Co můžou udělat Ajťáci proti islamizaci Evropy ?
Mne je evropa a islam ukraden. Pokud neotravuji oni mne tak nemam duvod proti tomu neco delat. Tyhle utoky, zarucene objektivni zpravy maji jen vzbudit odpor a nenavistne nalady jako treba tenhle prispevek.U lidi co typicky maji v zivote kulove co na praci a tak to resi. Hlavne mlada ucha a lide kteri nepobyvali dlouho v jine kulture.
Naprogramovat ovecky do modu kdy se mohou prijimat protiteroristicke zakony a postihovat nevinne lidi. A dostanou se tak k moci radikalni politicke strany a hlavne politici.
Takze nebudu delat nic. Pro mne je kazdy rovnocenny. Jestli vrah,zlodej,extremista toho co onoho smeru,nebezpecny pomatenec,politik ci neadekvatne zasahujici statni organ. Tak jako tak si zaslouzi radikalni (pozor. tim nemyslim vzdy fyzicky protiutok) potlaceni sveho konani.
Navic proc bych se namahal? Az to bude neunosne tak se odstehuju jinam. Evropa neni pupek sveta. Lidstvo se stejne znici at tak ci onak a za tu dobu si spokojene doziju na nejakem malem ostruvku. Jsem vychovan baby boomers generaci.
Generaci ktera znicila a stale nici prirodu a nemysli na budoucnost. Generaci ktera zbytecne mnozila obyvatelstvo neadekvatne ke zdrojum na teto planete. Proc bych tedy na tu budoucnost mel myslet? Neni lepsi si tenhle zivot uzit a vyresit to co resit muzu a dela mi radost, nez vecne travit zivot v depresich (proto se nedivam na zpravy,nectu noviny atd.)? Resit jak je to blbe a venovat spoustu energie na ekologicke aktivity? Jedna z uspesne uzavrenych etap zivota je ze se nesnazim zmenit to co zmenit nemuzu. Nereste kraviny.