Jaké časopisy odebíráte?

Re:Jaké časopisy odebíráte?
« Odpověď #45 kdy: 13. 04. 2015, 23:08:14 »
To neni hloupost, to je realita, oni to nejen nezazili, oni o tom nemaji ani paru. A pak se staci podivat na to, jak kazdorocne vychazi znova totez, a titiz autori to kazdorocne oslavuji jako uber vec.
Sice nevim co je "uber vec", ale v realita je taková, že dnes neni vývoj IT tak vidět. Před léty, když se šlo (použiji tvůj příklad) 286,386,486,pentium, ... tak rozdíly ve výkonu i co se s tim dalo dělat byly obrovské. Ale někde od doby C2D procesorů je většině lidí naprosto jedno co maji v počítači. To samé mobilní telefony - když se šlo z jednořádkového lcd na grafický pak na barevný pak na dotekový tužkou a tak dále tak to byl pro lidi zajímavý rozdíl ale dnes? Většině lidí je u zadku jaký maji telefon. A to stejné platí i u ostatní elektroniky kdy před lety novinky jsou běžnou součástí života a lidi je ani nevnímaji natož aby o nich četli.

Tak co maji psát?

Franta..

KLAN
« Odpověď #46 kdy: 13. 04. 2015, 23:14:36 »
Když už je řeč o časopisech, nesmíme zapomenout na KLAN. Kdo to nezažil, může si doplnit vzdělání v online archivu: http://klan2011.cz/

« Odpověď #47 kdy: 14. 04. 2015, 10:13:04 »
Jeětě jsem zapomněl na „Živel”.

To ještě vychází???
WOW.

http://www.zivel.cz/item/106

« Odpověď #48 kdy: 14. 04. 2015, 10:22:12 »
Ctyrlistek. Vzdycky jsem chtel byt Myspulin. Pak teda byla kratka era kdy jsem chtel byt Donatelo, ale zase jsem se vratil ke Ctyrlistku.

Hmmmm, Fifinka ....

Díky četbě čtyřlístku v dětství se i ze mě stal úchyl zaměřený na psy.
Kéž by úřady byly bývaly zakázaly zvířecí komixy a naopak povolily (lidský) sex v televizi před 22h - byl bych asi normální.

V pondělí (často) býval sex v tv (na jednom ze všech dvou kanálů) i před tou 22. hodinou.
Soňa Valentová, Kamila Magálová, Jana Nagyová (zde pozor!), ..., JOJ!

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #49 kdy: 14. 04. 2015, 11:18:47 »

Karel

Re:Ake casopisy odoberate
« Odpověď #50 kdy: 14. 04. 2015, 12:40:05 »
Mna moc herne casopisy az tak neberu momentalne, nemam ani taky stroj, na ktorom by som sa zahral :D. Skor by som prijal nejake bez recenzii na nejaky hw a softver, alebo aj nejake vedecke. 21. stoleti vyzera celkom k svetu.

Tak zrovna 21. století je hodně kolísavé kvality. Originální články jsou dobré, ale ty přeložené jsou kolikrát dost zavádějící. Mají tam problémy typu že den má 3600 sekund (2 000 000 kusů za den, což je 555 kusů každou sekundu), slunce vychází na západě (zatímco v Británii už svítá, u nás máme ještě noc), také mají občas neobvyklý názor na rychlost světla ve vakuu. Jestli špatně je už originál, nebo to překládal někdo bez základních znalostí reálií a jazyka, to těžko soudit. Když nezvládají ani východ slunce, tak nakolik věřit jejich článkům o jaderné fyzice? Čtu to, jako zábava je to výborné. V každém případě bych byl opatrný, zvláště u číselných údajů a odborných názvů.

Karel

« Odpověď #51 kdy: 14. 04. 2015, 12:56:07 »
Kdysi davno sem kupoval pravidelne Chip, Obcas amaro, Excalibur, Score, Level ... Dneska? jen kdyz vemu ty gamesnicky tak cist si recenzi na "uzasnou" gamesku, ktera prinasi "revoluci" ... 11/10 , aby pak clovek zjistil, ze ta revoluce === dostane prealfa verzi, kterou pude mozna za mesic nainstalovat, a za 3 spustit ...

Spíše mi vadí, že píšou recenze na něco, co nehráli. Popisují jak to hráli, co viděli, přidají pár fotek. Ale pak zjistíte, že to jsou originál PR fotky z webu vydavatele a je na nich kolikrát obsah, co ve hře není. Takže nehráli, jen buď přepsali recenzi někoho jiného, nebo si jen přečetli nějaký text od vydavatele. Bohužel se to týká i recenzí neherních věcí. Kolikrát člověk nechce věřit, že to autor vůbec nainstaloval. A pak se občas i přizná, že ne, že mu to nešlo nainstalovat, takže recenzi napsal podle popisu na webu autora toho SW. Protože šéfredaktor recenzi "ani za boha se to nepodařilo zprovoznit" nebere. U hype věcí běžné, protože když konkurence vydá článek, že to funguje a že je to skvělé, tak těžko můžete napsat, že vy to nainstalovat neumíte, těžko čtenářům existenci zatajit a mlžit stylem "nám to ani nestojí za vyzkoušení" si jen tak někdo nedovolí. A proto se občas objeví program, který vlastně nikdo neviděl, ale řadou časopisů proběhne vlna oslavných článků o tom, jak to skvěle funguje. Protože na začátku někdo kecal a ostatní se báli přiznat, že oni s tím neumí.

V2kt0r

« Odpověď #52 kdy: 14. 04. 2015, 13:34:57 »
Staré se spoda hromady  8)

« Odpověď #53 kdy: 14. 04. 2015, 14:11:09 »
Co se týče čtení, tak nic, ale na hry re-play :D