Programátoři s nadupanými mašinami mívají obvykle jeden velký problém: Jejich programy jsou děsně líné až nepoužitelné. Při vývoji si toho prostě nevšimnou. Chudáci zákazníci.
Nevim, me to prijde spis, jakoby tady nejaci chudaci stekali, ze nekdo uz prekvapive nepodporuje jejich 486... Ono takovy sandy bridge celer/pentium, 4GB RAM a SSD je dneska naprosty zaklad a nejlevnejsi mozne kancelarske PC. A ze na vyvoj rad vyuziju vice RAM? Koukni se na ty dnesni ceny.
K čemu by mi byla novější mašina s hromadou RAM, když mi na ní Vim (což je nadupaný editor kódu pro Linux, OS X i Windows) nebo Git (což je nadupaný VCS) poběží stejně svižně jako na té stávající?
Nebyla náhodou řeč o DESKTOPECH ne o kozolových/terminálových mašinách? Možná by stálo za to, aby jste si ujasnil, co je to znamená desktop.
To je ta vec, na ktorej bezi gvim.
Desktop není jen o pouštění jednoho editoru a ničeho jiného že? Argument pro argument, ne pro přínos, že?
To bych mohl argumentovat, že gvim je pro GTK/Gnome2 a to mi nesedí do mého desktopu. A pokud vím, tak na desktopu už vim ztrácí značnou část svého kouzla, že?