V jaké verzi Visual Studia vyvíjíte komerčně?

Re:V jaké verzi Visual Studia vyvíjíte komerčně?
« Odpověď #60 kdy: 02. 05. 2015, 17:18:45 »
Ajajajajajaj ...

Ivan Nový

« Odpověď #62 kdy: 02. 05. 2015, 17:31:05 »
Na C# nebo i na C++ bych doporučil toto https://www.jetbrains.com/resharper/?fromMenu. Cena je zlomková oproti Visual Studiu. Updaty a integrace nejrůznějších frameworků je svižná, co půl roku.

Franta <xkucf03/>

« Odpověď #63 kdy: 02. 05. 2015, 17:51:43 »
Chvála Bohu, v žádné.

+1

Používám Netbeans (Java, C++, SQL…), což je svobodný software – jeho licence mě neomezuje v tom, k jakému účelu ho budu používat. I když budu ta největší korporace na světě, stále pro mne platí stejné podmínky.
A ty seš nějakej krajně levicovej, že ti vadí opak?

Ne, spíš se řadím ke krajní pravici (v pravém slova smyslu). Od svých dodavatelů vyžaduji férové podmínky a nechci na nich být závislý – všechno co od nich mám, musí fungovat klidně i dalších padesát let, i kdyby ti dodavatelé zkrachovali a zmizeli. Totéž nabízím svým zákazníkům.

Radovan.

« Odpověď #64 kdy: 02. 05. 2015, 18:22:08 »
Chvála Bohu, v žádné.

+1

Používám Netbeans (Java, C++, SQL…), což je svobodný software – jeho licence mě neomezuje v tom, k jakému účelu ho budu používat. I když budu ta největší korporace na světě, stále pro mne platí stejné podmínky.
A ty seš nějakej krajně levicovej, že ti vadí opak?

Ne, spíš se řadím ke krajní pravici (v pravém slova smyslu). Od svých dodavatelů vyžaduji férové podmínky a nechci na nich být závislý – všechno co od nich mám, musí fungovat klidně i dalších padesát let, i kdyby ti dodavatelé zkrachovali a zmizeli. Totéž nabízím svým zákazníkům.
Tak to jsi to s tím pravicováním asi trochu přehnal a vzal jsi to dokola, protože prosazuješ docela komunistické metody :-D

Kit

« Odpověď #65 kdy: 02. 05. 2015, 18:30:38 »
Tak to jsi to s tím pravicováním asi trochu přehnal a vzal jsi to dokola, protože prosazuješ docela komunistické metody :-D

Kde vidíš ty komunistické metody? Používání Open Source je pravicová záležitost.

Radovan.

« Odpověď #66 kdy: 02. 05. 2015, 18:46:19 »

Kde vidíš ty komunistické metody? Používání Open Source je pravicová záležitost.
Ale kdepak, levicová. Když zdroják patří všem, tak to je přece ideální komunizmus :-D
Znáš http://linuks.wz.cz/ ?

Kit

« Odpověď #67 kdy: 02. 05. 2015, 19:07:00 »
Ale kdepak, levicová. Když zdroják patří všem, tak to je přece ideální komunizmus :-D
Znáš http://linuks.wz.cz/ ?

Autor se svobodně rozhodl, že poskytne zdrojáky v takové licenci, která jim tu svobodu ochrání. Zdroják stále patří autorovi, který přidělil nabyvateli právo ho modifikovat a povinnost se připsat jako spoluautora, pokud takový zdroják předá dál. To mi nezní moc komunisticky, ale naopak velmi liberálně.

d8b

« Odpověď #68 kdy: 02. 05. 2015, 19:23:28 »
To mi nezní moc komunisticky, ale naopak velmi liberálně.
To mluvíte o BSD licenci?

Kit

« Odpověď #69 kdy: 02. 05. 2015, 19:33:20 »
To mluvíte o BSD licenci?

BSD licenci jsme tu ještě neprobrali. Směle do toho!

marx

« Odpověď #70 kdy: 02. 05. 2015, 19:41:39 »

Open source je právě normální levice a ideální produkt pro komunismus. Kde vidíš něco pravicového?

perceptron

« Odpověď #71 kdy: 02. 05. 2015, 19:45:19 »
Citace
Obvykle stačí vyházet gettery a settery.
vitajte v patnastom dieli kitovho kurzu oop navrhu bez getterov,  bez prikladov a bez realnych skusenosti, zato zo zadeke vytiahnutymi cislami

dnes o kitovej metrike dlzky tried

implementovat budete vo vime, s 200 riadkovym pluginom pre javu

Radovan.

« Odpověď #72 kdy: 02. 05. 2015, 20:08:03 »
Jo, jenže Castro byl také liberál, než ho USA dokopaly do chřtánu komunistům.

Pravicový je closed source: zdrojáky si nechám pro sebe, tobě propůjčím soft, a ty budeš platit a platit.

Kit

« Odpověď #73 kdy: 02. 05. 2015, 20:14:54 »
Pravicový je closed source: zdrojáky si nechám pro sebe, tobě propůjčím soft, a ty budeš platit a platit.

Myslíš ty tisíce bezejmenných vývojářů v softwarových fabrikách?

Radovan.

« Odpověď #74 kdy: 03. 05. 2015, 06:32:44 »