Levný notebook pro Linux

Livan

Re:Levný notebook pro Linux
« Odpověď #45 kdy: 08. 06. 2015, 20:56:01 »
Až teraz som zistil, že si Peter obyčajný trol. Nič také som netvrdil. Zrejme máš problém chápať písaný text. Prečítaj si to znova. Ja už viacej nebudem reagovať, v Tvojom prípade to nemá zmysel.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #46 kdy: 08. 06. 2015, 20:58:48 »
@Peter: Ted jsi mu to nandal! Pes by od nej kurku nevzal. Doufaum ze ti ted tvuj penis pripada o pet cm delsi.

peter

« Odpověď #47 kdy: 08. 06. 2015, 21:16:14 »
Livan,
Ako si sám doznal, v obchode ti dodali štatistiky na základe ktorých tvrdíš že jediný správny výrobca je asus. A kto ten názor neprijme ako písmo sväté, tak nerozumie písanému textu a je navyše aj troll a Asus-hater.

To sú silne neprofesionálne argumenty. Mal by si zažiadať o opakované preškolenie. Ale jedno je z tvojej strany milé. Ani raz si nenapísal nesprávne názov firmy ktorá ťa utajene živí. Ani jeden preklep si neurobil v tvojom obľúbenom slove Asus.

sheldon

« Odpověď #48 kdy: 08. 06. 2015, 21:41:14 »
Jiste, pokud to neni ACER.  ;)

Haters gonna hate.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #49 kdy: 08. 06. 2015, 22:13:22 »
Livan,
Ako si sám doznal, v obchode ti dodali štatistiky na základe ktorých tvrdíš že jediný správny výrobca je asus.

Kde presne to tvrdi? Prosim o citaci.

A pak se bez vycurat a hupky do postylky, at jsi zitra pekne vyspinkany na dalsi trolovani.

peter

« Odpověď #50 kdy: 08. 06. 2015, 22:33:04 »
Livan,
Ako si sám doznal, v obchode ti dodali štatistiky na základe ktorých tvrdíš že jediný správny výrobca je asus.

Začal s tým na predchádzajúcej strane diskusie. A z firemnej kultúry postupne prechádzal do trollingu podobne bez dôkazov ako je tvoj štýl vyjadrovania.

Lol Phirae

« Odpověď #51 kdy: 08. 06. 2015, 22:45:59 »
Není nad to pohádat se vo čínským shitu, kterej sekaj jako Baťa cvičky v jedný fabrice a pak na to fláknou nějakou "značkovou" samolepku.  ;D ::)

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #52 kdy: 08. 06. 2015, 23:00:56 »

Začal s tým na predchádzajúcej strane diskusie. A z firemnej kultúry postupne prechádzal do trollingu podobne bez dôkazov ako je tvoj štýl vyjadrovania.

Me nezajima, kde s tim zacal, ja zadal o citaci. Jiste dokazes alespon otevrit predchozi stranku a tu citaci mi poskytnout. Diskusi jsem cetl od zacatku, ale to, co zminujes, mi nejak uniklo. Zadam te tedy o citaci, abych vedel, jak silne bryle si mam obstarat.

peter

« Odpověď #53 kdy: 09. 06. 2015, 07:57:17 »
Ahoj Carda Retarda,
on s tým začal včera o sedemnásť štyridsať. Ak si neni schopný ten jeho príspevok nájsť, tak si zažiadaj o príspevok na kompenzáciu u zdravotnej poisťovne. ADHD sa týka aj plnoletých ľudí.

Aha, tu je napríklad veľa dôležitá informácia že Aušus je podľa obchodníkn ajmenej poruchový:
Teda co se týče spolehlivosti, ptal jsem se v obchodě na statistiky a řekli mi, že nejméně reklamací měli na Asus a hlavně pokud už nějaká byla, tak vyřízení reklamace bylo nejrychlejší ze všech. Já osobne mám taky 3 roky Asus a bez problémú. Naopak znám více lidí osobně, kteří měli HP notebooky do roka 3 krát na reklamaci. Takže ono je to asi hodně o štěstí si myslím.

Je mi jedno či v príspevkoch Livana vidíš tak ako ja len jeho zúfalú potrebu prezentovať jedinú značku ktorá je s jeho šťastím najlepšia na svete, alebo v tom vidíš len človeka ktorý si nie je ochotný a ani schopný vytvoriť vlastný názor a tak ako správny veriaci verí všetkému čo mu kto povie. Ak mu to povie rázne, a s zdvihnutým ukazovákom.

PS: normálny človek si pozrie kompatibilitu komponentov s OS, či majú zodpovedajúci výkon, a či stačí dĺžka záručnej doby v rámci ceny. Akékoľvek dohady či vydrží akýkoľvek tovar aj po záručnej doby sú zbytočné. Trvanlivosť tovaru závisí aj od toho, ako sa k nemu chová majiteľ. A modely sa menia aj častejšie ako trvá bežná záruka. Možno si niekto spomenie ako sa bez upozornenia  menila napríklad SB Audigy, ako sa menia revízie TV DVB tunnerov, a s akou chuťou výrobcovia vymenili v jednom modeli NB sieťové rozhranie WiFi z Atheros na Broadcom. To sú len ukážky toho, že tento typ otázky je zbytočnejší ako otázka či Babiš bude slušným robotníkom vo fabrike.

« Odpověď #54 kdy: 09. 06. 2015, 08:25:35 »
Teda co se týče spolehlivosti, ptal jsem se v obchodě na statistiky a řekli mi, že nejméně reklamací měli na Asus a hlavně pokud už nějaká byla, tak vyřízení reklamace bylo nejrychlejší ze všech. Já osobne mám taky 3 roky Asus a bez problémú. Naopak znám více lidí osobně, kteří měli HP notebooky do roka 3 krát na reklamaci. Takže ono je to asi hodně o štěstí si myslím.

Že by to bylo tím že na nich měli třeba vyšší marži?
Mě zas známý co dělá v servisu notebooků říkal Asus a Acer nebrat že se to ku*ví furt. Jinak co má doma (a známí) starší a furt funkční notebooky tak HP, Dell, Lenovo thinkpad a Apple.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #55 kdy: 09. 06. 2015, 09:26:15 »
@peter: Aha. A kde presne vidis nejake tvrzeni ve smyslu, ze ASUS je zlate tele, ke kteremu je treba se modlit? Ja vidim, ze zminuje zkusenosti s ruznymi znackami, jak mu je sdelili v jednom obchode. Tomu muzes nebo nemusis verit. Jsou ruzne typu obchodu. Takove, kde se pohybuje nekolik metrosexualnich frikulinu, kteri tomu tezce rozumi, protoze jsou v IT uz mesic, presne od doby, kdy v tom obchodu nastoupili. A jsou takove, kde je nejaky stary praktik, ktery v IT dela nejakym zpusobem uz 20 let a ktery neciti potrebu veset ti na nos fukar. Zalezi na tobe, koho se zeptas.

"PS: normálny človek si pozrie kompatibilitu komponentov s OS, či majú zodpovedajúci výkon, a či stačí dĺžka záručnej doby v rámci ceny."

Z toho spolehlivost nezjistis a o te tu je rec.

"Trvanlivosť tovaru závisí aj od toho, ako sa k nemu chová majiteľ."

Jiste, nicmene byly doby, kdy se ACERum lamaly panty uplne vsem, i tem, co s nimi zachazeli slusne. Tem, co s nimi zachazeli spatne, se rozlamaly i jine veci. Co se rozlamalo tem, co s nimi zachazeli neslusne, ale netusim.

"A modely sa menia aj častejšie ako trvá bežná záruka."

Nicmene obecna tendence kvality vyroby obvykle pretrvava pres vsechny zmeny: napriklad ACER - zadna slava, ThinkPady (ty od IBM) - dost slusne. A to, jestli tam misto Atheros strcili Broadcom neznamena, ze je to najednou mene spolehlive, ale ze s tim v Linuxu muzou byt problemy.

Livan

« Odpověď #56 kdy: 09. 06. 2015, 11:04:57 »
@Peter:  Protože vidím, že stále nejsi schopen pochopit, co jsem napsal, vyložím Ti to polopatě.

Je pravda, že jsem dvakrát napsal o dobré zkušenosti zmiňovaného obchodu s Asusama avšak múj názor na to jsem vyjádřil v nasledovných dvou větách ve dvou rúzných příspěvcích, které jsi jaksi účelově přehlédl. Cituji:

"Takže ono je to asi hodně o štěstí si myslím."
"Ja sa snažím iba povedať, že žiadny počítač nemusí byť automaticky zlý alebo dobrý, je to dosť o šťastí s daným kusom."

Aby jsi to pochopil i Ty - znamená to, že je fuk jaký je výrobce počítače, múžeš trefit na dobrý nebo naopak zlý kus. Čiže je to jen o štěstí. Rozhodně nikde netvrdím, že Asusy jsou nejlepší. To tvrdí prodejce toho obchodu. Respektive tvrdí, že mají nejnižší procento reklamací a nejlepší servis. Howgh

peter

« Odpověď #57 kdy: 14. 06. 2015, 16:58:37 »
Názor, ktorý sa nedá podložiť je propaganda. Takže tú tvoju životná múdrosť že asusy sú najlepšie sem radšej už znova nedávaj, a schovávať sa tým pádom za neznámeho obchodníka už nebudeš musieť. Ale som rád, že si uznal že trvanlivosť sa meria v dĺžke záručnej doby.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #58 kdy: 14. 06. 2015, 17:11:03 »
@peter: Prosim te, nemohl bys udelat neco pro blaho lidstva a jit se obesit?

Zdenda Bakalu

« Odpověď #59 kdy: 14. 06. 2015, 18:00:37 »
Názor, ktorý sa nedá podložiť je propaganda.
Doloz, ze tomu tak skutecne je, jinak totiz placas propagandu.