Nová podoba roota (beta)

Trident

Re:Nová podoba roota (beta)
« Odpověď #45 kdy: 16. 09. 2015, 23:38:27 »
Nikde nemuzu najit volbu na prepnuti na tmave pozadi. S bilym se vetsina webu blbe cte i na kvalitnim monitoru. Neni prirozene aby nereflexivni pozadi(svitici monitor) mel bilou barvu a na ni cerny text. Root neni cten na papire nebo na eink displayi.
Root byl vzdy typicky cernym vzhledem. Pripadne bych jeste doporucil zelenou na cerne(aka hercules). Minimalne jako volitelne jako na starem webu.

voltaren

Nový dizajn stránky
« Odpověď #46 kdy: 17. 09. 2015, 06:58:11 »
To nemyslíte vážne? Tak nejako má do budúcna vypadať nová stránka Root? Nepáči sa mi to ani kúsok. Je to neprehľadné. Jednoduchšie to nešlo?

« Odpověď #47 kdy: 17. 09. 2015, 10:35:56 »
Nikde nemuzu najit volbu na prepnuti na tmave pozadi. S bilym se vetsina webu blbe cte i na kvalitnim monitoru. Neni prirozene aby nereflexivni pozadi(svitici monitor) mel bilou barvu a na ni cerny text. Root neni cten na papire nebo na eink displayi.
Root byl vzdy typicky cernym vzhledem. Pripadne bych jeste doporucil zelenou na cerne(aka hercules). Minimalne jako volitelne jako na starem webu.

Souhlas, Beta se mi vůbec nelíbí, moje připomínky:
1. pruh zpráviček dát jinam (klidně dolů, je mi to jedno, na takové pozici to nemá co dělat)
2. zvýraznit fórum (podle mě jedna z nejpřínosnějších částí roota)
3. umožnit přepínání ze světlého schématu na tmavé

Nevím, proč všichní cítí potřebu měnit něco, co funguje (jestli někomu příjde stávající design zastaralý, tak ať, mě se líbí - Beta nikoliv).

Pavouk106

• 2 399
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #48 kdy: 17. 09. 2015, 10:38:30 »
Znovu připomínám špatný výpis článků a přidávám screenshot, na kterém je to lépe vidět. Je téměř jisté, že od toho komerčního sdělení (vlevo nahoře, tváří se jako článek) vše další podědilo špatnou šířku (po tom komerčním sdělení, namísto šířky celého boxu). Osobně tipuji na neuzavřený div v komerčním sdělení - předpokládám, že se generuje v jiné části kódu, než klasické články a proto to hapruje od něj dolu.

Withy14: Zprávičky jsou to nejživější, co na webu je (+ forum). Když se sklidí dolu, budou muset lidi scrollovat a bude jim to vadit (= nebudou to dělat). Zprávičky podle mě na betě mají lepší místo, než na klasickém vzhledu.

pet

« Odpověď #49 kdy: 17. 09. 2015, 10:44:29 »
No to si z nás snad děláte (_!_). Na takhle vypadající weby se obyčejně podívám jen jednou! Já na rootu hledám informace a ne zábavu.

« Odpověď #50 kdy: 17. 09. 2015, 10:53:26 »
Shrnuto:

• změna loga je marketingové selhání
  • vizuélně je to agresivní, navíc to nutí všechen obsah stejnou měrou
  • takže je nutné odlišit hlavní obsah od doprovodného obsahu a promo obsahu - aby to nebylo na jedné úrovni (odlišit barvou pozadí?)

Jinak souhlasím, že návštěvníci roota by vesměs akceptovali čistě textové stránky a lépe by se v nich i orientovali, ale chápu, že by to nesplnilo obchodní cíle. Takže nic.

« Odpověď #51 kdy: 17. 09. 2015, 12:58:12 »
komentare pod clankem - jak to jde do 3. a vyssi urovne hloubky tak bych uz vynechal odsazeni - tedy aspon na mobilu protoze se tam pak nevejde na sirku ani jedno slovo.
Děkuji za možnost editace příspěvku.

Lol Phirae

« Odpověď #52 kdy: 17. 09. 2015, 13:02:56 »
Já se v tom vůbec nevyznám... FAIL, try again.

« Odpověď #53 kdy: 17. 09. 2015, 13:38:44 »
Návod: vlevo jsou zprávičky, vpravo články přerušené fórem. Mně to přijde naopak velmi jednoduché. Zkuste trochu lépe popsat, v čem je konkrétně problém. Třeba na čem se zasekáváte nebo jak očima postupujete.

Hmmm

« Odpověď #54 kdy: 17. 09. 2015, 13:49:19 »
Já se v tom vůbec nevyznám... FAIL, try again.
Ty by si sa v nicom nevyznal, nikdy :) Novy dizajn rozhodne nie je fail a nove logo neviem preco by malo byt marketingovym zlyhanim. Vacsina znaciek pocas svojej historie zazije niekolko zmien loga.

Novy dizajn nie je fail, fail je neochota si zvyknut na zmenu. Ja som svoje vycitky k dizajnu postol pred par dnami, svoje chyby to ma, ale je to krok dobrym smerom.

ox

« Odpověď #55 kdy: 17. 09. 2015, 13:59:48 »
Shrnuto:

změna je marketingové selhání

Jen z ohleduplnosti k p. Krčmářovi chci být shovívavý, jinak to vidím jako bejk červenej hadr.
Změna k lepšímu je možná jen návratem původního rootu.

balki

« Odpověď #56 kdy: 17. 09. 2015, 14:08:58 »
Shrnuto:

Jen z ohleduplnosti k p. Krčmářovi chci být shovívavý, jinak to vidím jako bejk červenej hadr.

Az mi luto prislo, ked som sa pozrel, ze niekedy ten root aj pekne vyzeral a bol prehladny:
http://i.iinfo.cz/urs/Root-stary-123270622411092.png

fish

« Odpověď #57 kdy: 17. 09. 2015, 14:11:48 »
  • Mít hlavní obsah vpravo je nepřirozené a špatně se mi to čte. Tam kde je většinou obsah webu je prázdné místo mezi články a zprávičkami
  • Původní šedé pozadí textu je příjemnější ke čtení.
  • Nový font se zdá užší, ale možná je to jen tím, že je menší.

Články přibývají v počtu maximálně 2 denně. Na fóru je nových příspěvků řádově více a je škoda mít tak zastrčený a zbytečně roztažený náhled do něho, když určitě produkuje nemálo provozu. Co ho vložit nějak takto?

Hmmm

« Odpověď #58 kdy: 17. 09. 2015, 14:20:09 »
Shrnuto:

Az mi luto prislo, ked som sa pozrel, ze niekedy ten root aj pekne vyzeral a bol prehladny:
http://i.iinfo.cz/urs/Root-stary-123270622411092.png
Toto, ze vyzera pekne??? Ok...

Hmmm

« Odpověď #59 kdy: 17. 09. 2015, 14:38:20 »
To co mi ale velmi vadi su redakcne tipy na vrchu stranky a ich bulvarne a zavadzajuce nazvy z kolotoca...

Redakcne tipy su fajn, ale dajte im ich SKUTOCNE nazvy a nie tieto nezmysly.  ;)