Delam to, co tomm -- vyrazim o chvili pozdeji, dam si treba jidlo, jedno pivo a za hodku se rozloucim. Kdyz se zakecam s nekym zajimavym, tak i dele. Nezapominejte, ze v dnesni dobe je to nejenom o tom neco umet, ale take o tom byt videt a o tom, aby ostatni znali vase jmeno a co delate. Sedavej panenko v koute je nehorazna blbost

Nejde o to lezt nekomu do zadeke nebo se pretvarovat -- jde o to, dat ostatnim sanci vas poznat a to i v uvolnenejsim prostredi. Takze pokud nechcete, aby se po deseti letech prace pro firmu jeji sef ci CEO nebo nejakej vyssi manager zeptal, kdo vlastne jste a jak dlouho pro ne delate, tak doporucuji se premoci.
Jsem ted v praci v pozici (svoji vlastni vinou), ze nedostatek kontaktu me omezuje a brzdi moji praci a prekazi mi i dalsim postupu. A to nejsem zadnej marketak, ale normalni makac, i kdyz relativne vysoko ve foodchainu. Nicmene, do vlastniho tymu si nemuzu vybrat lidi, ktery chci, protoze ti uprednostni nekoho s lepsi viditelnosti ve firme. Samozrejme, vse je resitelny, vim, co mam delat, makam na tom, ale jako introverta me to vycerpava.