He he no od Dellu mám 2x notebook k tomu replikátory monitor stand zatím jeden ale hledám druhý, k oběma LCD Dell samozřejmě a klávesnice a myši taky dell ale ty jsou zatím na cestě od prodávajícího.
Takže mi to tu kazí desktop z deskou asus ale ten stejně nepoužívám..
Trochu nechápu, proč vše od Dellu, když si na něj stěžuješ...
+1, asi programový masochismus.
Jinak z poslední doby tu mám bezva exemplář, který se co dva měsíce rozhodne, že se prostě nezapne, a ne a ne a ne. Rada Dellu je odšroubovat kryt baterky a baterku vyndat a zase dát zpátky. Rada sice funguje, ale šroubky jsou již třikrát měněné, protože jejich trvanlivost je asi dvě vyšroubování, patrně vyrobeno z lisovaného papíru. Pamatuju doby, kdy se baterky vyndalavalo odcvaknutím dvou západek. Pokrok nezastavíš.
Druhý případ genitálního designu je jakýsi poklad od Asusu (osmijádrové i7, 8GB RAM, pořízovací cena cca 45 kKč). Nějaký dement vymyslel featuru, že když se povolí šroubky, notebook se vypne ("chassis open detekce"). Prý to chrání uživatele před úrazem elektřinou. Co tři měsíce je nutno utáhnout vykloktané šroubky, jinak se NB při jakémkoliv pohybu náhodně vypíná. Samozřejmě, že šroubky již bylo nutné opětovně měnit, protože jejich kvalita je stejně úžasná jako u toho Dellu. Kvalitnější by stále asi o 0,00000000000000000001$ víc, takže by Asus patrně zkrachoval.
Edit admin: Odstraněn vulgární a rasistický výkřik.