Plat ve zkušební lhůtě

asdfasdf

Re:Plat ve zkušební lhůtě
« Odpověď #75 kdy: 31. 10. 2015, 01:26:49 »
V CV rozhodne neni dobre mit nekolika mesicni praci. Okamzite to dava myslence proc si odesel? Reknes ze prace pro tebe nebyla dobra. Opravdu kdyz si absolvent? neni to jen ze ses lempl?...
Preco nie?
Cez skolu som mal jednu pracu bez moznosti pracovat fulltime a na prazdniny aj druhu - fulltime. To sa zopakovalo niekolkokrat. Tam je dovod odchodu zrejmy.
Dalsie moznosti: chceli odomna nieco spravit za pekne peniaze, tak som to spravil a hotovo. Mal som par takych akcii. Tu je dovod odchodu, ze sa praca jednoducho skoncila.

Absolvent moze mat odrobenych nieco ako 6 rokov part time + prazdniny fulltime + ako zaluba dalsich par rokov. Nemusi to byt niekto, pre koho by musela byt kazda praca dobra.

死神

• 159
    • Zobrazit profil
Re:Plat ve zkusebni lhute
« Odpověď #76 kdy: 31. 10. 2015, 15:05:58 »
Podla mna, je 13000kc uplne smiesna suma. Este ti to zdania a nic ti neostane.

Daň z takového příjmu je menší než daňová sleva, čili 0,-Kč. Což mimochodem dokazuje, že to směšná suma je.

Mamrd

« Odpověď #77 kdy: 31. 10. 2015, 19:24:22 »
Jmenuje se ta firma Tesco SW? to by sedělo totiž.

Jája

« Odpověď #78 kdy: 01. 11. 2015, 16:13:52 »
Zdravim,
 příjde vám normální mít ve zkušební lhůtě na .NET progrmátora (jsem absolvent Ing.) plat v podstatě 65,- Kč/hodinu? Jsem domluvený tak, že to budu mít bez pohyblivé složky a tu mi proplatí až po zkušebce (to by pak dalo nějakých 107,- na hodiny), no ale stejně, ale když mě pak po 3 měsících vyhodí, tak 65,- Kč plat jsem neměl ani jako dělník u lopaty...

Máte nějaké lepší zkušenosti se sjednanou mzdou ve zkušební lhůtě u absolventa?

Plat určitě nedostáváte, jde o mzdu.

student

« Odpověď #79 kdy: 01. 11. 2015, 16:48:37 »
65,- na hodinu není ani mzda :D Proč teda studoval?

« Odpověď #80 kdy: 01. 11. 2015, 17:28:47 »
Nema, proste nemuze mit 65,- / hod.

Pokud podepsal pracovni smlouvu na uklizecku tak si stejne vic nezaslouzi.
Děkuji za možnost editace příspěvku.

rt-soft

« Odpověď #81 kdy: 06. 11. 2015, 01:15:23 »
Koukej to_je_jedno, pokud by jsi se místo psaní "kvalifikovaných" příspěvků, co tady píšeš, věnoval řízení své firmy na html, tak by jsi mohl možná zaplatit tu špičku / na html / na Moravě. 

tommm

« Odpověď #82 kdy: 06. 11. 2015, 14:28:19 »
@Donek: jestli muzes a chces - prestehuj se do Prahy nebo nekde stredocesky kraj a pracuj v praze. Ano, vsichni nemuzou zit jen tady, ale realne je proste Praha mistem, kde si vydelat. Jeste take Brno se da zkusit.

Za ty penize co delas, nedelej.

Pepa

« Odpověď #83 kdy: 21. 11. 2015, 21:38:58 »
Jmenuje se ta firma Tesco SW? to by sedělo totiž.

Určitě jmenuje, tam je tohle naprostá klasika. A o těch 25ti dost pochybuji, jak je znám...