V čem jsem se nechal( i ti kteří stáhli a W10) znásilnit a okrást? Jak jsem psal,vnucovat W10 přes nějaké okno bez jasné možnosti jí zamítnout je hloupé a dělá MS. negativní odezvu.[...]
Docela by mně zajímalo který soft neběží na W10 že jsou tak hrozné? [...]
Proc Microsoft znasilnuje uzivatele?
neustale vnucovani, to neni jen toto okno, to jsou postupy pred tim... v aktualizacich prisla aplikace dotazujici se uzivatele jestli chteji reservovat upgrade, i presto ze rekli NE, tak se jim nasledne instalovalo s popisem "ZABEZPECENI SYSTEMU WINDOWS 7" aplikace pro "Zjistovani kompatibility aplikaci pro upgrade na W10", "Zjistovani kombatibility HW pro upgrade na W10", "Priprava moznosti upgrade na W10". "Opravy moznosti upgrade na W10".... v ramci zjistovani kompatibility byl uzivateluv HW zatezovan skenovanim souboru a aplikaci, coz zaplatil zakaznik na zvysenych vydajich za elektrinu, pritom on rekl NE, ja nechci reservaci, nechci W10, i presto se mu to vsechno instalovalo, probihalo a odesilali zjistene informace...
Proc Microsoft okrada uzivatele?
ma pristup k veskerym souborum a privatnim souborum, obsahu emailu a textovych zprav, historii volani, kompletnim informaci o kontaktech, polozek kalendare, poznamek, nahrane hlasove a psane prikazy, historie vyhledavani a historie prohlizeni internetu, to ze to uzivatele odsouhlasili v EULA je bezpredmetne, protoze to nikdo (krome par jedincu, co po precteni odmitli) necte...
ti co nepresli na W10 okrada o cas lidsky a pocitacovy tim vnucovanim viz vyse...
Co nebezi na W10 netusim, Windows osobne nepouzivam na zadnem pocitaci, na tech co mam Win7 samolepku uz davno nejsou ani W7 ktere sem okamzire zrusil vcetne recovery partisen protoze to jen zabralo misto... Nejsem gambler, takze nepotrebuji game-launcher...
1.Vždyť jsem psal že různá okna a výzvy k upgradu na W10.jsou dělané podivně a zde marketing dělá více škod než užitku.Odsuzuji toto mnozí včetně mně...
Na druhou stranu.Běžný Franta mající W7.třeba ani netuší že jsou W10. dočasně zdarma:) Prostě a jednoduše,MS. potřebuje snížit podíl ve více oblastech ,,postarších ,, W7. a pokuď klesne podíl obecně nesnášených W8.tak jenom lépe.Oni ty W10. do jisté míry jsou upgrade pro W7.Jsou rychlejší,stabilita je také OK,podpora delší,nároky na HW stejné nebo menší...
Doufám že stať o ,, coz zaplatil zakaznik na zvysenych vydajich za elektrinu,, bylo myšleno jako vtip:) To by pomalu nemohl člověk na PC nic dělat aby se nedejbože nezatížil.
2.Co se týče EULA.Vážně se obávám že toto a podobné dnes dělají všechny OS,osobně bych chtěl mít tu jistotu že podobná ,,služba,, neběží i na Linuxu.Takže jediná rada je urvat síťový kabel a být na věky offline.Protože jinak vždy hrozí to že nějaký soft bude spyware ve větší či menší míře.
Ono hned na začátku uvedení W10 a částečně W8.x bylo docela velká aféra co vlastně ten MS.dostává.I zde na webu se o tom psalo.A podle všeho mimo velké bubliny který brzy splaskla se nic moc nedokázalo.
O kauze EULA se psalo třeba na Lupě,takže netřeba číst kolik? 60 Stran?
3.Ano někdo nehraje a bude spokojen na Linuxu,někdo občas hraje a nechce konzole.V tom případě je Win. zatím jediná smysluplná volba,bohužel...
Ale popravdě,ono i podpora a nabídka SW je logicky mnohem větší na Win.