Zrovna jsem chtěl napsat, že už tu chybí jenom nějaká iOvce, která do své iPopelnice za 100k připojí do iDementníhoNestandartníhoZáhadnýhoPortu nějakou iKrabici za dalších 100k, která funguje jako iRedukce na všechny existující NEi porty na světě a bude tvrdit, že to prostě funguje... a dokonce to má takovej iBoost, že to zvládne VHSko libovolné délky grabnout cca do minuty, což je teda strašný, protože je to ztráta času, protože jeho iKávovar mu udělá iKafe za 8 vteřin, tudíž mu zbývá ještě 52 vteřin strašné iNudy.
Už před pár příspěvky mi bylo trochu líto autora původního dotazu, co jsme mu to tu provedli, ale dobrá...
Nejrychlejší a nejfunkčnější řešení je vykašlat se na Linux, Windows i nahnilý ovoce, půjčit si od nějakýho známýho DVD rekordér a prostě si ty VHSka nahrát.
Nicméně, jestli to chce zkusit na Linuxu, ať to zkusí. Má dobrou šanci, že to "prostě půjde" a kdyby náhodou ne, třeba to rozchodí s drobnýma problémama a posunete ho to o kousek dál. Proto jsem začal používat Gentoo Linux... instalace je pro amatéra peklo, je potřeba občas i vědět, co člověk dělá a ne jen tupě opisovat návod, ale odměnou je poznání. Teď mám systém, kterej po složitým počátečním ladění "prostě funguje", neřeším nějaký šílený aktualizace na nový verze, prostě jednou za měsíc pustím update, ono si to několik minut až hodin něco v terminálu dělá a pak už to zase "prostě jenom funguje". Já jsem z toho chytřejší, spokojenej se systémem přesně dle mých přání a potřeb a nebýt toho, že jsem tak hodnej, že bych to chtěl dopřát i iOvcím a MSotrokům, tak bych se tady o tom vůbec nemusel bavit a mohl jsem se jenom smát u komentářů
A jinak, samozřejmě iOvce ho má největšího.... sice s nakouslou špičkou, ale pořád největšího, následuje ho Windowsák, ten ho má taky dost velkýho, jenom mu nefunguje a pak jsme tu mi Linuxáci, máme je menší, ale hezký, nepoškozený a funkční