No zase s tím stěhováním je problém, jednak nevím jak si poradit, pronajímat si byt jen pro sebe je možná zbytečně drahé a zas na spolubydlení bych se možná bál. Navíc si neumím najít nové přátelé ani známe, ani v Brně při studiích jsem si tam žádné neudržel a mimopracovně se alespoň občas bavím jenom s lidmi které znám ještě ze základky a nebo gymplu, jinak jsem se od té doby s nikým novým nebyl schopen dát dokupy, nevím proč.
Možná bych si měl najít nějaký tutoriál jak hledat přátele...
V takové Praze bych sice asi dostal hezký plat, ale byla by to otročina. A s lidmi z práce se až tak bavit ani nedá, každý má to svoje (rodinu, děcka, barák, ...) a většinou vypadnou hned jakmile mohou. Hodně lidí taky jezdívá společně autem když bydlí v nějaké dědině kousek za městem, ti jsou taky vázáni tím kdo řídí. V práci si přátele na blbnutí člověk nenajde, maximálně s nima může někdy zajít na pivo. Myslím ale, že je lepší vycházet s lidmi v práci formálně, firemní kultura tykání vede (alespoň u mě...) k tomu, že si člověk časem přestane dávat pozor na to co a komu říká a začne brát tu práci příliš osobně.