechtel byste radsi delat prescasy zdarma?

« Odpověď #37 kdy: 16. 02. 2016, 09:04:07 »
Protoze i teraz mi pritelkyne rika, ze se ji vubec nevenuji, nech to vypnu atd. :D
A ty se ji jdes "venovat" a v hlave stejne mas neco jinyho. Efekt bude takovej, ze se nic nenaucis a stejne te driv ci pozdeji kopne do pozadi protoze jak se zenska nudi tak vymysli pikacoviny.
Děkuji za možnost editace příspěvku.

i-PRESS

• 100
  • NodeJS, Python, Perl, Lua, PHP
    • Zobrazit profil
« Odpověď #38 kdy: 16. 02. 2016, 09:28:45 »
Já občas večery studiem nových technologií, či sledováním záznamů z konferencí atd trávím, ale nemám na to nějak rezervovaný čas. V práci mám těchto věcí také dost a často již nemám sílu a náladu, na druhou stranu mě to baví, takže nijak zásadně se tomu nevyhýbám a neobhajuji si to tím, že když by to zaměstnavatel chtěl, budu to dělat v pracovní době.

Ona taky ani ta práce není vše, zítra se může směr vývoje změnit a nerad bych byl díky korporátním podmínkám mimo obraz :)

pavlix

• 253
    • Zobrazit profil
« Odpověď #39 kdy: 16. 02. 2016, 09:41:55 »

A jak ste na tom vy?

Ze mě už morous je. Ale vtip je v tom vyhledávat a užívat si to, co tě baví.

Jozífek

« Odpověď #40 kdy: 16. 02. 2016, 13:31:45 »
Třeba se na to rád podívám, ale už mě to nerozesměje. Dřív jsem se tlemil kdejaký hovadině, třeba Izerova Policejní akademie. Dnes už jen jako příposlech nebo před spaním.
A v Pelhřimově, už jste byl?

Milos

« Odpověď #41 kdy: 16. 02. 2016, 14:13:02 »
neucite se nekdo diskretni matiku nebo teorii grafu po vecerech? Ja nad tim uvazuji

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #42 kdy: 16. 02. 2016, 14:16:36 »
neucite se nekdo diskretni matiku nebo teorii grafu po vecerech? Ja nad tim uvazuji

To jo, diskretni matika je k posrani. Ale kdo to umi a zna teorii regulace, tak by mohl najit zajimavy flek.

Lol Phirae

« Odpověď #43 kdy: 16. 02. 2016, 14:33:59 »

« Odpověď #44 kdy: 16. 02. 2016, 14:36:41 »
Kapitoly z diskretni matematiky (Matousek, Nesetril) je dobry zaklad. Navic celkem ctive.