Nový Root již dnes?

Lol Phirae

Re:Hawran zase po svém [Re:Nový Root již dnes?]
« Odpověď #615 kdy: 08. 03. 2016, 12:40:58 »
BTW, ta vyfikundace, že mne to po odeslání příspěvku ve fóru hodí na stránku, kde je jen ten můj příspěvek a já se pak musím proklikávat tam, kde jsem byl před odesláním příspěvku, to je bug, nebo fíčura?

To je responzývňý inovace, ne asi?  ;D ;D ;D

Lol Phirae

« Odpověď #616 kdy: 08. 03. 2016, 12:42:13 »
BTW, ta vyfikundace, že mne to po odeslání příspěvku ve fóru hodí na stránku, kde je jen ten můj příspěvek a já se pak musím proklikávat tam, kde jsem byl před odesláním příspěvku, to je bug, nebo fíčura?

A krom toho, to se týká zbytku webu; ve fóru mě to hází na index (taky výtečný nápad  ::)).

i-PRESS

• 100
  • NodeJS, Python, Perl, Lua, PHP
    • Zobrazit profil
i-PRESS reakce [Re:Hawran zase po svém] [Re:Nový Root již dnes?]
« Odpověď #617 kdy: 08. 03. 2016, 12:46:46 »
ve fóru mě to hází na index

To mě taky neskutečně rozčilovalo, ale kupodivo jsem našel v nastavení zatržítko které to řeší: Vrátit se zpět na téma po zaslání příspěvku. Nechápu ale, proč to není nastaveny by-default :o ;D
« Poslední změna: 08. 03. 2016, 12:48:37 od i-PRESS »

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
Re:i-PRESS reakce [Re:Hawran zase po svém] [Re:Nový Root již dnes?]
« Odpověď #618 kdy: 08. 03. 2016, 13:26:37 »

To mě taky neskutečně rozčilovalo, ale kupodivo jsem našel v nastavení zatržítko které to řeší: Vrátit se zpět na téma po zaslání příspěvku. Nechápu ale, proč to není nastaveny by-default :o ;D

Seš můj člověk. Díky!

Hmm

« Odpověď #619 kdy: 08. 03. 2016, 16:26:27 »

Ne. Zrejme nevies co to responzivita je. ;) Ale ja ti to potom vygooglim, keby sa ti plietli pismenka.

« Odpověď #620 kdy: 08. 03. 2016, 16:30:50 »

Ne. Zrejme nevies co to responzivita je. ;) Ale ja ti to potom vygooglim, keby sa ti plietli pismenka.

Ještě že Tě tu máme!

« Odpověď #621 kdy: 08. 03. 2016, 16:37:26 »

No, kdyby to někdo hledal, tak je to ukryté tu (opět parádně zahrabané, to snad ani není možné):
kliknout na svůj avatar u příspěvku / Nastavení profilu (po najetí myši se objeví menu, takže na mobilu asi smolík) / vybrat Nastavení vzhledu (!) a tam...

... a tam já vidím, že mám volbu "Vrátit se zpět na téma po zaslání příspěvku." zaškrtnutou.
(já věděl, že jsem si to už kdysi dávno nastavoval)

Takže?

i-PRESS

• 100
  • NodeJS, Python, Perl, Lua, PHP
    • Zobrazit profil
« Odpověď #622 kdy: 08. 03. 2016, 17:36:42 »
Takže?

Divné, mě to funguje dle očekávání :-)) Otestuji..

EDIT: Tak otestováno.. mě vrátí loation (tento topic) rovnou index.php na který postuji reakci, viz screen :p
« Poslední změna: 08. 03. 2016, 17:41:14 od i-PRESS »

« Odpověď #623 kdy: 08. 03. 2016, 17:44:03 »
Takže?

Divné, mě to funguje dle očekávání :-)) Otestuji..

EDIT: Tak otestováno.. mě vrátí loation (tento topic) rovnou index.php na který postuji reakci, viz screen :p

Už vím, co se stalo, já mluvím o návratu po vložení příspěvku ke článku, nikoli ve fóru.
Tu to zřejmě  funguje...

Ano, tu to funguje.

ByCzech

• 1 863
    • Zobrazit profil
Re:Nový Root již dnes?
« Odpověď #624 kdy: 09. 03. 2016, 17:47:51 »
Pro redakci: Myslíte si, že by bylo možné, aby se k videům ve zprávičkách a článcích mohl přidávat do iframe tagu parametr allowfullscreen, aby šlo video zvětšit na celou obrazovku?

Radek-

« Odpověď #625 kdy: 11. 03. 2016, 08:05:47 »
Děkuji za dodělání rozumnějšího stránkování na foru :)

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #626 kdy: 11. 03. 2016, 09:53:53 »
Ano, jako uzivatel alternativniho vzhledu, ktery mi to *zase* rozbilo, jsem nadsen.

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #627 kdy: 11. 03. 2016, 10:15:11 »
Ano, jako uzivatel alternativniho vzhledu, ktery mi to *zase* rozbilo, jsem nadsen.
Sám jsi to napsal - alternativní vzhled. Je celkem logický, že se rozbije při každý úpravě toho originálního. Na to ale nemůžeš nadávat tady, napiš autorovi. Je jasný, že než se vychytá originál, budou alternativní vzhledy vždycky lehce v nevýhodě. Ale jakmile to dospěje do finální verze, budeš v pohodě ;-)

Mimochodem - Díky za tip na Palemoon, konečně jsem našel mne vyhovující náhradu za starou Operu.

ByCzech

• 1 863
    • Zobrazit profil
« Odpověď #628 kdy: 11. 03. 2016, 12:48:55 »
Takže jak jsem slíbil, že až aplikujete patch na paginate prvek, pošlu ještě patch na ty odkazy "předchozí" a "další"...

Patch:

Kód: [Vybrat]
.nextlinks_bottom {
  padding-left: 0;
  margin: 20px 0;
  text-align: center;
}
.nextlinks_bottom li {
  display: inline;
}
.nextlinks_bottom a {
  display: inline-block;
  padding: 5px 14px;
  background-color: #fff;
  border: 1px solid #aaa;
  border-radius: 15px;
}
.nextlinks_bottom li > a:hover,
.nextlinks_bottom li > a:focus {
  text-decoration: none;
  background-color: #eee;
}
.nextlinks_bottom:before,
.nextlinks_bottom:after {
  display: table;
  content: " ";
}
.nextlinks_bottom:after {
  clear: both;
}

Pager pak vypadá jako přiložený obrázek "pager.png".

Když k tomu přidáte ještě toto:

Kód: [Vybrat]
.nextlinks_bottom a:last-child {
  float: right;
}
.nextlinks_bottom a:first-child {
  float: left;
}

bude vypadat pager jako přiložený obrázek "pager-wide.png".

Ťápnout se samozřejmě dá na celé to "tlačítko" nejen na odkaz, takže je to i mobile friendly.
« Poslední změna: 11. 03. 2016, 12:51:26 od ByCzech »

ByCzech

• 1 863
    • Zobrazit profil
« Odpověď #629 kdy: 11. 03. 2016, 13:03:51 »
Jak jsme už tu psali, stává se, že něco narušuje historii a když se pohybujete po webu pomocí tlačítek prohlížeče "zpět" a "vpřed", tak se to dostane jinam než je očekáváno. Snažil jsem se zjistit vzor kdy se to stává, ale ten jsem nenašel. Dnes jsem třeba zpozoroval, že jsem byl na abclinuxu.cz, přepsal jsem adresu na root.cz, ocitnul jsem se na frontpage Roota, odroloval jsem k diskuzi, kliknul na téma co jsem chtěl a když jsem chtěl zpět na hlavní stránku pomocí "zpět" v prohlížeči, tak jsem se dostal na abclinuxu.cz a když jsem dal zase "vpřed", ocitnul jsem se přímo v té diskuzi. Když jsem se to snažil zopakovat, už to fungovalo. Je to dost nepříjemné takové chování. Dělá to dost často.

PS: A opět se mi to odhlásilo na fóru, GRRR!