Tohle je blábol. Modrá obrazovka je obvykle způsobena vadný hardwarem nebo ovladači. Občas to způsobuje nějaký software co leze kam nemá. Jinak sám o sobě je systém stabilní a nemá žádný problém. A to ze občas někdo narazí na nějakou komplikaci je přirozené.
Ovladače - tohle je snad na soudnosti každého, pokud mám komponentu pro které ovladač není, tak upgrade nedělám. Ale ovladače k hardwaru jsou věci výrobce a ne Microsoftu.
Systém ma dětské nemoci již za sebou. Pokud to používáš na práci, přejdi na Current branch for business a budeš mít klid, připadne chyby Microsoftu odhalí testeri v programu Insider a Current branch.
Na práci je systém vhodny úplně stejně jako MacOS, Linux nebo nějaké BSD. Je to jen o osobní preferenci a dostupnosti potřebného software.
Nechci flame, ale Vase odpoved je take blabol. Vadny hardware - souhlas. Ale proc je novy (rok stary) notebook vadny pri provozu Win10 a na Win7 jen naprosto bez problemu? <joking>Z toho mi plyne, ze instalace Win10 znicila hardware.</joking>
Software co leze kam nema - znovu - proc software, ktery bez problemu beha na Windows 7 nejede na Windows 10? Dobre, je blbe napsany. A co s tim mam delat? Jedine co muzu je zustat na Windows 7.
Ovladace - taky dobra odpoved. A jak mam dopredu poznat, ze dany hardware pod novymi Windows nepojede? Jasne, vyvoj je vyvoj a od jiste doby oznacuji Windows 7 kombo bezdratove mysi a klavesnice ORIGINAL OD MICROSOFTU za neznamy hardware (koupeno pred ctyrmi roky).
Vase odpoved o jakesi verzi Windows 10 v praci je nesmysl, protoze v praci. Je bezne a u nas v praci to tak je, ze mame administratory IT a ti rozhoduji, co kde bude. Nastesti diky popsanym problemum zustavame na Win 7 a jen v jedne zasedacce je Win 10. A to nam bohate staci - prepinani mozku mezi rezimem Win 7 a 10 je nekdy zabavne. Doma Windows nepotrebuji naprosto k nicemu.
No nic, to jen tak. Chtel jsem tem, ktere zajimaji zkusenosti s prechodem na Win 10 dat vedet, jak to take muze byt. Omlouvam se, ze jsem napsal neco, co nezapada do Vasi predstavy o realnem svete.