Hosting zdarma na serveru

H0ax

Re:Hosting zdarma na serveru
« Odpověď #15 kdy: 21. 01. 2015, 07:04:20 »
mohu ti to hodit k sobě.

Martin

« Odpověď #16 kdy: 21. 01. 2015, 08:49:37 »
Zdar, klidně ti to dám ke mě.
Na parametrech se domluvíme, mám skoro nevyužitý server a tvůj projekt se mi líbí (téma).

David1234

« Odpověď #17 kdy: 21. 01. 2015, 09:36:35 »
A máš pro stránky vlastní doménu? Mám zaplacený sdílený hosting na dreamhost.com - mohl bych ti vytvořit účet, ale musel bys mít buď vlastní doménu nebo se spokojit s nějakou moji subdoménou.

Puppy linux je fajn, rád podpořím projekt tohoto typu.

Daniel

« Odpověď #18 kdy: 21. 01. 2015, 10:13:53 »
Pokud nikoho nenajdes tak jsem ochotny :)

marty

« Odpověď #19 kdy: 21. 01. 2015, 10:18:00 »
Teda na to, jak to vypadalo beznadějně... hmm nakonec tři zájemci. Udělali jste mi radost pánové  ;)

Asi by se slušelo říct o co jde. Dělám totiž pro Puppy český překlad a stránky mají sloužit především pro informaci, v jakém je překlad stádiu, hlašení chyb a zároveň jako takový rozcestník pro lidi, co neumí Anglicky a nemají tak možnost najít alespoń základní informace o tomto systému. Čili do budoucna chystám i nějak návody, forum apod.

Stránky jako takové dělám poprvé v životě (když nepočítám nějaké HTML ze základky), pokud vás zajímá hrubý nástřel :

puppylinux.ic.cz/

je to pochopitelně nedodělané, sednul jsem si k tomu včera. Ty stránky předtím vypadali hrozně, tak jsem je alespoň trochu vylepšil.

Co to potřebuje ?

1)
php na redakční systém (bez databáze) - Pokud by někoho zajímalo, co že to je za šmejd, tak vězte, že se to jmenuje Mnews a pro moje potřeby to funguje naprosto výborně
2)
javascript kvůli prezentaci

nic víc, nic míň. Fórum bude externí záležitost.

A teď, Proč sakra potřebuju hosting, když už ho mám ?

zkrátka ic.cz ruší za měsíc free hosting a já přemýšlel, kam přemigruju. Freehostingy jako webzdarma a podobné mě naprosto zklamaly. Když jsem přes hodinu uploadoval 1MB soubor, z 50 pokusů o přihlášení jsem se přihlásil jenom 1-2 krát apod., tak mě přešla chuť.

Navíc pokud by mě hostoval člověk, který například sám Puppy používá, nebo je jeho fanoušek, dostane to úplně jiný rozměr, nemyslíte ?

marty

« Odpověď #20 kdy: 21. 01. 2015, 10:42:02 »
Kdyžtak poprosím ty dobrovolníky, jestli mě můžou kontaktovat přes mail martin.jelen at post.cz (ano mám e-mail u Seznamu, kopněte si do mě  :D)
a domluvíme se co a jak.

Díky

Martin

« Odpověď #21 kdy: 21. 01. 2015, 13:20:11 »
Máš mail :)

marty

« Odpověď #22 kdy: 21. 01. 2015, 14:36:56 »
Tak vyřešeno s Martinem. Poskytl mi řešení naprosto nad mé očekávání, za což mu mnohokrát děkuji.

A všem ostatním zůčastněným samozřejmě taky.  ;)

jenda

« Odpověď #23 kdy: 21. 01. 2015, 14:38:50 »
zrovna jsem chtel napsat, pokud by ti to nevadilo na ARMu, ale hlavne, ze je vyreseno :)

marty

« Odpověď #24 kdy: 21. 01. 2015, 18:26:47 »
Tak mi asi došlo, proč má tohle vlákno tolik shlédnutí. Ono to vypadá podle názvu, jako když ten hosting někdo nabízí  :D. Pokud to tak někdo pochopil, tak se omlouvám, nebyl to záměr.

beer

• 729
    • Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 22. 01. 2015, 13:17:34 »
Zdarma hosting může být i u Google. Lze použít Google Sites nebo Blogger, na vlastní doméně a zdarma.

Oral

« Odpověď #26 kdy: 22. 01. 2015, 14:31:43 »
Dneska je hosting otazka dvou piv, so What the hell is going on here???

marty

« Odpověď #27 kdy: 22. 01. 2015, 15:11:40 »

Kdyby sis to pořádně přečetl, zjistíš, že je to vyřešeno. Netuším, jak se téma zavírá.

Oral

« Odpověď #28 kdy: 22. 01. 2015, 15:59:18 »

Kdyby sis to pořádně přečetl, zjistíš, že je to vyřešeno. Netuším, jak se téma zavírá.

Ja jsem si to precetl pane. Ale porad netusim proc tu pajcku mesicne neozelis...

marty

« Odpověď #29 kdy: 22. 01. 2015, 16:17:28 »

Ja jsem si to precetl pane. Ale porad netusim proc tu pajcku mesicne neozelis...

Poslechnou, já ten projekt dělám taky nezištně, proto jsem hledal alternativu. To tu pajcku měsíčně radši pošlu na psí útulek, nebo jinam, to má aspoň smysl.
Snad si rozumíme.