S vetsinou nazoru souhlasim a dekuji za ne. Teda krom narazky na VS.
Samozrejme nehodlam v nasi republice zustat bez VS vzdelani. Jeste jsem sice na zadek nespadl ale nehodlam to zazit. Bohuzel mne momentalne skola moc nejde. Kdyz zvazim to, ze se ji moc nevenuji, protoze mne nebavi. Nehodlam travit ve skole 6-7 hodin a pote dalsi 3-4 doma ucenim. Celkova struktura vzdelavani mi prijde ujeta. Pokud bych to vzal z hlediska budoucich programatoru. Nechapu proc v polovine 2. rocniku mam jako student za sebou 4 programovaci jazyky (pro rejpaly jeden byl volitelny takze vlasne 3), vzdyt to vas maximalne nauci syntax, ovladat par knihoven hoven... At si student radeji v bc programu vybere 2 primarni jazyky a v tech se uci. Muze je probrat/poznat komplexneji, vytvorit vetsi projekty a tim se lepe pripravit na budouci zamestnani. Co mam z toho, ze proberu jeden jazyk za semestr? Chapu, ze ti chytrejsi a nadejnejsi jedinci by zvladni i vice. Ale uprimne
70% lidi ma prumerne iq 90-110...
Logictejsi mi prijde si udelat VS, behem prace. Coz mam v planu, jen kvuli titulu. V pripade, ze na mne zamestnavatel vrhne pozadavek VS, tak OK budu ji mit, koho zajima, ze dalkove, hlavne, ze bude na technicke univerzite
...
Ale jinak vas chapu a jeste jednou diky za nazory...