Teda na to, jak to vypadalo beznadějně... hmm nakonec tři zájemci. Udělali jste mi radost pánové

Asi by se slušelo říct o co jde. Dělám totiž pro Puppy český překlad a stránky mají sloužit především pro informaci, v jakém je překlad stádiu, hlašení chyb a zároveň jako takový rozcestník pro lidi, co neumí Anglicky a nemají tak možnost najít alespoń základní informace o tomto systému. Čili do budoucna chystám i nějak návody, forum apod.
Stránky jako takové dělám poprvé v životě (když nepočítám nějaké HTML ze základky), pokud vás zajímá hrubý nástřel :
puppylinux.ic.cz/
je to pochopitelně nedodělané, sednul jsem si k tomu včera. Ty stránky předtím vypadali hrozně, tak jsem je alespoň trochu vylepšil.
Co to potřebuje ?
1)
php na redakční systém (bez databáze) - Pokud by někoho zajímalo, co že to je za šmejd, tak vězte, že se to jmenuje Mnews a pro moje potřeby to funguje naprosto výborně
2)
javascript kvůli prezentaci
nic víc, nic míň. Fórum bude externí záležitost.
A teď, Proč sakra potřebuju hosting, když už ho mám ?
zkrátka ic.cz ruší za měsíc free hosting a já přemýšlel, kam přemigruju. Freehostingy jako webzdarma a podobné mě naprosto zklamaly. Když jsem přes hodinu uploadoval
1MB soubor, z 50 pokusů o přihlášení jsem se přihlásil jenom 1-2 krát apod., tak mě přešla chuť.
Navíc pokud by mě hostoval člověk, který například sám Puppy používá, nebo je jeho fanoušek, dostane to úplně jiný rozměr, nemyslíte ?