Nový Root již dnes?

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
Re:Nový Root již dnes?
« Odpověď #990 kdy: 28. 04. 2016, 22:29:48 »
Proč je v diskusích pod zprávičkami a články pole titulek, jehož obsah se nikde nezobrazuje?  ::)

Ony jsou totiž důležitější věci. Třeba udělat tu novou übercool designovou vychytávku "Tipy redakce", to je mega důležitá věc. BTW. vypadá to hnusně, takový oražnový pruh až nakonec doprava. Pěst na oko ;D

Re:Nový Root již dnes? [sloupec Zprávičky]
« Odpověď #991 kdy: 29. 04. 2016, 13:21:49 »
Proč se na té hlavní* stránce v sloupci Zprávičky zobrazuje tak málo zpráviček?
(teď tuším nějakých 8 )

Jeden roluje dolů po stránce a po chvilce se tam objeví prázdný sloupec až do konce.
Těch pár dalších (starších) zpráviček by se tam ještě určitě vešlo (a jeden nemusí kvůli kontrole něčeho "včerejšího" hned klikat na
Zobrazit vše->).
Lidi, využijte těch mých pixelů, dyk platím za eletřtinu i pro ně!

Responzujte, responzujte!!

PS: NE, opravdu bych to nechtěl zaplnit dalšíma reklamama.

* Na monitoru PC.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #992 kdy: 29. 04. 2016, 14:17:07 »
Hawrane, nevymyslej si extraburty. Vsichni sem prece chodi kvuli reklamam.

« Odpověď #993 kdy: 29. 04. 2016, 14:58:52 »
Hawrane, nevymyslej si extraburty. Vsichni sem prece chodi kvuli reklamam.

To jsou ale tůze ošklivá slovíčka, Jardo.
 ;)

ox

« Odpověď #994 kdy: 29. 04. 2016, 15:04:46 »
Vsichni sem prece chodi kvuli reklamam.

Novy Root reklama bude 1000 komentaru jiz dnes?

Mardens

« Odpověď #995 kdy: 01. 05. 2016, 05:50:50 »
Vsichni sem prece chodi kvuli reklamam.

Novy Root reklama bude 1000 komentaru jiz dnes?

Možná se budete divit, ale ten "Japonec" "ASX" nám parkuje v garáži. Pff. Stačilo pár reklam v tisku a hlavně změna, výměna dodavatele v našem oblíbeném obchodě z auty. Až na ty náhradní gumy, to byla cena  :)

« Odpověď #996 kdy: 02. 05. 2016, 10:31:52 »
Je vydaná nová verze, která řeší:

• vypíná uchycení sociální lišty
  • vylepšuje odsazení pro lepší orientaci v diskusích
  • čára oddělující názory už nezačíná vlevo

Ještě se řeší to vytékání citovaného názoru (mělo by být tento týden) a zbytečné pole titulku ve formuláři psaní názoru (to by mělo být dnes).

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #997 kdy: 02. 05. 2016, 11:23:38 »
Zda se, ze zaroven nejak zlepsili odhlasovani. Prave jsem byl odhlasen od Rootu i od fora. Po prihlaseni na forum jsem byl navic odeslan do indexu a ne zpet na tuto diskusi, respektive na pridani prispevku, kde jsem byl.

Cisla, ktera oznacuji pritomnost novych prispevku u zpravicek, clanku a na foru casto funguji jaksi nahodne. Tedy napriklad u zpravicek a clanky neni indikovana pritomnost noveho prispevku, prestoze tam je. aopak na foru casto sviti oranzove cislo presto, ze tam novy prispevek neni.

BTW, sezral mi Root susenky?

« Odpověď #998 kdy: 02. 05. 2016, 11:31:59 »
To je zajímavé, ale mně přihlášení drží, nic se nestalo. Ta čísla nových názorů budu sledovat. Chtělo by to konkrétní příklad.

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
« Odpověď #999 kdy: 02. 05. 2016, 11:47:06 »
To je zajímavé, ale mně přihlášení drží, nic se nestalo. Ta čísla nových názorů budu sledovat. Chtělo by to konkrétní příklad.

Děje se to často, psalo to tady více lidí.

Lol Phirae

« Odpověď #1000 kdy: 02. 05. 2016, 11:47:21 »
Ta čísla nových názorů budu sledovat. Chtělo by to konkrétní příklad.

Ta čísla u nových názorů je váš rozmrvený MySQL cluster, na tom není co ke sledování. Prostě nové názory buď jsou nebo nejsou podle toho, na který node člověk narazí, přičemž pokud po kliknutí na na "nové" narazí na ten jiný node, tak se nestačí divit.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1001 kdy: 02. 05. 2016, 11:49:11 »
Tak me prihlaseni obvykle take drzi. I kdyz tady lidi v minulosti na odhlasovani nadavali, ja problemy nemel. Ty jsem mel spis na starem Rootu. Ale ted, kvuli napsani tohoto prispevku, jsem se musel znovu prihlasit, tedy jiz podruhe za mozna pul hodiny.

Ta cisla budete muset sledovat sam, priklad jaksi dodat nemuzu. Ale na foru se proste stava, ze indikace neodpovida skutecnosti. Jakoby se nekdy nezaznamenala skutecnost, ze jsem danou diskusi jiz navstivil. Vidim rozsvicene oranzove cislo a kdyz tam vlezu, vidim prispevek, ktery jsem uz cetl pri posledni navsteve a nic noveho pod nim.

Na diskusi pod zpravickami a clanky obcas vidim, ze tam neni nic noveho, prestoze mi prisla notifikace mailem. Kdyz tam vlezu, vidim, ze tam je nejen ten prispevek, na ktery jsem byl upozornen, ale i nejake dalsi. Ledaze by je behem te chvilky lidi napsali a jeste se to nestacilo propasirovat na hlavni stranku. Asi nekdy zkusim sledovat hodiny a cas prispevku. BTW, treba Root nove prispevky nekam odklada a chvili trva, nez jsou zarazeny do databaze a objevi se na hlavni strance?

Budete si holt muset pamatovat, co jste uz cetl a co ne a sledovat, jestli se vam to deje take.

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1002 kdy: 02. 05. 2016, 12:13:30 »
Tak me prihlaseni obvykle take drzi. I kdyz tady lidi v minulosti na odhlasovani nadavali, ja problemy nemel. Ty jsem mel spis na starem Rootu. Ale ted, kvuli napsani tohoto prispevku, jsem se musel znovu prihlasit, tedy jiz podruhe za mozna pul hodiny.

Ta cisla budete muset sledovat sam, priklad jaksi dodat nemuzu. Ale na foru se proste stava, ze indikace neodpovida skutecnosti. Jakoby se nekdy nezaznamenala skutecnost, ze jsem danou diskusi jiz navstivil. Vidim rozsvicene oranzove cislo a kdyz tam vlezu, vidim prispevek, ktery jsem uz cetl pri posledni navsteve a nic noveho pod nim.

Na diskusi pod zpravickami a clanky obcas vidim, ze tam neni nic noveho, prestoze mi prisla notifikace mailem. Kdyz tam vlezu, vidim, ze tam je nejen ten prispevek, na ktery jsem byl upozornen, ale i nejake dalsi. Ledaze by je behem te chvilky lidi napsali a jeste se to nestacilo propasirovat na hlavni stranku. Asi nekdy zkusim sledovat hodiny a cas prispevku. BTW, treba Root nove prispevky nekam odklada a chvili trva, nez jsou zarazeny do databaze a objevi se na hlavni strance?

Budete si holt muset pamatovat, co jste uz cetl a co ne a sledovat, jestli se vam to deje take.

Já už se tak nějak smířil s tím, že se to tady sype čím dál víc, upozorňovat je zbytečné, než se jedna věc opravé několik nových věcí se rozbije. Hlavně že se přidávají takové užitečné věci jako je přebarvení lišty "tipy redakce" až po načtení webu. Nejdříve černé písmo na bílém pozadí se po načtení webu změní na bílé písmo na oranžovém pozadí. Prič to není definováno rovnou mi uchází.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1003 kdy: 02. 05. 2016, 12:30:18 »
Lol Phirae: Zda se, ze jsi autorem jubilejniho tisiciho prispevku v teto plodne diskusi. Blahopreji!

Pane Krcmari, jakou cenu jste pripravili pro jubilejniho diskutera? To by zaslouzilo alespon slusny NAS s dvema vypasenymi disky.

Lol Phirae

« Odpověď #1004 kdy: 02. 05. 2016, 12:42:05 »
To by zaslouzilo alespon slusny NAS s dvema vypasenymi disky.

Zaplněnými reklamami, ideálně ve flashi :-D