Nový Root již dnes?

Re:Nový Root již dnes?
« Odpověď #360 kdy: 11. 02. 2016, 09:45:27 »
Lol Phirae: To je vlastnost SMF, tohle nikdo z IInfo nedesignoval a neměnil.

Hawran: Tahle funkce tu je pořád, on to ale nepřidal jako přílohu, ale přímo to odkázal na nějaký obrázkový server.

judovana

« Odpověď #361 kdy: 11. 02. 2016, 10:17:18 »
To mi doslo ze je to na reklamu. A ano ,reklama potreba je.

Nicmene moznost to schovat - alespon v pozdejsi casti skrolovnai by tam opravdu byt mela. Zabira to prilis.

« Odpověď #362 kdy: 11. 02. 2016, 10:22:04 »
Ona je tam ta reklama pořád, vystřídá se jich tam během čtení článků několik. Proto nám tlačítko na zavření panelu neprojde.

« Odpověď #363 kdy: 11. 02. 2016, 10:24:26 »
...
Hawran: Tahle funkce tu je pořád, on to ale nepřidal jako přílohu, ale přímo to odkázal na nějaký obrázkový server.

Ajo, takhle.
Vloženo přes ten tag "Vloži obrázek" se to vloží přímo. A pokud je to "větší než velké", tak by se měly zobrazit scrollbary.
Vloženo přes "Přiložit přílohu" se v příspěvku zobrazí náhled a link. A s tím se pak pracuje podle typu přílohy.
Moje chyba.

Díky za upřesnění.

judovana

« Odpověď #364 kdy: 11. 02. 2016, 10:33:56 »
Ona je tam ta reklama pořád, vystřídá se jich tam během čtení článků několik. Proto nám tlačítko na zavření panelu neprojde.

Ten sloupec zabyra 33% monitoru. Sam musite uznat ze je to straslive moc. Dobra reklama je nevtivrava reklama. At se treba nezavira. at zmizne na max 10%. Tohle ctou vyvojari . Za cvili bude ve MozzilaAddons plugin na likvidaci toho sloupku:(

Rhinox

« Odpověď #365 kdy: 11. 02. 2016, 10:54:44 »
Smarja, kdy uz neco s tim dizajnem udelate? Na to se opravdu neda divat! Vsechno porad strasne velike (na full-hd 23"), otresne barvy. Na to se neda zvyknout, opravdu ne...

Martin

« Odpověď #366 kdy: 11. 02. 2016, 13:21:37 »
Chlapi, diky za ten alternativni styl, konecne se ten novy root zase da (trochu) cist. Je uzasne, co je schopen jeden za kratkou dobu vytvorit, oproti tomu toto nedokazal upravit (nevim jak velky tym) vyvojaru na rootu ani za pul roku testovani a nynejsich pripominek vsech uzivatelu.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #367 kdy: 11. 02. 2016, 13:26:29 »
Smarja, kdy uz neco s tim dizajnem udelate? Na to se opravdu neda divat! Vsechno porad strasne velike (na full-hd 23"), otresne barvy. Na to se neda zvyknout, opravdu ne...

Ale manazerum se to libi a to je to, co se pocita.

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #368 kdy: 11. 02. 2016, 13:38:41 »
Je pravda, že by se mohlo manažerům prezentovat přesně tohle vlákno. Já vidím zajímavý poznatek:

Manažeři: Změníme vzhled (následovaly debaty a návrhy a připomínky a nakonec vydání novýho vzhledu)
Čtenáři: Tak tohle fat ne! (následovaly vlastní CSS, který kompletně překopaly vzhled a ve kterých se jaksi nenašlo místo pro zobrazení reklamy...)

Závěr? Nesahejte na web ajťákům, se zlou potážete.

Myslím si, že by si to tu měli fakt přečíst. Nebo alespoň vybrat relevantní příspěvky a odprezentovat je (+ náhledy uživatelských CSS). Chybama se holt člověk (firma) učí. Já osobně jedu na originál vzhledu, ale jakmile bude chvíle čas (třeba za rok), zkusím nějaký uživatelský...

lojza

« Odpověď #369 kdy: 11. 02. 2016, 17:08:02 »
proc se muselo sahat i na zobrazeni diskusi ? fakt by mne zajimal duvod, proc se vubec nejaka zmena na root.cz musela delat kdyz vsechno 10 let fungovalo (don't touch), byl k tomu tmavy vzhled, lidi byli zvykli .. proc proc proc ? napadaji mne jenom penize ... bohuzel takova je asi doba ...

i-PRESS

• 100
  • NodeJS, Python, Perl, Lua, PHP
    • Zobrazit profil
« Odpověď #370 kdy: 11. 02. 2016, 17:26:50 »
pproc se vubec nejaka zmena na root.cz musela delat kdyz vsechno 10 let fungovalo (don't touch)

Předpokládám, že bylo málo místo na reklamy  8) ;D

« Odpověď #371 kdy: 11. 02. 2016, 18:16:57 »
Nejsem šťoural možná na něco časem přijdu co mi nebude sedět  ale zatím jsem s  novým provedením spokojený...

sj

« Odpověď #372 kdy: 11. 02. 2016, 19:26:06 »
Petře, pomůže (pro argumentaci že je třeba design umravnit) když přestanu na root.cz chodit? Nebo alespoň omezím návštěvnost? Nebo tím jen znemožním aby bylo případně mé chování identifikováno v A/B testech?

Osobně mi současná podoba fóra nevyhovuje, ale nejsem zatím schopen přesně říci co mi vlastně vadí (krom toho že jde o změnu). Pravděpodobně plýtvání místem, asi i to že na tabletu (Nexus 7) se mi zobrazují jména lidí nad jejich příspěvkem a zabírá to dost místa apod. Plus samozřejmě to že jde o flat design ale to chápu že jsem prostě minorita a jen jsem buď o 5 let opožděný a nebo o 5 let předejítý (protože samozřejmě za 5-10 let opět přijdou gradienty a ne-flat design do módy).

Zkusím se nad tím později zamyslet a napsat přesněji co myslím že by se dalo zlepšit.

PS, předpokládám že příspěvek na provoz serveru (90kč/měs) je vyšší než jsou ztráty z reklamy, že? A nebo skutečně se na reklamách dá získat až tolik za člověka?

Lol Phirae

« Odpověď #373 kdy: 11. 02. 2016, 20:23:13 »
Petře, pomůže (pro argumentaci že je třeba design umravnit) když přestanu na root.cz chodit?

tyady už nepomůže ani svěcená voda. Pokud někdo zaměstnává debila, který je schopen do ostrého provozu vypustit zmatlaninu typu "vzhledu" tohoto fóra a šéfredaktor to není schopen vetovat, tak je čas dát výpověď a zkusit štěstí o dům dál. Hromady korporátních kydů na tom nic nezmění.

ByCzech

« Odpověď #374 kdy: 11. 02. 2016, 20:37:20 »
Petře, pomůže (pro argumentaci že je třeba design umravnit) když přestanu na root.cz chodit?

tyady už nepomůže ani svěcená voda. Pokud někdo zaměstnává debila, který je schopen do ostrého provozu vypustit zmatlaninu typu "vzhledu" tohoto fóra a šéfredaktor to není schopen vetovat, tak je čas dát výpověď a zkusit štěstí o dům dál. Hromady korporátních kydů na tom nic nezmění.

Bohužel to vidím úplně stejně. Pokud bylo nasazeno toto co vidíme a to ještě po tom, to to už šéfredaktor podle vlastních slov dříve vrátil jako chybné a po zjištění toho množství chyb a nesmyslů to není schopen zodpovědný člověk vetovat a došlápnout si na dodavatele, tak je něco hodně špatně. Tohle není studentský web.