A pod jakým OS to chceš provozovat? MS-DOS 5.0? Chtěl bych tě vidět jak nativně rozjedeš VisiCalc ve W10
16-bit real mode DOS aplikaci pod Win 64-bit verze a Linux 64-bit verze, oboje bez virtualizace. Ve Windows 64-bit to nejde. Prý to jde v Linuxu, ale nikdo nedokázal předvést jak.
To já nevěděl, že to tady není diskuze, ale pojízdný cirkus, který vám něco bude předvádět
. Já bych taky rád, kdyby Lael a spol něco z těch keců předvedli (ať už to, jak je to na Windows krásné a růžové nebo to jak to na Linuxu nejde
), ale protože vím, že diskutujeme a že bych si takovou předváděčku musel nejspíše zaplatit, tak mě to ani nenapadlo. Koukám ale MS hoši to vidí ve svém pocitu nadřazenosti jinak
.
Která technologie z výše uvedených podporuje real-mode 16-bit DOS aplikaci na Amd64 bez virtualizace ?
Všechny, neb fungují i na procesorech bez virtualizačních rozšíření...
Mě nezajímá zda procesor má nebo nemá VT-x, ale zda to funguje v 64-bit režimu.
No tak mě v tom případě zase nezajímají vaše argumenty.
i kdyz je novejsi verze nainstalovana, nemuze byt pouzita, i kdyz je aktualni directx nainstalovano, neni jistota ze jsou nainstalovany predchozi verze...
Číst můžete mnohé, ale tyto problémy nejsou a uvedená věta je blbost.
Steam se možná jistí a před každou hrou pro jistotu instaluje i potřebné DirectX, aby snížil počet reklamací že "to nefunguje".
Aha a ty mraky servisních zásahů co tady mnozí z nás, kvůli nefunkčním hrám přesně z uvedených důvodů, za ty roky praxe dělali, jsme si asi vymysleli. :-D