Myslí iinfo/root.cz tento barevný reklamní cirkus opravdu vážně?

OMG

Re:Myslí iinfo/root.cz tento barevný reklamní cirkus opravdu vážně?
« Odpověď #75 kdy: 24. 07. 2015, 06:42:32 »

Takze jenom cekam, az si zase prectu, jak "to nejde", a jak zadavatele reklamy
blablabla, reklamni system kecykecykecy.. NEZAJEM. Budete mit otravnou
reklamu? Ja ji budu blokovat. Krachne root.cz kvuli tomu? Smula, ale ja
root.cz k zivotu nepotrebuji.

Blba blikajici reklama = LIDE JI BUDOU BLOKOVAT. TECKA.
naprosty souhlas..

V2kt0r

« Odpověď #76 kdy: 24. 07. 2015, 10:17:47 »
...tě má naprosto na č_ráku.
:D Aneb zlaté středoškolské časy! :)

NoXO

« Odpověď #77 kdy: 24. 07. 2015, 11:07:11 »
Souhlasím, že ta reklama je agresivní, chtělo by to nějaký kompromis kluci...

Já už blokuji reklamu všude, protože mi to leze krkem - spam, reklama všude kde se podíváš...

Co takhle zavést tlačítko, pomož root.cz a pak by se zobrazila reklama, klidně vám nato kliknu, ale koukat nato pořád... to nechcu :-)

V2kt0r

« Odpověď #78 kdy: 24. 07. 2015, 11:28:17 »
Z velmi řídkých (a to jak počtem, tak obsahem) reakcí zástupců portálu se ovšem zdá, že jejich devizou je "to přejde, oni však zas přijdou", nebo že jsou proti tatíčkoovi Iinfovi bezmocní a radš nic neventilují.
Škoda.

« Odpověď #79 kdy: 24. 07. 2015, 12:13:07 »
AdBlock to fixnul  8)

dworkin

« Odpověď #80 kdy: 24. 07. 2015, 13:05:42 »
A takáto agresívna reklama na mňa účinkuje takto, že značku si zapamätám a pri nákupe sa jej snažím vyhnúť. Dell má u mňa dočasný ban

死神

• 159
    • Zobrazit profil
« Odpověď #81 kdy: 24. 07. 2015, 13:22:53 »
AdBlock, Ghostery, Disconnect - naprosto nezbytná svatá trojice ;D

« Odpověď #82 kdy: 24. 07. 2015, 14:59:05 »
Pokud to nedelate, nedivte se, ze za chvili tady budete mit daleko horsi typy reklamy...
Dá se to říct i jinak: pokud to děláte (používáte adblock), tak se nedivte, že za chvíli bude paywall, nebo žádný root nebude.

V2kt0r

« Odpověď #83 kdy: 24. 07. 2015, 15:09:02 »
Pokud to nedelate, nedivte se, ze za chvili tady budete mit daleko horsi typy reklamy...
Dá se to říct i jinak: pokud to děláte (používáte adblock), tak se nedivte, že za chvíli bude paywall, nebo žádný root nebude.
Říct se dá leccos, jen některé věci jsou větší nesmysly a jiné menší.

OMG

« Odpověď #84 kdy: 24. 07. 2015, 15:13:54 »
Mirku, ja jsem jiz nekolikrat napsal, ze xxx Kc rocne za root.cz dam. Za pulroku se root nijak nevyjadril a ja je v podstate chapu. Pokud bych platil, ocekavam kvalitni clanky. Pokud neplatim, je mi to jedno. Pro podnikatele z root je jistejsi prijem z reklam nez od predplatitelu...

OMG

« Odpověď #85 kdy: 24. 07. 2015, 15:15:16 »
a az me jeste vice naserou, tak se na root vyprdnu stejne jak jsem to udelal s firefoxem, thunderbirdem a jinymi kde owner neslysi komunitu.

qwertz

« Odpověď #86 kdy: 24. 07. 2015, 15:54:45 »
AdBlock, Ghostery, Disconnect - naprosto nezbytná svatá trojice ;D

Můžu vědět proč? Zkusil jsem Disconnect ale spolu s Ghostery si lezou do zelí.

j

« Odpověď #87 kdy: 24. 07. 2015, 16:28:09 »
Uz se na ten paywall tesim. Sem zvedav, jak dlouho to root prezije, jestli tyden nebo dva.

Faktum je jednoduchy, root potrebuje uzivatele, ale oni nepotrebuji root. Pokud chci nekomu neco prodat, tak ho musim presvedcit, ze pro nej je cena akceptovatelna. Zcela zjevne pro znacnou cast ctenaru cena v podobe blikajiciho kolotoce akceptovatelna neni. A jelikoz tohle neni ani zdaleka prvni fail, tak i jakykoli presvedcovani na tema "uz se to nestane" je tu uz davno vsem u rite, protoze vedi, ze to ti za chvilu bude zas. Duveryhodnost je proste neco, co se dlouho buduje, a velmi ryhle ztraci.

BTW: Dlouhy roky sem kupovat chip, ale jelikoz se pomer reklamy vs clanky (o zajimavych nemluve) neustale a rapidne zhorosoval, tak uz me ani nenapadne si ho koupit. Navic se samo neustale zdrazovalo ...

« Odpověď #88 kdy: 24. 07. 2015, 17:18:21 »
Mirku, ja jsem jiz nekolikrat napsal, ze xxx Kc rocne za root.cz dam. Za pulroku se root nijak nevyjadril a ja je v podstate chapu.
???   http://forum.root.cz/index.php?topic=11548.msg136672#msg136672

Faktum je jednoduchy, root potrebuje uzivatele, ale oni nepotrebuji root. Pokud chci nekomu neco prodat, tak ho musim presvedcit, ze pro nej je cena akceptovatelna.
Nehodlám rozsuzovat, na čí straně je chyba, jenom jsem si dovolil vyjádřit názor, že situace, kdy by z už tak jistě malého počtu čtenářů velká část extenzivně blokovala reklamu*, je prostě zřejmě finančně neudržitelná. Nějakým způsobem Iinfo peníze za obsah dostat potřebuje. Pokud reklama nefunguje, zkusí to nejspíš jinak. Pokud ani jiný způsob fungovat nebude, pak je klidně možné, že Root skončí. (Tentokrát) nic nehodnotím a nic nesoudím, jenom jsem zkonstatoval fakt, že kromě "budete mě otravovat, budu blokovat!" platí i "nebudete platit, nebudeme schopní Root udržet!". To je vše.

* a všimni si, že nesoudím, co je příčina, kdo takovou situaci zaviní apod.

T

« Odpověď #89 kdy: 24. 07. 2015, 18:00:00 »
Jen ze zájmu, existuje plugin, aby se koza nažrala a vlk zůstal celý? Pokud se nepletu, adblock a podobné filtry zabraňují stažení reklamy. Není plugin, který by reklamu stáhl, aby se započítalo zhlédnutí, ale nezobrazil, aby byl uživatel spokojený? Nebo to má nějaký háček?