Nový Root již dnes?

j

Re:Nový Root již dnes?
« Odpověď #1740 kdy: 22. 09. 2017, 17:46:46 »
Toz se pridavam k vlne nespokojenosti ohledne dalsich zmen, ktere rozbily reskiny. ...
Pockej tys necet ten post o par stranek zpatky (mozna o nejakej thread vedle) kde bylo jasne receno, ze ti na to serou zvysoka? Sak tam pod tim bylo peknych par postu ... vcetne odkazu na velkohuby prohlaseni ze root uzivatelsky vzhledy podporuje ...

#

« Odpověď #1741 kdy: 22. 09. 2017, 19:40:16 »
Toz se pridavam k vlne nespokojenosti ohledne dalsich zmen, ktere rozbily reskiny.
+1 taky dik moc, ze uz ty zpravicky vubec nevidim (predtim na ne neslo jen klikat v leve pulce, do mesice ocekavam uplne zakryti clanku ... a pak oznameni, ze default skin ma 100% a alt temata uz nemusi chrabri iinfo devs podporovat)

Lama

« Odpověď #1742 kdy: 23. 09. 2017, 20:14:45 »
Tak nam dnes rano zase zasahl cenzor a smazal ve foru neco jako "Sexualni dysfunkce u ajtaku a jak ji resite". Patrne tam jeste nestacil Ivan Novy napsat nejake jedovate zvasty o uprchlicich, Bibli a optimalnim rozdeleni zdroju, ktere by zduvodnily zachovani diskuse generovanim dostatecne velkeho poctu prokliku, protoze kazdy prece vi, ze o sexu se nemluvi, zato o strileni uprchliku se mluvit smi.

Bohužel ani IN někdy nestačí na to, aby zdejší dementní cenzor nezamykal (potenciálně) zajímavé diskuse.
https://forum.root.cz/index.php?topic=14741.msg198903#msg198903
Chování zdejšího dementního cenzora je mi už delší dobu absolutní záhadou. Zřejmě náhodně zamyká/maže diskuse podle toho, jestli si zašuškal, nebo jestli má krámy...

Kam zmizela volba pro odhlášení?
« Odpověď #1743 kdy: 17. 10. 2017, 09:58:42 »
Nevím, zda to je překotným "imprůvmentem" firefoxu, nebo webu rootu, ale přihlásil jsem se (kvůli reakci u článku) a když jsem se chtěl zase odhlásit, tak jsem pod tou svou ikonkou neviděl žádné menu, ani se žádné nerozbalilo (jak je teď kůl) po kliknutí na tu moji ikonku.
Jak se teda mohu odhlásit?

Co je špatně?
(Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:56.0) Gecko/20100101 Firefox/56.0, uBlock vypnutý)

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1744 kdy: 17. 10. 2017, 10:28:53 »
Odhlasovani probiha automaticky jednou za cas pri restartu browseru. Urychlit lze smazanim susenky.

« Odpověď #1745 kdy: 17. 10. 2017, 18:42:51 »
Odhlasovani probiha automaticky jednou za cas pri restartu browseru. Urychlit lze smazanim susenky.
:o
A to se zavedlo kdy, tahle mazaná vyfikundace?

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1746 kdy: 17. 10. 2017, 19:13:56 »
A to se zavedlo kdy, tahle mazaná vyfikundace?

Tak to je uz hooodne dlouho. Proste jednou za cas jsi odhlasen a basta. Vlastne nekdy ani browser restartovat nemusis.

« Odpověď #1747 kdy: 17. 10. 2017, 19:45:18 »
Mám tu vývojovou verzi Firefoxu 57 a potvrzuji, že se to menu neobjevuje. V Chrome to funguje normálně, zadal jsem vývojářům úkol k prověření. Díky

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1748 kdy: 17. 10. 2017, 22:15:20 »
Impruvmentem ve FF to neni, v Bledem Mesici se take neni cim odhlasit.

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1749 kdy: 18. 10. 2017, 08:30:26 »
Chyba je někde v javascriptu. Firefox hlásí chybu "ReferenceError: event is not defined" v tomto kusu kódu:

Kód: [Vybrat]
iinfo.toggleContentOnClickInit = function() {

$('.js-toggle-content').bind('click', function() {
event.preventDefault(); // <--- Tady nahlásí FF chybu
event.stopPropagation();

var targetElement = $('.' + $(this).attr('data-toggle-content-target-name'));
var groupName = $(this).attr('data-toggle-content-trigger-group-name');

$('[data-toggle-content-trigger-group-name=' + groupName + ']').each(function() {
$('.' + $(this).attr('data-toggle-content-target-name')).not(targetElement).addClass('js-element-hidden'); // it will hide ALL elements of such group
});

if (targetElement.length > 0) {
if (targetElement.hasClass('js-element-hidden')) {
targetElement.removeClass('js-element-hidden'); // ...while the only one will be shown
} else {
targetElement.addClass('js-element-hidden');
}
}
});
}

Co s tím vývojáři vyvádějí, že FF nevidí deklaraci event už nechám na nich.

BTW: https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/JavaScript/Reference/Errors/Not_defined

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1750 kdy: 18. 10. 2017, 08:48:07 »
Ti, co se potřebují odhlásit, můžou myší jednoduše šlápnout na Odhlásit

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1751 kdy: 18. 10. 2017, 08:54:38 »
Ti, co se potřebují odhlásit, můžou myší jednoduše šlápnout na Odhlásit

Jo a kde to najdu? Na hlavni strance nebo v otevrenych zpravickach nic takoveho nevidim, akorat tady na foru.

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1752 kdy: 18. 10. 2017, 08:56:35 »
No proto jsem to tu dal, aby se dalo odhlašovat :), když to je jinak nedostupné.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1753 kdy: 18. 10. 2017, 09:07:17 »
Aha, takze odhlasovani z Rootu se provadi bookmarkem. Elementary, dear hawran. Meli by k Rootu sepsat nejaky man, kde by tyhle speky meli napsane.

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1754 kdy: 18. 10. 2017, 09:27:10 »
Aha, takze odhlasovani z Rootu se provadi bookmarkem. Elementary, dear hawran. Meli by k Rootu sepsat nejaky man, kde by tyhle speky meli napsane.

Omlouvám se, že jsem uživatelům FF a derivátů poskytl work-around do doby, než to někdo opraví. Zkušenost říká, že by to mohlo být za dost dlouho nebo nikdy. 8)