Udal firmu za nelegální software, dostal statisíce

Udal firmu za nelegální software, dostal statisíce
« kdy: 20. 04. 2015, 14:40:50 »
Tak přesně s tímto titulkem se mi teď dole (netuším, jak se to správně jmenuje) objevil odkaz na http://www.podnikatel.cz/clanky/protipiratska-bsa-dela-nabor-udavacu-na-firmy-nabizi-jim-podil-z-odskodneni/#utm_medium=kolotoc&utm_source=root-cz&utm_campaign=protipiratska-bsa-dela-nabor-udavacu-na-firmy-nabizi-jim-podil-z-odskodneni ...

>:(  >:(  >:(

Mám problém: nikde se tam nepíše o tom, co hlásá ten titulek.
(je to v podstatě ten samý článek, který se tu objevil nedávno)

Řešení:
1. Buďto se tam budou objevovat "normální" a pravdivé titulky, nebo
2. Tu část web stránky skryju AdBlockem, stejně to jen zabírá místo. Toto byl po hóóóóóódně dlouhé době odkaz, který mne zaujal, opravdu jsem čekal nějaké konkrétní info CO/KDE ...

(kloním se k té 2)

Re:Udal firmu za nelegální software, dostal statisíce
« Odpověď #1 kdy: 20. 04. 2015, 15:13:39 »
Pravda, ten titulek rozhodně není odpovídající. Probral jsem to s kolegy z Podnikatele, slíbili nápravu a příště na to dají pozor.

Hmmm

« Odpověď #2 kdy: 20. 04. 2015, 16:06:53 »
Pravda, ten titulek rozhodně není odpovídající. Probral jsem to s kolegy z Podnikatele, slíbili nápravu a příště na to dají pozor.
Mam pocit, ze oni na to kaslu a iba hovoria, ze si daju pozor... Uz to nie je prvy takyto klamlivy titulok a ani prve upozornenie z Vasej strany. Je smutne, ze na takychto miestach sedia takyto bulvarni amateri.

« Odpověď #3 kdy: 20. 04. 2015, 16:27:15 »
Mam pocit, ze oni na to kaslu a iba hovoria, ze si daju pozor... Uz to nie je prvy takyto klamlivy titulok a ani prve upozornenie z Vasej strany. Je smutne, ze na takychto miestach sedia takyto bulvarni amateri.

Bulvární amatéři? Já si naopak myslím že vědí co dělají, a taky proto se nic nezmění.

lobo

« Odpověď #4 kdy: 20. 04. 2015, 17:08:40 »
co lepsie si moze clovek napisat do CV ako "z predchadzajucej firmy som odisiel a potom som ich udal" :-)

.

« Odpověď #5 kdy: 20. 04. 2015, 17:08:55 »
Již delší dobu mám pocit, že ty titulky dole píše někdo, kdo je přinejmenším mentálně retardovaný...

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 20. 04. 2015, 17:24:15 »
Již delší dobu mám pocit, že ty titulky dole píše někdo, kdo je přinejmenším mentálně retardovaný...

Novinari prece...

Lol Phirae

« Odpověď #7 kdy: 20. 04. 2015, 17:26:33 »

+1. Taky jsem na to upozorňoval několikrát a dotyční se ještě cítili dotčeni. Mimochodem, kdo se chce pobavit nad kvalitou "novinařiny" z dílny IInfo, tak pupínkový portál Vitalia je výtečným zdrojem. Jestli jste to dodnes netušili, tak popcorn "může rovněž aktivovat mozkové proteiny misfold do spojené formy Alzheimerovy choroby, známé jako beta-amyloid."

Kokodák intelligence.  ;D ::)

JSH

« Odpověď #8 kdy: 21. 04. 2015, 15:53:29 »
No jo, slibem nezarmoutíš. Zrovna jsem viděl verzi "Práskněte firmu za nelegální software. Vyděláte."

Až jim zase budete chtít něco poslat jedním uchem dovnitř a druhým ven, tak zkuste raději krumpáč. To aspoň k něčemu bude.

Hmmm

« Odpověď #9 kdy: 21. 04. 2015, 16:05:13 »

Bulvární amatéři? Já si naopak myslím že vědí co dělají, a taky proto se nic nezmění.
Ano, podla mna to su len amateri, pretoze tie titulky su mnohokrat dokonca klamlive, nie len zavadzajuce. A to by si bulvarny profesional nedovolil, pretoze to laka citatelov len chvilu, potom to v nich buduje nedoveru a potom uz neklikaju.

Ja uz napriklad neklikam na titulky zacinajuce "Neuverite, co..." alebo "Tento chlapik nieco a zmenilo to vsetko" a podobne absolutisticke a fantasticke... Pretoze uz viem, ze tam nenajdem nic comu by som neuveril alebo nic prevratne alebo informativne.

Cajova-Houba

« Odpověď #10 kdy: 22. 04. 2015, 10:40:47 »
To by me zajimalo, jestli to byl ten, co se na to tady na foru nedavno ptal.

tomasfuk

« Odpověď #11 kdy: 22. 04. 2015, 11:03:27 »
Je úplně běžný, že se dole zobrazují starý články jen se změněným titulkem. Často jsem již takový článek četl a nebo bych ho naopak s původním titulkem ani neotvíral.

Celou dolní sekci blokuju adblockem, jen mě to pobuřuje.

Hmmm

« Odpověď #12 kdy: 22. 04. 2015, 12:36:01 »
To by me zajimalo, jestli to byl ten, co se na to tady na foru nedavno ptal.
Skor to nebol nikto, len titulok je schvalne napisany tak, aby evokoval uz realny pripad a zvysil zaujem citatelov... Pretoze v clanku sa nic o konkretnom pripade nepise. Cize klamstvo.

Peter

« Odpověď #13 kdy: 22. 04. 2015, 21:38:25 »
Keď tomuto portálu vyhovuje že žije z reklamy na presstitútky, tak je všetko v poriadku. Mikroplatbami ktoré sú už dávno znova povolené aj v CZ jednoducho opovrhuje. S nimi by to bolo príliž jednoznačné a málo bulvárne.

Lukas K.

« Odpověď #14 kdy: 23. 04. 2015, 00:00:06 »
Mikroplatbami ktoré sú už dávno znova povolené aj v CZ jednoducho opovrhuje.

Myslis mrtve Piano? Treba:

Jasne, tohle je ono. Tim se uzivime, jiste. Kvuli tomu bych hned opustil reklamu. Oh, wait...