Co můžou udělat Ajťáci proti islamizaci Evropy ?

bob

Re:Co můžou udělat Ajťáci proti islamizaci Evropy ?
« Odpověď #45 kdy: 11. 01. 2015, 14:27:38 »
Nevím o čem slovíčkaříte, přehlédli jste v  1 -b) vyznání. Což bude asi nejvíce sedět.

« Odpověď #46 kdy: 11. 01. 2015, 14:31:14 »
Aha, takže kdyby nacistů bylo víc, tak by to najednou bylo v pořádku? Kdyby 1/4 světa byli nacisti, tak by byl nacismus OK?
Ne. Ale kdyby alespoň polovina muslimů splňovala ty hysterické představy o islámu, tak k ovládnutím světa by jim stačilo, kdyby se každý z nich vyzbrojil kancelářskou sponkou.

svoboda projevu

« Odpověď #47 kdy: 11. 01. 2015, 14:34:46 »
Aha, takže kdyby nacistů bylo víc, tak by to najednou bylo v pořádku? Kdyby 1/4 světa byli nacisti, tak by byl nacismus OK?
Ne. Ale kdyby alespoň polovina muslimů splňovala ty hysterické představy o islámu, tak k ovládnutím světa by jim stačilo, kdyby se každý z nich vyzbrojil kancelářskou sponkou.
A jak to souvisí? Otázka byla proč nacistické symboly jsou zakázány, zatímco islámské ne. Jak ve jméně nacismu tak ve jméně islámu zemřelo spoustu lidí, ale jen jedno je zakázáno.

« Odpověď #48 kdy: 11. 01. 2015, 14:36:09 »

proto to preventivne vymitit cele, dokud je cas .
A nebudte tak slunickovi .

jsem kreten , jsem kreten , jsem kreten , jdu si rozbit hlavu o podlahu .

« Odpověď #49 kdy: 11. 01. 2015, 14:37:16 »
A jak to souvisí? Otázka byla proč nacistické symboly jsou zakázány, zatímco islámské ne. Jak ve jméně nacismu tak ve jméně islámu zemřelo spoustu lidí, ale jen jedno je zakázáno.
Věřím, že když nad tím budeš aspoň deset minut přemýšlet, tak ti to docvakne. Pokud ne, tak ti to asi stejně nikdo nikdy nevysvětlí.

svoboda projevu

« Odpověď #50 kdy: 11. 01. 2015, 14:39:42 »
Věřím, že když nad tím budeš aspoň deset minut přemýšlet, tak ti to docvakne. Pokud ne, tak ti to asi stejně nikdo nikdy nevysvětlí.
Jinými slovy "nemám jak podpořit své argumenty, tak řeknu že na to musíš přijít sám"

Budouci vladce sveta

« Odpověď #51 kdy: 11. 01. 2015, 14:45:50 »
To abych pomalu zacal vymyslet noveho tridniho nepritele, zdejsi klavesnicovi valecnici mi ten islam a muslimaky za chvili znici a nebudu si mit s cim hrat. Jeste nevim kdo to bude ale penize na zakoupeni medii v zemi budouciho bubaka uz mam.  8) 8) 8)

« Odpověď #52 kdy: 11. 01. 2015, 14:46:56 »
Jinými slovy "nemám jak podpořit své argumenty, tak řeknu že na to musíš přijít sám"
Tak ono ne každej má náladu vysvětlovat anonymům na netu, že jedna a jedna jsou dvě. Na to je literatura a kdo chce, ten si to může nastudovat sám.

A pokd někdo není schopen číst odbornou literaturu a vážně se nad něčím zamýšlet, tak třeba mu to pomůže aspoň slovy komika: https://plus.google.com/109540561880466469418/posts/Hy3kmHJ6XxS

svoboda projevu

« Odpověď #53 kdy: 11. 01. 2015, 14:55:29 »
Tak ono ne každej má náladu vysvětlovat anonymům na netu, že jedna a jedna jsou dvě. Na to je literatura a kdo chce, ten si to může nastudovat sám.

A pokd někdo není schopen číst odbornou literaturu a vážně se nad něčím zamýšlet, tak třeba mu to pomůže aspoň slovy komika: https://plus.google.com/109540561880466469418/posts/Hy3kmHJ6XxS
ten odkaz nesouvisí s duskuzí. Mě de o to, že nějaký extremista využil nacizmus k vraždění a nacizmus je zakázán. Několik extrémistů využilo islám k vraždění, ale islám je stále povolen.

Realista

« Odpověď #54 kdy: 11. 01. 2015, 14:56:34 »

Vše je nastudováno, otázkou už není zda islám chce zlikvidovat evropskou civilizaci. Otázkou je zda evropská civilizace stihne zlikvidovat islám dřív než islám ji.

miliardar

« Odpověď #55 kdy: 11. 01. 2015, 14:57:32 »
To abych pomalu zacal vymyslet noveho tridniho nepritele, zdejsi klavesnicovi valecnici mi ten islam a muslimaky za chvili znici a nebudu si mit s cim hrat. Jeste nevim kdo to bude ale penize na zakoupeni medii v zemi budouciho bubaka uz mam.  8) 8) 8)

Jasný, máš plno peněz a dny trávíš monitorováním IT fóra :D Já tu jsem jen na skok, za chvíli letíme s Leninem do USA naším letadlem a zatím nám tu vědec dopňuje palivo.

« Odpověď #56 kdy: 11. 01. 2015, 14:59:06 »
Co můžou udělat Ajťáci proti islamizaci Evropy ?

Konvertovat a podrejvat to zevnitř, v to má náš národ letitou praxi  ;D
Bible Kralická, přísloví 26

3 Bič na koně, uzda na osla, a kyj na hřbet blázna.
7 Jakož nejednostejní jsou hnátové kulhavého, tak řeč v ústech bláznů.
14 Dvéře se obracejí na stežejích svých, a lenoch na lůži svém.
27 Kdo jámu kopá, do ní upadá, a kdo valí kámen, na něj se obrací.

Krleš!

« Odpověď #57 kdy: 11. 01. 2015, 15:02:25 »
ten odkaz nesouvisí s duskuzí. Mě de o to, že nějaký extremista využil nacizmus k vraždění a nacizmus je zakázán. Několik extrémistů využilo islám k vraždění, ale islám je stále povolen.
Ježkovanoho, žádný nacista nevyužil nacismus k vraždění. Vraždění je přímá důsledek primárních cílů nacismu.

Je to fakt tak moc intelektuálně náročný představit si, že kdyby každý čtvrtý člověk na světě byl nacista, tak by byl svět dost podstatně horší místo k životu než je teď?!

Budouci vladce sveta

« Odpověď #58 kdy: 11. 01. 2015, 15:03:25 »

Jasný, máš plno peněz a dny trávíš monitorováním IT fóra :D Já tu jsem jen na skok, za chvíli letíme s Leninem do USA naším letadlem a zatím nám tu vědec dopňuje palivo.

Zdar miliardari, nechces se financne podilet? Mame volnejch 30% a jako bonus si muzes objednat 3 politicky vrazdy rocne nebo velkou demonstraci (15-20 tis. lidi).

Tomáš Roll

« Odpověď #59 kdy: 11. 01. 2015, 15:04:33 »
Vše je nastudováno, otázkou už není zda islám chce zlikvidovat evropskou civilizaci. Otázkou je zda evropská civilizace stihne zlikvidovat islám dřív než islám ji.

Evropská civilizace se likviduje sama. Islám a Rusko jsou jen supi, co čekají na mrtvolu.