Zdravim,
příjde vám normální mít ve zkušební lhůtě na .NET progrmátora (jsem absolvent Ing.) plat v podstatě 65,- Kč/hodinu? Jsem domluvený tak, že to budu mít bez pohyblivé složky a tu mi proplatí až po zkušebce (to by pak dalo nějakých 107,- na hodiny), no ale stejně, ale když mě pak po 3 měsících vyhodí, tak 65,- Kč plat jsem neměl ani jako dělník u lopaty...
Máte nějaké lepší zkušenosti se sjednanou mzdou ve zkušební lhůtě u absolventa?
ach jo,
Proc resis penize? Mel jsi lepsi nabidku? Pokud ano, poloz si otazku, proc jsi sel tam, kde jsi ted.
Prvni rok az dva me plat vubec nezajimal. Chtel jsem delat neco, co me zajimalo, neco, co me posune dal. Ve chvili, kdy jsem zacal delat praci, ktera me nikam neposouvala, tak jsem sel jinam.
Musis mit dobrou znalost nejen programovani, ale i domeny ve ktere programujes (ekonomicke systemy, gis , .... cokoli co Te zajima, jen tak muzes byt na danou vec expert, jinak tomu ty tisice hodin proste nedas, aby ses stal expertem)
Pak budes mit klidne i nekolikanasobne vyssi plat a hlavne zacnes posouvat sam sebe a nebudes muset menit firmu, abys delal neco co Te zajima, protoze Ti ve firme, kde budes pracovat daji prostor. Expertu se nikdo nezbavuje jen tak.