Vzhledem k rychlosti a kvalitě oprav tohoto rozbitého webu vývojáři bych vám přátelsky nabídl, že rád pošlu patch pro ten paginate prvek, aby vypadal tak, jak už jsem tady posílal a nějaký váš vývojář ho jen vloží do systému. Tedy pokud mi slíbíte, že se tím vložením někdo stihne zabývat ještě letos a nebude se čekat než se něco někde změří ;-).
Takové patche jsou vítané, samozřejmě. Ale slibovat nic nemůžu, naopak je slibováno mně a ne vždy dodrženo. Takže jsme ve dvojité chybě a já bych ji nerad předával dál. Takže pomoc je vítána, já to rád předám s žádostí pak dál, ale zbytek půjde svou cestou.
Takže patch pro paginate:
.pagelinks {
display: inline-block;
padding-left: 0;
margin: 20px 0;
border-radius: 4px;
}
.pagelinks a,
.pagelinks strong,
.pagelinks span {
display: inline;
}
.pagelinks > a,
.pagelinks > strong,
.pagelinks > span {
position: relative;
float: left;
padding: 6px 12px;
margin-left: -1px;
line-height: 1.42857143;
color: #337ab7;
text-decoration: none;
background-color: #fff;
border: 1px solid #ddd;
}
.pagelinks > a:first-child,
.pagelinks > strong:first-child {
margin-left: 0;
border-top-left-radius: 4px;
border-bottom-left-radius: 4px;
}
.pagelinks > a:last-child,
.pagelinks > strong:last-child {
border-top-right-radius: 4px;
border-bottom-right-radius: 4px;
}
.pagelinks > a:hover,
.pagelinks > a:focus {
z-index: 2;
color: #23527c;
background-color: #eee;
border-color: #ddd;
}
.pagelinks {
color: #ccc;
}
Barvy si předpokládám už zvládnete vyladit sami.
A když tu čuňárnu uvnitř toho prvku, v podobně textu bez značek "Stran:" a těch hranatých závorek okolo aktivní stránky z toho HTML vyhodíte, můžete smazat ten poslední styl:
.pagelinks {
color: #ccc;
}
protože to jen proto, aby ten text nešel vidět (šedé na šedém), tahle čuňárna totiž v CSS naselektovat podle mě nejde, protože to je text mezi značkama, který sám nemá vlastní značky. Prostě čuňárna.
Po aplikaci tohoto jednoduchého CSS vypadá ten paginate prvek jak je v příloze. A samozřejmě jako aktivní odkaz je celé to tlačítko nejen ten text, takže je to na ťápnutí prstem. A nejen, občas je problém zamířit i na touchpadu.
PS: Před dopsáním tohoto příspěvku, protože jsem to ještě ladil se mi fórum zase odhlásilo :-D ... ještě že jsem udělal CTRL+A a CTRL+C