Myslí iinfo/root.cz tento barevný reklamní cirkus opravdu vážně?

kojot4

• 217
    • Zobrazit profil
Re:Myslí iinfo/root.cz tento barevný reklamní cirkus opravdu vážně?
« Odpověď #45 kdy: 22. 07. 2015, 08:20:21 »
finanční příspěvek serveru za možnost vypnutí reklam.

Problém je, že každý tady si zvládne povypínat reklamy sám. Zajímalo by mě, zda-li vám to bude fungovat... Jiné nápady na získání financí nemáte?

fuuuu

« Odpověď #46 kdy: 22. 07. 2015, 08:21:52 »
Podle me nenapadna reklama nevadi a prinasi jim penize. Tedy nesmi blikat, houkat, jezdit a jinak drazdit oci.
Kdyz vypada zajimave, tak na to i obcas kliknu. Proste chapu, ze nezijou ze vzduchu.

Každá reklama je zmrdstvo, protože každá reklama se snaží čtenáře zmanipulovat a oblbnout. Je jedno, jak moc (ne)nápadná.

Ostatně odněkud musí ty peníze, co jdou do reklamy, přitéct a to se děje jedině tak, že je čtenář zmanipulován, aby si něco koupil, atd.

fuuuu

« Odpověď #47 kdy: 22. 07. 2015, 08:23:23 »
finanční příspěvek serveru za možnost vypnutí reklam.

Problém je, že každý tady si zvládne povypínat reklamy sám. Zajímalo by mě, zda-li vám to bude fungovat... Jiné nápady na získání financí nemáte?

No a není to jedno? Si myslím, že je tu dost inteligentních lidí, co jsou ochotni za (kvalitní) články na rootu nějakou tu korunku hodit.

« Odpověď #48 kdy: 22. 07. 2015, 08:49:13 »
Nedalo mi to a otevřel jsem si roota v chromiu (je bez všech .*blocků) a neveřil jsem vlastním očím.

To je děs a hrůza.

Užitečné informace v takové nevýrazné, šedé nudli uprostřed a kolem dokola svatozář těch nejkřiklavějších barev.
(nic se tam naštěstí nehýbalo, tyhle srágory jsem zaregistroval v tom užitečném sloupci)

To myslíte jako vážně, toto?

PS: Petře, možná by ses měl taky cvičně občas mrknout na root.cz prohlížečem bez blokátorů ...
PPS: AdBlock už nemám, mám uBlock, který je ale na rootu vypnutý, takže některé reklamy vidím (Sklik). Jen mám NoScriptem zablokované ty domény mimo root (.pl, ...) ...

« Odpověď #49 kdy: 22. 07. 2015, 08:59:46 »
Petře, možná by ses měl taky cvičně občas mrknout na root.cz prohlížečem bez blokátorů ...

Možná tě překvapím, ale já žádné blokátory nepoužívám.

« Odpověď #50 kdy: 22. 07. 2015, 09:04:34 »
Petře, možná by ses měl taky cvičně občas mrknout na root.cz prohlížečem bez blokátorů ...

Možná tě překvapím, ale já žádné blokátory nepoužívám.

Já Ti věřím,  ;D .

A Tvůj názor na tu aktuální hrůzu?

« Odpověď #51 kdy: 22. 07. 2015, 09:21:59 »
Můj názor je, že je to zcela mimo obsah a nijak mi to nevadí. Jsou mnohem horší formáty, které lezou do obsahu nebo je nutné je nějak přeskakovat. Tohle je krasně okolo.

crown

« Odpověď #52 kdy: 22. 07. 2015, 09:41:15 »
Jeste by se to mohlo prestat nahore tocit. Nemuzete v reklamnim systemu zatrhnout, ze akceptujete jen staticke reklamni banery?

PS: neni nejake rozsireni, ktere zastavi animaci vsech gifu na strance? Tj zobrazil by se, inzerent by byl spokojeny, ale neblikal a nejezdil by.

« Odpověď #53 kdy: 22. 07. 2015, 10:03:50 »
Můj názor je, že je to zcela mimo obsah a nijak mi to nevadí. Jsou mnohem horší formáty, které lezou do obsahu nebo je nutné je nějak přeskakovat. Tohle je krasně okolo.

Hm?

ludvikkh

« Odpověď #54 kdy: 22. 07. 2015, 10:05:11 »
A vůbec největší sranda je to třeba na tabletu ... tam než se to všechno načte, zobrazí a přerovná, tak je to jak mistrovství světa v semaforech.

devnull

« Odpověď #55 kdy: 22. 07. 2015, 11:40:32 »
Tak vcera jsem si jeste rikal, ze to je mozna nejaky ulet.
Jak koukam dneska na web a do diskuze, tak je to za root.cz OK.
Za me ne - adBlock jsem si tedy zpatky zapnul

Rhinox

« Odpověď #56 kdy: 22. 07. 2015, 13:15:17 »

Krasne (sic!) okolo? Mel sem za to, ze blogy a forum je taky obsah, nebo se pletu? Protoze ja vidim reklamu vsunutou taky mezi tyto dve casti, pekne ve stredu. Tu kroutici pitomost nahoru snad nema smysl ani komentovat. Jestli tohle nekomu nevadi, mal by rychle zajit k lekari. To uz je na diagnozu...

x14

• 182
    • Zobrazit profil
« Odpověď #57 kdy: 22. 07. 2015, 14:00:06 »
finanční příspěvek serveru za možnost vypnutí reklam
Ví se už, kolik to bude stát? Alespoň přibližně...

V2kt0r

« Odpověď #58 kdy: 22. 07. 2015, 14:00:20 »
Ovšem obsah to zcela degraduje a znesnadňuje čtení. Uvést takévýhle bordel poté, co jsme vás všichni dali na whitelist, to mi přijde lehce pohrdavé.

Nfofi

« Odpověď #59 kdy: 23. 07. 2015, 11:03:05 »
O akej reklame to stale hovorite?

Citam root.cz na iPade cez Safari: nic sa netoci. Vsetko staticke.
Pozriem cez firefox na androide: nejaky pekny ultrabook tam zoomuje. Nevadi mi to.
Iceweasel na Debian: ziadna otravna obrovska animovana reklama

Adblocky nepouzivam.

Kde je ta otravna reklama?